Samsung Galaxy S23: 6+1 λόγοι για να το προπαραγγείλεις από τα Public

Περίληψη: Τα ολοκαίνουρια Samsung Galaxy της Samsung έρχονται πολύ σύντομα! Κάνε την προπαραγγελία σου για το Galaxy S23 που σου ταιριάζει και κέρδισε… πολλαπλώς!

Κάθε χρόνο, όλοι οι φανατικοί των smartphones περιμένουν εναγωνίως την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy S! Η Samsung είναι η εταιρεία που δίνει το στίγμα της αγοράς σε ό,τι αφορά smartphones με λειτουργικό σύστημα Android και όλοι θέλουν να δουν τι καινούριο έχει ετοιμάσει η κορεάτικη εταιρεία για φέτος. Η κατάσταση δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική και αυτή τη χρονιά, και η Samsung έχει αποκαλύψει τα μυστικά εδώ και μία εβδομάδα (και κάτι ψιλά). Πλέον, τα Samsung Galaxy S23 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία και μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό που θέλεις ακόμη και… τώρα, από τα Public!

Samsung Galaxy S23: και… πότε βγαίνει, είπαμε;

Δεν είπαμε, αλλά θα πούμε. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει επομένως… σπεύσε! Τη συσκευή θα την έχεις στα χέρια σου στις 17 του μήνα, οπότε και θα ξεκινήσει η επίσημη πώληση και από τα καταστήματα, αλλά είναι σίγουρο πως θα εξαντληθούν σε δευτερόλεπτα. Μην το καθυστερείς, αν θέλεις ένα Samsung Galaxy S23, S23+, ή S23 Ultra, κάνε σήμερα κιόλας την προπαραγγελία σου.

6+1 λόγοι για να προπαραγγείλεις το νέο Samsung Galaxy S23 από τα Public!

samsung-galaxy-s23-proparaggelies-01

Προπαραγγελία σε μειωμένη τιμή και Samsung Upgrade!

Αν έψαχνες κάποιο επιχείρημα για να κάνεις προπαραγγελία και να μην περιμένεις να κυκλοφορήσει και να το δεις από κοντά, ε, το επιχείρημα είναι η τιμή! Η προπαραγγελία είναι ανοιχτή και μάλιστα σε μειωμένη τιμή. Συγκεκριμένα, τρέχει το Samsung Upgrade, με το οποίο παίρνεις το μοντέλο με τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο! Για παράδειγμα, πληρώνεις το 128, παίρνεις το 256!

Πάρ’ το και πλήρωσέ το με Flex Pay και δόσεις

Εντάξει, όλοι μας θέλουμε το Galaxy S23 Ultra, λόγω κάμερας και γραφίδας, αλλά πολλοί από εμάς «κολλάμε» λίγο στο κόστος. Τώρα, όμως, μπορείς να το κάνεις δικό σου εύκολα! Τα Public έχουν το πρόγραμμα Flex Pay, για να κάνεις δικό σου όποιο Galaxy S23 θέλεις, είτε αυτό είναι το βασικό S23, είτε το ενισχυμένο Plus, είτε το μεγάλο Ultra. Το κόστος παύει να έχει τόση σημασία όταν μπορείς να έχεις μέχρι και 36 δόσεις και μάλιστα χωρίς κάρτα!

Παράλαβε από τη θυρίδα!

Όχι, δεν μιλάμε για τραπεζική. Μιλάμε για το Box Now, τη νέα μας υπηρεσία, στην οποία μπορείς να παραλάβεις το Galaxy S23 σου από locker, όποια ώρα της ημέρας (και της νύχτας) επιθυμείς! Μάλιστα, τα μεταφορικά μέχρι το locker είναι μηδέν για όλο τον Φεβρουάριο. Το νέο σου Galaxy S23 θα σε περιμένει στο locker που θα επιλέξεις, για να το παραλάβεις όποτε θέλεις. Τα lockers είναι «ανοιχτά» 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο! Και είναι περισσότερα από 1200 σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Επιπλέον κέρδος για επιστροφή του παλιού!

