Vodafone Fiber: Αποκλειστικές προσφορές & δωροεπιταγές Public!

Περίληψη: Public και Vodafone φέρνουν την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι. Διάλεξε το πακέτο Vodafone Fiber που σου ταιριάζει και κέρδισε δωροεπιταγές έως και 100€!

Πριν μερικούς μήνες γράφτηκε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των Public. Η συνεργασία μας με τη Vodafone ήρθε να επισφραγίσει το στρατηγικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την προσφορά της πιο ολοκληρωμένης εμπειρίας τεχνολογίας σε όλους τους καταναλωτές. Πρώτος σταθμός στο νέο αυτό «ταξίδι», ήταν τα εγκαίνια του Vodafone shop-in-shop στο κατάστημα Public Συντάγματος. Οι πελάτες της Vodafone και των Public αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή τη νέα μας πρωτοβουλία, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια και την πληρέστερη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν μαζί τα δύο brands. Ασφαλώς τα οφέλη δε θα μπορούσαν να σταματήσουν κάπου εδώ.

Αποκλειστικές προσφορές και μεγάλα δώρα!

vodafone-fiber-public-offers-02

Τώρα ήρθε η στιγμή για το επόμενο μεγάλο βήμα. Μαζί με τη Vodafone σχεδιάζουμε ένα νέο «ταξίδι» αγορών με αποκλειστικές προσφορές και μεγάλα δώρα. Στα Public, κάθε νέα σύνδεση Vodafone Fiber πάει «πακέτο» με δωροεπιταγές έως και 100€ για τις αγορές σου στα φυσικά μας καταστήματα και το Public.gr! Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Με κάθε νέα σύνδεση Fiber 100, εκτός από αστραπιαίες ταχύτητες και απεριόριστα λεπτά προς σταθερά, κερδίζεις δωροεπιταγή Public 50€. Αν θέλεις παράλληλα να binge-αρεις τις κορυφαίες ταινίες και σειρές που παίζουν αυτή τη στιγμή, το πακέτο «Fiber 100 + Vodafone TV» φέρνει στο κινητό, το tablet και τη Smart TV σου όλο το περιεχόμενο του Vodafone TV. Μαζί με δωροεπιταγή Public αξίας 100€, για να απογειώσεις την εμπειρία θέασης στο σαλόνι εν αναμονή και της πρώτης σέντρας του Euro 2024.

Νομίζεις ότι τα δώρα τελείωσαν εδώ; Αμ δε! Επιλέγοντας το πακέτο που σου ταιριάζει, σου κάνουμε δώρο τα τέλη ενεργοποίησης και εγκατάστασης αλλά και SΙΜ καρτοκινητής (120' προς όλους & 15GB για 3 μήνες) για να μπεις για τα καλά στο μαγικό κόσμο της Vodafone. Και επειδή η ασφάλεια στο internet οφείλει να είναι προτεραιότητα, με κάθε νέα σύνδεση Vodafone Fiber παίρνεις δώρο την υπηρεσία Secure Net Family, για την προστασία όλων των συσκευών σου μαζί με προηγμένα εργαλεία γονικού ελέγχου. Για να το θέσουμε πιο απλά, με το Vodafone Fiber υψηλές ταχύτητες, οικονομία και ασφάλεια γίνονται ένα, με την υπογραφή του No.1 brand τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη. Public και Vodafone σου προσφέρουν στο εξής όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις μια μοναδική εμπειρία internet και ψυχαγωγίας στο σπίτι. Όλη μέρα, κάθε μέρα.

Public x Vodafone: Ανακάλυψε έναν μαγικό κόσμο ψυχαγωγίας

vodafone-fiber-public-offers-01

Τώρα λοιπόν είσαι έτοιμος να ζήσεις την μοναδική εμπειρία που λέγεται Public x Vodafone. Δύο αγαπημένοι προορισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου στο απόλυτο προορισμό διασκέδασης. Στο πλευρό σου βρίσκονται οι Public experts και η ομάδα της Vodafone Ready για να σου συστήσουν τεχνολογίες του μέλλοντος και σύγχρονες ψηφιακές καινοτομίες, αντιμετωπίζοντας φυσικά και κάθε «πρόκληση» που μπορεί να προκύψει. Οπότε διάλεξε το πακέτο Vodafone Fiber που σου ταιριάζει και πέρνα μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα Public για να εξαργυρώσεις την δωροεπιταγή σου, δίνοντας άλλη διάσταση στην έννοια της οικιακής ψυχαγωγίας.