Winter Sales 2023: 8Κ τηλεοράσεις με έκπτωση που δε θες να χάσεις

Περίληψη: Ανακάλυψε τις καλύτερες 8K τηλεοράσεις σε έκπτωση αυτή τη στιγμή και κάνε το άλμα στην επόμενη γενιά εικόνας!

Το 2023 ξεκινά με χειμερινές εκπτώσεις και για οτιδήποτε κι αν ψάχνεις ο προορισμός είναι και φέτος τα Public. Θα βρεις χαμηλότερες τιμές σε κάθε κατηγορία, από smartphone για σένα και smartwatches για παιδιά, μέχρι μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές για το σπίτι. Το σπίτι όμως χρειάζεται και κάτι άλλο: μία κορυφαία τηλεόραση! Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο προσφορών, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσεις ένα high-end μοντέλο σε προσιτή τιμή. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πιο high-end από τις 8K τηλεοράσεις, πολλές από τις οποίες έχουν μεγάλη έκπτωση!

Γιατί να επιλέξεις 8K τηλεοράσεις με έκπτωση

Υπάρχει λόγος να πάει κάποιος από τώρα σε 8K τηλεόραση; Αν ψάχνεις την απόλυτη εμπειρία τόσο σήμερα αλλά και στα επόμενα χρόνια τότε ναι, υπάρχει! Κάνοντας από τώρα το άλμα σε 8K ανάλυση, θα έχεις για πάρα πολλά χρόνια την υψηλότερη δυνατή ανάλυση χωρίς να μπεις σε λίγα χρόνια σε σκέψεις αλλαγής της 4K τηλεόρασής σου. Ήδη το 8K περιεχόμενο αρχίζει να υποστηρίζεται με γρήγορο ρυθμό. Τα καλύτερα smartphones της αγοράς σήμερα υποστηρίζουν εγγραφή 8K, στο YouTube υπάρχουν ήδη πολλά εντυπωσιακά 8K βίντεο, οι κορυφαίοι υπολογιστές και οι σύγχρονες κονσόλες μπορούν να αναπαράγουν 8K περιεχόμενο. Κι ακόμα κι όταν το υλικό που βλέπεις δεν είναι τόσο υψηλής ανάλυσης, με την κατάλληλη τηλεόραση γίνεται upscale για να το απολαμβάνεις σε ακόμα καλύτερη ποιότητα. Τι λες να δούμε τις καλύτερες 8K τηλεοράσεις με έκπτωση λοιπόν;

Top 8K TV #1: Samsung Neo QLED QN700B στη μισή τιμή

Χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση: 7680 × 4320
  • Ρυθμός Ανανέωσης: 50Hz
  • HDR: Quantum HDR 2000, HDR10, HDR10+, HLG

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Αυτή τη στιγμή, η Samsung Neo QLED700B είναι η πιο προσιτή 8K τηλεόραση που μπορείς να αποκτήσεις, καθώς την βρίσκεις με έκπτωση έως και 54%! Κυκλοφορεί σε τρεις διαστάσεις: 55 ίντσες, 65 ίντσες και 75 ίντσες, για να επιλέξεις το μέγεθος που ταιριάζει στο δικό σου χώρο.

Top 8K TV #2: LG QNED 75QNED966PA με Mini LED τεχνολογία

Χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση: 7680 × 4320
  • Τεχνολογία πάνελ: Mini LED
  • Dimming: Full Array Dimming Pro

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Η QNED είναι μία νέα σειρά τηλεοράσεων από την LG, που ενσωματώνει Mini LED τεχνολογία φωτισμού. Το μοντέλο LG QNED 75QNED966 φέρνει αυτή την τεχνολογία στην 8K ανάλυση, σε διαγώνιο 75 ιντσών! Μαζί έρχονται και όλα τα πλεονεκτήματα ενός Mini LED πάνελ, όπως εξαιρετική απόδοση HDR και σχεδόν τέλειο μαύρο, με την τηλεόραση της LG να υποστηρίζει ακόμα και Dolby Vision IQ και Dolby Atmos.