Τώρα που ετοιμάζεσαι να κάνεις δικό σου το Samsung Galaxy S23, θα σκέφτεσαι τι να κάνεις το παλιό σου κινητό. Συνεργαζόμαστε με την Pandas, για να αποσύρεις την παλιά σου συσκευή με κέρδος για εσένα! Τώρα όμως, αν κάνεις προπαραγγελία κάποιο από τα νέα Samsung Galaxy S23, S23+, ή S23 Ultra, θα πάρεις επιπλέον 100 ευρώ σε voucher, το οποίο θα προστεθεί στην τιμή της παλιάς σου συσκευής, για ακόμη μεγαλύτερο όφελος!

Γιατί απλά… δε μπορείς να περιμένεις!

Ε ναι, ποιος θα μπορούσε; Τα νέα Galaxy S23 είναι εκπληκτικά! Δεν ξέρουμε αν είσαι από τους ανθρώπους με μεγάλη υπομονή, αλλά εμείς δεν είμαστε! Μπορεί να απομένουν λίγα μόνο 24ωρα μέχρι την επίσημη κυκλοφορία των νέων Galaxy, αλλά εμείς ήδη καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Ήδη από την 1η Φεβρουαρίου, όταν και έγινε η επίσημη παρουσίαση των νέων S23, είχαμε αγωνία, τώρα που πλησιάζουν οι μέρες, η αγωνία ακολουθεί ευθεία αναλογία με εκθετική συνάρτηση! Όσο λιγότερες οι μέρες, τόσο μεγαλύτερη και η αγωνία (στο τετράγωνο)!

Γιατί είναι απολύτως κορυφαία και δεν έχουν αντίπαλο

samsung-galaxy-s23-proparaggelies-02

Δεν ξέρουμε αν τα έμαθες, αλλά τα νέα Samsung Galaxy S23 είναι μακράν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά! Όλα τα μοντέλα S23 διαθέτουν τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, ο οποίος είναι ό,τι πιο γρήγορο και ενεργειακώς αποδοτικό υπάρχει στην αγορά. Ταυτοχρόνως, το Ultra έρχεται με την πιο προηγμένη κάμερα στον κόσμο, με αισθητήρα 200 megapixels και adaptive pixels με δυνατότητα συνδυασμού για απίστευτη ποιότητα σε φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και στο σκοτάδι! Έχουν και την καλύτερη οθόνη που υπάρχει σε κινητό, τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X, με ανάλυση 3088×1440 αλλά και refresh rate που ανεβαίνει μέχρι τα 120Hz αλλά κατεβαίνει και μέχρι το 1Hz, για μειωμένη κατανάλωση! Διαθέτουν και superfast charging για ταχύτατη φόρτιση της μπαταρίας. Η τεχνολογία τους είναι κορυφαία, ομοίως με την ποιότητα κατασκευής. Πρόκειται για τα απόλυτα flagships του 2023!

Είσαι επαγγελματίας; Το παίρνεις χωρίς ΦΠΑ!

Ακόμη και για smartphone, ακόμη και για προπαραγγελία, ακόμη και για on-line, δικαιούσαι επιστροφή ΦΠΑ! Απλά μπες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα μας, συμπλήρωσε τον ΑΦΜ σου, και ακολούθησε τις οδηγίες για να πάρεις το Samsung Galaxy S23 ακόμη φθηνότερα, χωρίς ΦΠΑ! Είναι τόσο απλό.

Samsung Galaxy S23, S23 Plus, S23 Ultra: η προπαραγγελία από τα Public είναι μονόδρομος

Αλλά ίσως ο καλύτερος μονόδρομος που θα μπορούσες να έχεις! Όλες οι υπηρεσίες των Public είναι στη διάθεσή σου, για να κάνεις το νέο Galaxy S23 δικό σου, χωρίς να έχεις «ναι αλλά». Θέλεις πολλές δόσεις; Check! Θέλεις επιστροφή παλιού κινητού με rebate; Check! Θέλεις παραλαβή από box; Check! Τα Public τσεκάρουν όλα τα κουτάκια για να μην έχεις κανέναν ενδοιασμό. Η 17η Φεβρουαρίου είναι μόλις λιγες μέρες μακριά. Κάνε τώρα την προπαραγγελία σου και μέτρα το χρόνο αντίστροφα! Όπως κι εμείς!