Τα νέα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Fold5 μόλις κυκλοφόρησαν!

Περίληψη: Τα ολοκαίνουργια foldables της Samsung είναι εδώ! Ανακάλυψε τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα Galaxy Z Filp5 και Galaxy Z Fold5 πραγματικά μοναδικά!

Πριν από λίγες μέρες, στο Galaxy Unpacked του Ιουλίου η Samsung ανακοίνωσε τα ολοκαίνουργια Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5. Στο ίδιο event παρουσιάστηκαν επίσης τα tablet της σειράς Galaxy Tab S9 και τα smartwatches της σειράς Galaxy Watch6. Από την ημέρα της ανακοίνωσης μέχρι τη στιγμή της κυκλοφορίας δεν πέρασε μεγάλο διάστημα και πλέον μπορείς να αποκτήσεις όλα τα νέα μοντέλα στα καταστήματά μας και στο Public.gr! Τα νέα Samsung έρχονται με χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και ανακαλύπτοντάς τα θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Galaxy Z Flip5: Πιο φορητό από ποτέ, πιο χρήσιμο από ποτέ

Samsung-Galaxy-Z-Flip5-Fold5-Launch-01

Η αναζήτηση σου για ένα compact smartphone μόλις τελείωσε! Το Samsung Galaxy Z Flip5 διαθέτει έναν τέλεια ισορροπημένο σχεδιασμό καθώς κλείνει τελείως επίπεδα και είναι πιο λεπτό. Και ακριβώς επειδή διπλώνει στη μέση, είναι τόσο compact που προσφέρει την καλύτερη φορητότητα σε smartphone σήμερα. Το premium design επισημαίνεται και από τα υλικά κατασκευής, με τη Samsung να προστατεύει τη συσκευή με Gorilla Glass Victus 2 και να εξασφαλίζει στο Galaxy Z Flip5 πιστοποίηση IPX8.

Χάρη στο νέο Flex Window, όμως, η χρηστικότητα δεν θυσιάζεται για τη φορητότητα. Η νέα εξωτερική οθόνη της συσκευής μεγάλωσε και είναι 3,4″. Αυτό σου επιτρέπει να τρέξεις εφαρμογές απευθείας από το εξωτερικό πάνελ. Μπορείς να κάνεις το Flex Window τελείως δικό σου, προσθέτοντας widgets και επιλέγοντας ξεχωριστά θέματα. Επίσης, χάρη στο μέγεθός του, τώρα μπορείς να τραβήξεις τέλειες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το Flex Window για να δεις μία προεπισκόπηση των λήψεων.

Galaxy Z Fold5: Καθηλωτική οθόνη και κορυφαίες επιδόσεις

Samsung-Galaxy-Z-Flip5-Fold5-Launch-02

Η απόλυτη εμπειρία foldable από τη Samsung λέγεται Galaxy Z Fold5. Το κορυφαίο αναδιπλούμενο μοντέλο της εταιρείας έρχεται με παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία με το μικρότερο μοντέλο, έτσι διαθέτει κι αυτό τον ίδιο premium σχεδιασμό που εξαλείφει το κενό όταν η οθόνη κλείνει. Ένας από τους καλύτερους λόγους για να αποκτήσεις τη foldable ναυαρχίδα της Samsung είναι η τεράστια αναδιπλούμενη οθόνη στο εσωτερικό. Το Dynamic AMOLED 2X 7,6″ πάνελ με ανάλυση 2176×1812 και ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz προσφέρει καθηλωτική εμπειρία θέασης ό,τι κι αν παρακολουθείς! Και χάρη στο Flex Mode μπορείς να χωρίσεις την οθόνη στα δύο και να αξιοποιήσεις τη συσκευή σαν ένα mini laptop.

Η οθόνη του Galaxy Z Fold5 είναι ιδανική για εκτεταμένη παραγωγικότητα αλλά και gaming καθώς η συσκευή διαθέτει τον Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, τον οποίο γνωρίσαμε με την ανακοίνωση των S23. Αυτό δεν είναι το μόνο που σου εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις όμως. Το Galaxy Z Fold5 διαθέτει προηγμένο σύστημα ψύξης για διαχείριση της θερμότητας, οπότε μπορείς να παίζεις ή να δουλεύεις για ώρες. Σε αυτό βοηθά και η μεγάλη μπαταρία 4.400 mAh που προσφέρει μεγάλη αυτονομία.

Δύο Galaxy Watch6 για διαφορετικά στυλ

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης τα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic, τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν. Αν είσαι λάτρης του κλασικού και θες περιστρεφόμενη στεφάνη τότε πας κατευθείαν στο Watch6 Classic. Το Galaxy Watch6 προσφέρει ένα πιο μινιμαλιστικό design, με στεφάνη αφής. Και τα δυο ρολόγια έρχονται σε δύο μεγέθη, με οθόνη 1,31″ ή 1,47″ για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον καρπό σου.

Απόκτησε το Galaxy Tab S9 που σου ταιριάζει και πάρε δώρο

Samsung-Galaxy-Z-Flip5-Fold5-Launch-03

Η νέα σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung αποτελείται από 3 μοντέλα. Όποιο από τα τρία κι αν διαλέξεις μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα απολαύσεις εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ μεγάλη έμφαση έχει δοθεί και στο design. Και τα τρία μοντέλα εξοπλίζονται με Dynamic AMOLED 2X οθόνη για να δουλεύεις και να ψυχαγωγείσαι όπως ποτέ στο παρελθόν. Όποιο από τα τρία μοντέλα και αν επιλέξεις μπορείς να είσαι εξαιρετικά παραγωγικός! Όλα συνοδεύονται από S Pen, ενώ ο Snapdragon 8 Gen 2 εξασφαλίζει ταχύτατη απόκριση.

Και το καλύτερο είναι πως αποκτώντας ένα tablet της σειράς Galaxy Tab S9 θα πάρεις δώρο το Black Book Cover Keyboard Slim! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις μέγεθος. Το Galaxy Tab S9 έρχεται με οθόνη 11″ με μπαταρία 8.400mAh, το Galaxy Tab S9+ διαθέτει οθόνη 12,4″ και μπαταρία 10.090 mAh, ενώ το Galaxy Tab S9 Ultra εξοπλίζεται με πάνελ 14,6″ και μπαταρία 11.200 mAh.

Απόκτησε τα νέα Galaxy στα Public

Όλα τα νέα μοντέλα της Samsung είναι άμεσα διαθέσιμα στα Public! Απόκτησε τα κορυφαία Galaxy Z Flip5 και Z Fold5 στην έκδοση και το χρώμα που θες, γίνει πιο παραγωγικός με ένα ολοκαίνουργιο Galaxy Tab S9 ή πρόσθεσε ένα Galaxy Watch6 στο καθημερινό σου outfit για να απολαμβάνεις κορυφαία χαρακτηριστικά υγείας και ευεξίας μαζί με όμορφο design.