Oscars στο σπίτι: Κάν’ το όπως στο L.A.!

Περίληψη: Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την Κυριακή ή, αλλιώς, τη μεγάλη ημέρα της απονομής των φετινών...

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την Κυριακή ή, αλλιώς, τη μεγάλη ημέρα της απονομής των φετινών Oscars! Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι χολιγουντιανοί stars θα φορέσουν τα «καλά» τους και θα βρεθούν όλοι μαζί σε μια μεγάλη γιορτή. Εσύ; Θα μείνεις σπίτι με τις πυτζάμες; Φυσικά και όχι!

Οργάνωσε την τέλεια βραδιά με φίλους στο σπίτι και «κάν’ το όπως στo L.A.»! Μαζευτείτε, φορέστε οπωσδήποτε κάτι βραδινό και ζήστε τη μεγάλη βραδιά - όπως ακριβώς της αρμόζει - οσκαρικά!

Πώς όμως θα γίνεις μια σταρ του σινεμά;

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να χαλαρώσεις πριν ξεκινήσεις τις προετοιμασίες. Έχεις καλύτερη ιδέα από αιθέρια έλαια και κεριά,για να σε βάλουν στο κατάλληλο mood; Τώρα, λοιπόν, που χαλάρωσες, μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά με το μακιγιάζ (φυσικά και πρέπει να είναι γκράντε!) και μετά με τα μαλλιά. Όταν ολοκληρώσεις το look σου, πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη με τα πιο λαμπερά σου κοσμήματα. Και φυσικά, άσε τα φλατ παπούτσια στην άκρη, γιατί σε μια τέτοια βραδιά μόνο τα ψηλοτάκουνα επιτρέπονται!

Και για τους άντρες της βραδιάς προτείνουμε…

Μέχρι να φτάσουμε, βέβαια, στη βραδιά, το στιλ πρέπει να το έχεις από το πρωί, οπότε φρόντισε να «σαρώσεις» όλα τα βραβεία με τα σωστά γυαλιά ηλίου. Και τότε, μπορείς να αρχίσεις να επιμελείσαι το outfit του red carpet, αντιγράφοντας παλαιότερες εμφανίσεις των αγαπημένων σου ηθοποιών. Πρόσεξε να διαλέξεις μια γραβάτα σαν wanna-be-celebrity που είσαι. Κι επειδή περιμένεις τους συναδέλφους (ε, φίλους εννοώ) ετοίμασε κανένα cocktail για να γιορτάσετε τις «νίκες» σας. Πώς; Με τα κατάλληλα εργαλεία όλα γίνονται παιχνιδάκι!

Και τώρα που οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι, μένουν δυο - τρία πραγματάκια για να απογειώσουν το σκηνικό. Oscars χωρίς κόκκινο χαλί γίνονται; Όχι βέβαια. Αν δεν σου βρίσκεται έτσι εύκολα ένα κόκκινο, σπάσε τα ταμπού με ένα άλλου χρώματος. Επίσης, επειδή ίσως σου λείψει η λάμψη των αγαπημένων σου σταρ, μπορείς να τους έχεις κι αυτούς στο σπίτι. Ή περίπου. Τι; Οι φωτογραφίες σε κορνίζες δεν μετράνε; Και τώρα που είναι όλα έτοιμα, κάτσε στην αναπαυτική σου πολυθρόνα και περίμενε να ακούσεις… το όνομά σου?!

Το καλύτερο το έχουμε για το τέλος! Φωτογράφισε τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς με την instant κάμερα σου και μάλιστα δύο φορές. Μία για να κρατήσεις εσύ και μία για τους καλεσμένους σου.