Η Samsung έφτιαξε θήκη poké ball για τα Galaxy Buds!

Περίληψη: Αν έχεις τα νέα Galaxy Buds και θέλεις την απόλυτη θήκη για αυτά, η Samsung φαίνεται πως έχει δημιουργήσει την καλύτερη απ' όλες! poké ball!

Η Samsung αποδεικνύεται ευχάριστα αντισυμβατική στις επιλογές της, τουλάχιστον σε κάποιες αγορές. Μετά το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Z Flip 3 με θέμα Pokemon, η εταιρεία επεκτείνει τις… δραστηριότητές της και σε μια ειδική έκδοση για τα Galaxy Buds 2, τα ασύρματα ακουστικά της! Τα Samsung Galaxy Buds 2 σας τα είχαμε παρουσιάσει πριν από σχεδόν ένα χρόνο, οπότε και κυκλοφόρησαν μαζί με το Galaxy Watch4 αλλά και τα Fold3 και Flip3, τα αναδιπλούμενα smartphones της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Pokemon Galaxy Buds

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των Galaxy Buds2 είναι, προφανώς, το design τους, το οποίο είναι ιδανικό για να "κουρνιάζουν" στα αυτιά του χρήστη, ενώ δεν ξεχωρίζουν ιδιαιτέρως. Είναι μικρότερα, είναι πιο ελαφριά, και βέβαια παρέχουν κορυφαίο ήχο. Αυτό που τους έλειπε, τουλάχιστον σύμφωνα με τους σχεδιαστές της Samsung, ήταν μια cool θήκη! Και φρόντισαν να τη δημιουργήσουν. Cool, βέβαια, για όσους θεωρούν cool τα Pokemons! Σε κάθε περίπτωση, όμως, έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη θήκη σε σχήμα σφαίρας, το οποίο έχει και τις χρωματικές λεπτομέρειες ενός poke ball, αλλά και τις βασικές του διαστάσεις. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, βέβαια, η Samsung μάλλον έχει χάσει μια τεράστια ευκαιρία: το poke ball είναι τόσο, όσο χρειάζεται για να χωρέσει η κανονική θήκη μέσα του, με λίγο επιπλέον χώρο. Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Samsung, φαίνεται πως η εταιρεία έχει κάνει ακριβώς αυτό: έφτιαξε μια… θήκη για τη… θήκη! Με άλλα λόγια, ενώ η poke ball είναι αρκετά μεγαλύτερη από την κανονική θήκη, δεν είναι μια νέα θήκη αλλά ακριβώς η ίδια. Ενώ η εταιρεία θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει μια μεγαλύτερη μπαταρία (ή και δύο) στον διαθέσιμο χώρο, εκτοξεύοντας την αυτονομία των Galaxy Buds, επίλεξε να χρησιμοποιήσει την "εργοστασιακή" θήκη.

Διαθεσιμότητα του Poke ball

Εδώ ερχόμαστε στα πραγματικά άσχημα νέα: όπως έκανε και με το Galaxy Z Flip3, έτσι και με το Poke ball case για τα Buds2, η Samsung δεν πρόκειται να το διαθέσει σε οποιαδήποτε χώρα εκτός της Νότιας Κορέας. Αυτό μπορεί να αποτελεί στρατηγική επιλογή ή να έχει να κάνει με τα δικαιώματα του brand του Pokemon, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: αν θες να αποκτήσεις μια τέτοια θήκη, θα πρέπει είτε να ταξιδέψεις στη Νότια Κορέα, είτε να βρεις κάποια άκρη να στο στείλει κάποιος από εκεί. Πάντως το κόστος του poke ball δεν είναι παράλογο: μετατρέποντας τα νοτιοκορεάτικα won σε ευρώ, μιλάμε για περίπου 100 ευρώ μαζί με τα Buds2, ενώ μαζί τους η Samsung δίνει και μερικά συλλεκτικά αυτοκόλλητα Pokemon, ανάμεσα στα οποία υπάρχει και ένα πολύ σπάνιο αυτοκόλλητο Mew.