Galaxy Unpacked: Η Samsung μας κάνει ποδαρικό στο 2024!

Περίληψη: Σε λίγες μέρες η Samsung διοργανώνει νέο Galaxy Unpacked! Η ημερομηνία ανακοινώθηκε και όλοι περιμένουμε πλέον να δούμε τι ετοιμάζει η κορεάτικη εταιρεία!

Τα «Unpacked» έχουν γίνει πλέον θεσμός! Κάθε εξάμηνο περίπου, η Samsung είναι εδώ και μας προσκαλεί για να δούμε πρώτοι τις δημιουργίες των σχεδιαστών, των προγραμματιστών, και των μηχανικών της! Λοιπόν, τώρα είναι η μεγάλη ώρα και η εταιρεία έχει ήδη δώσει τις προσκλήσεις για το επερχόμενο Galaxy Unpacked, αλλά έχει πετάξει και hints για το τι θα δούμε! Τι είναι αυτό; Ποιος ξέρει! Το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι θα μάθουμε τα πάντα στις 17 Ιανουαρίου 2024!

Τι θα δούμε στο Galaxy Unpacked

Οι επίσημες προσκλήσεις έχουν ήδη αποσταλεί από τη Samsung, αλλά κανείς δεν γνωρίζει επισήμως τι ακριβώς θα δείξει η εταιρεία στο πρώτο Galaxy Unpacked του 2024. Το γραφικό της πρόσκλησης και ένα βίντεο της Samsung μας δίνουν όμως μερικές πρώτες ενδείξεις. Στην πρόσκληση δεσπόζει ένας κύβος, ο οποίος στο συνοδευτικό βίντεο μετασχηματίζεται σε τέσσερα αστέρια, θυμίζοντας (αμυδρά) το παλιό λογότυπο της Κορεάτικης εταιρείας. Αλλά στο τέλος, τα αστέρια δίνουν τη θέση τους σε ένα μεγαλοπρεπές «Galaxy AI is coming». Επομένως, παρότι κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς έχει ετοιμάσει η Samsung, η τεχνητή νοημοσύνη φαίνεται πως θα είναι παρούσα στη σκηνή!

Video Duration
0:13

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως στο Galaxy Unpacked θα δούμε φορητές συσκευές καθώς μιλάμε για παρουσίαση της σειράς «Galaxy», δηλαδή συσκευών που ανήκουν στις κατηγορίες smartphone, tablet και σχετικών αξεσουάρ. Προς το παρόν όμως δεν έχουμε καμία ένδειξη ως προς το τι ακριβώς θα δούμε, πέραν του «Galaxy AI», οπότε υποθέτουμε πως η Samsung ίσως ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στη σειρά Galaxy, κάτι το οποίο ετοιμάζεται να μας δείξει στο Unpacked.

Η μεγάλη μέρα είναι στις 17 Ιανουαρίου, οπότε και θα δούμε όλα όσα έχει δημιουργήσει η Samsung! Το νέο Galaxy Unpacked είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 17/1 στις 20:00 ώρα Ελλάδας! Το live stream της παρουσίασης μπορείς να το παρακολουθήσεις στο public.gr! Μετά το τέλος του event σε περιμένουμε στο Public Blog, όπου θα έχουμε έτοιμο ένα αναλυτικό άρθρο για να ενημερωθείς για όλα όσα θα παρουσιάσει η Samsung! Stay tuned!