Top 8K TV #3: Samsung Neo QLED QN800B σε έως και 85 ίντσες

Χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση: 7680 × 4320
  • Τεχνολογία πάνελ: Mini LED
  • Ρυθμός ανανέωσης: 120Hz

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Η Samsung φέρνει κι αυτή την τεχνολογία Mini LED στις τηλεοράσεις της και σε 8K ανάλυση, αρχικά με την σειρά Neo QLED QN800B. Για να απολαύσεις οποιοδήποτε περιεχόμενο σε υπερθετικό βαθμό, η τηλεόραση αυτή έρχεται σε τρία μεγέθη: 65 ίντσες, 75 ίντσες, 85 ίντσες! Αξίζει να την αποκτήσεις και αν λατρεύεις το gaming, καθώς το πάνελ υποστηρίζει ανανέωση 120Hz και την τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro.

Top 8K TV #4: Samsung Neo QLED QN900B, η top 8K πρόταση της Samsung

Χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση: 7680 × 4320
  • Τεχνολογία πάνελ: Mini LED
  • Ρυθμός ανανέωσης: 120Hz

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Στην κορυφή της γκάμας τηλεοράσεων της Samsung κάθεται η Neo QLED QN900B. Διαθέτει και αυτή Mini LED τεχνολογία με Quantum Matrix Pro για εξαιρετική ακρίβεια φωτισμού. Ξεχωρίζει επίσης για τον Neural Quantum Processor 8K, τον επεξεργαστή που μέσω τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζει πως η ποιότητα εικόνας είναι η κορυφαία σε κάθε καρέ. Φυσικά, και εδώ απολαμβάνεις κορυφαίο gaming χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 120Hz και το AMD FreeSync Premium Pro. Θα βρεις την Samsung 8K τηλεόραση σε έκπτωση και σε τρία μεγέθη: 65 ίντσες, 75 ίντσες, 85 ίντσες.

Top 8K TV #5: LG OLED Z2, το 8K συναντά την OLED τεχνολογία 

Χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση: 7680 × 4320
  • Τεχνολογία πάνελ: OLED
  • Ρυθμός ανανέωσης: 120Hz

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Για τους περισσότερους, η κορυφαία τεχνολογία οθόνης σήμερα είναι η OLED. Η LG είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές OLED τηλεοράσεων, οπότε δεν θα μπορούσε να μην φέρει αυτή την τεχνολογία και στην 8K ανάλυση. Η LG Z2 77″ απευθύνεται σε όσους ψάχνουν την απόλυτη εμπειρία απεικόνισης σε μεγάλες διαστάσεις. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels παρέχουν την μέγιστη δυνατή αντίθεση, ενώ ο κορυφαίος επεξεργαστής α9 Gen5 AI βελτιώνει κάθε σκηνή χάρη στην βαθιά μάθηση.

Top 8K TV #6: LG Signature OLED 77ZX9LA, OLED και 8K με έκπτωση 51%

Χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση: 7680 × 4320
  • Τεχνολογία πάνελ: OLED
  • HDR: Dolby Vision IQ, HDR 10 Pro, Cinema HDR, HLG

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Χάρη στο OLED πάνελ και την τεράστια ανάλυση 8K, δεν θα θες να τη σβήσεις ποτέ αυτή την τηλεόραση! Ό,τι περιεχόμενο κι αν παρακολουθείς, ο επεξεργαστής αναλύει το περιεχόμενο και το μεταμορφώνει σε εντυπωσιακή εικόνα! Αν μάλιστα αποφασίσεις να την τοποθετήσεις στον τοίχο, η LG 77ZX9LA θα μοιάζει σαν έργο τέχνης, χάρη στον εκπληκτικά μινιμαλιστικό σχεδιασμό της.

Τις καλύτερες χειμερινές εκπτώσεις σε τηλεοράσεις θα τις βρεις στα Public!

Οι Winter Sales 2023 υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες. Πέρα από 8K τηλεοράσεις σε έκπτωση, θα ανακαλύψεις εκατοντάδες ακόμα προτάσεις με χαμηλότερη τιμή. Επισκέψου ένα κατάστημα Public ή μπες στο Public.gr και απόκτησε την 8K τηλεόραση των ονείρων σου συν ό,τι άλλο ψάχνεις!