Στα Public τώρα πληρώνεις με ένα κλικ μέσω Revolut Pay!

Περίληψη: Νέες δυνατότητες πληρωμής στα Public μέσα από τη συνεργασία με το Revolut Pay App για να μπορείς να κάνεις με μία κίνηση τις πληρωμές σου γρήγορα.

Στα Public θα βρεις όλους τους τρόπους πληρωμών, καθώς φροντίζουμε να σου δίνουμε τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου όσο πιο εύκολα και βολικά γίνεται. Γιατί να πρέπει να ανησυχείς για την πληρωμή όλων όσων χρειάζεσαι – αλλά και επιθυμείς; Μπες στα Public και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με πολλούς τρόπους, από απλά μετρητά έως και… Revolut!

Η παγκόσμια τάση στις αγορές θέλει αυτές να γίνονται online και τις πληρωμές να γίνονται εύκολα και ευέλικτα, με ασφάλεια αλλά και χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Τα συστήματα ασφαλείας σε smartphones και υπολογιστές, εξ άλλου, έχουν γίνει ιδιαιτέρως αποτελεσματικά εδώ και λίγα χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορεί ο οποιοσδήποτε να πραγματοποιήσει πληρωμές και μεταφορές χρημάτων με απόλυτη ασφάλεια. Τα στατιστικά στοιχεία για Ευρωπαϊκή Ένωση και όλες τις χώρες του αναπτυγμένου κόσμου δείχνουν το ίδιο πράγμα: οι πληρωμές γίνονται ανέπαφα, οι άνθρωποι μπορούν πλέον να κινηθούν σε οποιαδήποτε (σχεδόν) χώρα χωρίς να ψάχνονται για ισοτιμίες και συνάλλαγμα.

Παράλληλα, όμως, η λογική του «buy now, pay later» είναι αυτή που κυριαρχεί στον κόσμο, με το e-commerce να έχει εκτοξευτεί. Είναι προφανές το ότι στα Public έχουμε πρωτοπορήσει και σε αυτό τον τομέα – άλλωστε το e-commerce είναι αναπόσπαστο τμήμα μας εδώ και πολλά χρόνια – φέρνοντας μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των πληρωμών. Τώρα σου φέρνουμε σε αποκλειστικότητα ακόμα μία, το Revolut Pay App για να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου από τα Public ακόμη πιο γρήγορα και πιο άνετα! Αλλά τι είναι το Revolut Pay – και… τι είναι το Revolut; Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά!

Τι είναι το Revolut και ποια πλεονεκτήματα έχει

Το Revolut είναι μια εφαρμογή για ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα. Προσφέρει εργαλεία και υπηρεσίες με στόχο να απελευθερώσει την οικονομία από χώρες και σύνορα, παρέχοντας μια ενιαία πλατφόρμα και κάνοντας όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες προσβάσιμα σε όλους τους χρήστες. Από τη διαχείριση χρημάτων και τις πληρωμές μέχρι και επενδύσεις1 ή αγοραπωλησίες πολύτιμων μετάλλων2, η Revolut έχει όλο το πακέτο.

Συγκεκριμένα για το Revolut Pay, πρόκειται για μια έξυπνη υπηρεσία πληρωμών, η οποία δίνει σε όλους τους καταναλωτές τη δυνατότητα να πληρώσουν για προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς συνδρομές και επιπλέον κόστη, ενώ η συνεργασία με τα Public φέρνει ακόμα μία μέθοδο πληρωμής με ένα κλικ, χωρίς να χρειάζεται να εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Το σύστημα της Revolut παρεμβάλλεται και πραγματοποιεί τις πληρωμές με απόλυτη ασφάλεια. Η επιβεβαίωση γίνεται μέσα από ειδοποίηση στο κινητό σου!

Μάλιστα, αν το επιθυμείς, μέσω του Revolut μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και ψηφιακές κάρτες μίας χρήσης, μέσω της επιλογής «Disposable Virtual Card» για ύψιστη ασφάλεια στις συναλλαγές σου, αν πρόκειται να κάνεις κάποια αγορά online σε υπηρεσία χώρας που δεν εμπιστεύεσαι για να δώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία.

Για να χρησιμοποιήσεις το Revolut Pay, θα πρέπει να ανοίξεις έναν λογαριασμό στην Revolut3. Τα βήματα είναι πολύ απλά και προφανή, ενώ πολύ γρήγορα θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις αγορές σου ψηφιακά. Μάλιστα, αν το επιθυμείς, μπορείς να ζητήσεις την έκδοση φυσικής κάρτας Revolut και να την παραλάβεις μέσα σε λίγες μέρες. Για την κάρτα αυτή μπορείς ακόμα και να διαλέξεις το χρώμα της ή να επιλέξεις να είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, αν εγγραφείς σε ένα από τα πληρωμένα πακέτα υπηρεσιών της Revolut4.

Η πραγματοποίηση πληρωμών στα Public μέσω του Revolut Pay είναι απολύτως διαφανής και δεν κρύβει οποιαδήποτε άλλη χρέωση. Μπορείς να ολοκληρώσεις τις αγορές σου εντός δευτερολέπτων από τη δημιουργία του λογαριασμού, χωρίς να περιμένεις να σου έρθει η νέα κάρτα Revolut, μιας και το σύστημα της Revolut γνωρίζει ήδη τα στοιχεία! Μάλιστα, η Revolut δίνει 30€ cashback για κάθε νέα εγγραφή5, με το Revolut Pay να έρχεται αποκλειστικά στα Public, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία της Revolut είναι η δυνατότητα έκδοσης λογαριασμού για παιδιά κάτω των 18 ετών, μαζί με κάρτα δαπανών. Η ρύθμιση του λογαριασμού για παιδιά γίνεται από τον γονέα/κηδεμόνα του παιδιού. Ο λογαριασμός Revolut <186 συνδέεται πάντα με τον λογαριασμό Revolut του γονέα/κηδεμόνα του παιδιού. Η υπηρεσία δίνει στους γονείς/κηδεμόνες τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων και αναλυτικές ενημερώσεις ακόμη και για κάθε συναλλαγή, αν το επιθυμούν.

Τα Public τώρα βάζουν στη φαρέτρα τους ακόμη έναν πρωτοποριακό τρόπο πληρωμών! Μπες στο Public.gr και εκμεταλλεύσου τον, κάνοντας τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ανησυχείς για την ασφάλεια των συναλλαγών σου! Η Revolut και τα Public φροντίζουν για εσένα!

 

1 Για τις επενδύσεις ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 
2 Για τις αγοραπωλησίες μετάλλων ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
3 Για τον λογαριασμό Revolut ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
4 Για τα επι πληρωμή πακέτα ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
5 Για τις επιβραβεύσεις μετρητών ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
6 Για τους λογαριασμόυς Revolut <18 Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις