Public Uncover III: Η ομάδα του Last mile μας συστήνει τον Public Way

Περίληψη: Η ομάδα του Last mile έρχεται με χαμόγελο στο Public Uncover και μοιράζεται τη δική της εκδοχή για το τι σημαίνει Public way of life!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μεσολαβεί από τη στιγμή που θα ολοκληρώσεις το checkout, μέχρι η παραγγελία σου να φτάσει στην πόρτα σου; Πώς γίνεται μέσα σε ελάχιστες μέρες να έχεις στα χέρια σου το βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε ή εκείνη τη νέα φανταστική τηλεόραση που λάνσαρε το αγαπημένο σου brand; Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε την ομάδα του Last mile.

Οι agents του Last mile είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας των Public. Είναι αυτοί που φροντίζουν για την ασύγκριτη αίσθηση χαράς που νιώθεις όταν κάνεις unboxing τη συσκευή που είχες στη wish list σου τόσο καιρό. Αφού ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, τα «ηνία» παίρνει το team του Last mile. Οι agents αναλαμβάνουν να ασχοληθούν με ό,τι προκύψει από την στιγμή που φύγει μια αποστολή με προορισμό τη διεύθυνσή σου. Είναι αυτοί που θα σου μιλήσουν, θα μελετήσουν τις ανάγκες σου και θα σε καθοδηγήσουν με θετική ενέργεια για να σου προσφέρουν το καλύτερο customer experience. Την Public εμπειρία εξυπηρέτησης. Πώς είναι όμως να είσαι μέλος της πορτοκαλί μας οικογένειας; Γιατί ο Public τρόπος ζωής είναι πολλά παραπάνω από μια τυπική μέρα στο γραφείο;

Enter, Public Uncover! Κάθε μήνα η στήλη μας είναι εδώ, για να γνωριστούμε καλύτερα και να ακούσουμε τους ανθρώπους μας. Να μοιραστούν τις αγαπημένες τους συνήθειες, τα χαρακτηριστικά της ζωής στο γραφείο αλλά και μικρές πολύτιμες συμβουλές, αυτές που κάνουν κάθε εμπειρία εξυπηρέτησης στα Public πραγματικά ξεχωριστή. Ο Στέλιος και η Δόμνα, η Δόμνα και ο Στέλιος, από την ομάδα του Last mile λοιπόν, έρχονται στη στήλη Public Uncover για να δείξουν ποια μυστικά κρύβονται στο Public customer experience και να μας μιλήσουν για το πώς καταφέρνουν να κάνουν κάθε στιγμή της ημέρας καλύτερη… the Public way!

public-uncover-last-mile-03

The Public Questionnaire

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις πριν πας στο γραφείο;

Στέλιος: Ακούω ειδήσεις στο αυτοκίνητο και παίρνω τον καφέ μου από το εστιατόριο του κτηρίου.

Δόμνα: Πίνω ένα δυνατό καφέ και ακούω τον αγαπημένο μου ραδιοφωνικό σταθμό.

Ποιο είναι το πιο Public στοιχείο της καθημερινότητάς σου;

Στέλιος/Δόμνα: Δεν είναι ένα αλλά ο συνδυασμός όλων. Όλοι είμαστε μοναδικοί και θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι ώστε μέσω της συνεργασίας να δημιουργούμε θαύματα!

Πώς επιδιώκεις να «περάσεις» την ιδέα του Public way στον πελάτη;

Στέλιος/Δόμνα: Κατανοώντας τις ανάγκες και τα προβλήματά του.

Δώσε μας ένα παράδειγμα για το παραπάνω.

Στέλιος/Δόμνα: Προσπαθούμε να μπούμε στα «παπούτσια» του πελάτη και να βρούμε την κατάλληλη λύση ή τη κατάλληλη απάντηση στο πρόβλημα του, δίνοντάς του έτσι την καλύτερη Public customer experience.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα του Last mile το επόμενο διάστημα; Θα μας κάνεις ένα spoiler;

Στέλιος/Δόμνα: Από μια dream team να περιμένετε πολλά! Stay tuned για την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ομάδα;

Στέλιος: Ως μέλος της ομάδας του Last mile διαχειρίζομαι καθημερινά δεκάδες αιτήματα πελατών σχετικά με τις παραδόσεις των παραγγελιών τους και τα τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται.

Δόμνα: Είμαι το «σπασικλάκι» της ομάδας γιατί διαχειρίζομαι κατά κύριο λόγο τα οικονομικά στοιχεία.

public-uncover-last-mile-02

Δώσε μας πέντε χαρακτηριστικά της ομάδας του Last mile.

Στέλιος:

  • Επιμονή
  • Υπομονή
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Αποτελεσματικότητα
  • Πελατοκεντρική φιλοσοφία

Πώς σου αρέσει να ζεις το γραφείο με τον δικό σου τρόπο;

Στέλιος: Ήσυχα κάνοντας τη δουλειά μου, έχοντας δίπλα μου ένα μπουκάλι νερό και τον καφέ μου.

Δόμνα: Με πολύ φως (δεν αρέσει και πολύ), καφέ και ησυχία.

Ποια είναι η so far αγαπημένη σου Public ενέργεια;

Στέλιος/Δόμνα: Αυτή που έγινε στις 13 Δεκεμβρίου όταν άνθρωποι της εταιρείας μας επισκέφθηκαν την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Εκεί μαγείρεψαν 400 ζεστά γεύματα, προσφέροντας παράλληλα και είδη ανάγκης στους συνανθρώπους μας, μεταφέροντας έτσι το Public μήνυμα «ζεστασιάς».

Ποιο είναι το motto σου όταν ξεκινάς τη μέρα;

Στέλιος: Όλα καλά θα πάνε και σήμερα!

Δόμνα: Πάμε δυνατά!