Μένουμε σπίτι: Έλα να ζωγραφίσουμε!

Περίληψη: Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε δημιουργικοί: ζωγραφίζουμε με μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και λαδοπαστέλ – όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά!

Η δημιουργικότητά μας δεν πρέπει να «φρενάρει» ποτέ - γιατί, λοιπόν, να περιοριστεί τώρα, που #menoumespiti; Μπορεί τα παιδιά να μη πηγαίνουν σχολείο αλλά είναι πολύ εύκολο το σχολείο να έρθει σε αυτά. Σχολείο στο σπίτι λοιπόν! Ωστόσο σχολείο δεν είναι μόνο η Γλώσσα και τα Μαθηματικά. Ζωγραφίζουμε και φτιάχνουμε χειροτεχνίες με όλες τις απαραίτητες... προμήθειες ζωγραφικής, που θα βρούμε στο public.gr!

Αρχικά χρειάζεσαι χρώματα, πολλά χρώματα, και εδώ υπάρχουν όλων των ειδών για να τα συνδυάσεις. Αγαπημένα των παιδιών είναι τα λαδοπαστέλ Kids BIC! Ωστόσο για ακόμα πιο λαμπερά χρώματα, οι επιλογές του μικρού σου καλλιτέχνη πρέπει να περιλαμβάνουν και τις ξυλομπογιές Faber Castell. Δως του επίσης την επιλογή των μαρκαδόρων ζωγραφικής Coolbee Jumbo Super Washable, οι οποίοι διαρκούν για πολύ-πού καιρό! Και μην ανησυχείς: Το χρώμα τους είναι βασισμένο στο νερό και βγαίνει πανεύκολα αν αφήσει λεκέδες σε ρούχα και άλλες επιφάνειες.

Αν τώρα θες να αποφύγεις τις... καλλιτεχνίες στα ρούχα, τα παιδιά πρέπει να έχουν τον δικό τους «καμβά». Το μπλοκ ζωγραφικής Coolbee μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 έργα στις σελίδες σου - το μόνο που μένει να προστεθεί είναι η φαντασία! Όπως και με το μπλοκ ζωγραφικής με εικόνες SKAG, με το οποίο τα παιδιά μπορούν να βασιστούν στα τυπωμένα σχέδια, για να πάρουν έμπνευση και να δημιουργήσουν τους πρώτους τους πίνακες!

Όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά, ο εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης που κρύβεται σε κάθε παιδί περιμένει να βγει στην επιφάνεια. Βοήθησέ τον, χαρίζοντάς του τα είδη ζωγραφικής που χρειάζεται!