Το νέο Samsung οικοσύστημα κάνει την κάθε στιγμή καλύτερη!

Περίληψη: Τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Z Flip4 είναι εδώ για να αλλάξουν την καθημερινότητά σου, σε συνεργασία με τα Galaxy Buds2 Pro και το Galaxy Watch5.

Χτυπάει το κινητό σου και βλέπεις τον αριθμό στο smartwatch σου. Μπορείς να απαντήσεις από αυτό; Θες να τραβήξεις ένα βίντεο με το κινητό σου αλλά να κάθεσαι μακριά από αυτό. Μπορεί το κινητό σου να «τραβήξει» τον ήχο από τα ασύρματα ακουστικά σου αντί για το ενσωματωμένο μικρόφωνο έτσι ώστε να έχει καλύτερη ποιότητα; Η απάντηση σε όλα αυτά μπορεί να είναι «ναι» αρκεί να μπεις κι εσύ στο οικοσύστημα της Samsung, με τα νέα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 που μόλις κυκλοφόρησαν, συνδυάζοντάς τα με τα Galaxy Watch5 και Galaxy Buds2 Pro. Γιατί είναι διαφορετικό το να έχεις smartphone, ασύρματα ακουστικά και smartwatch και διαφορετικό να μπορούν όλα αυτά να συνεργάζονται απρόσκοπτα και να βελτιώνουν την καθημερινότητά σου! Αυτό υπόσχεται το Samsung ecosystem, το οποίο είναι πιο έξυπνο από ποτέ και εμπλουτίστηκε με κορυφαίες συσκευές στο πρόσφατο Galaxy Unpacked.

Οι ευκολίες του οικοσυστήματος Samsung

Η φιλοσοφία πίσω από το οικοσύστημα της Samsung είναι πολύ απλή: αντί για ανεξάρτητες συσκευές που απλά μπορούν να «μιλήσουν» μεταξύ τους, έχεις συσκευές που αλληλοσυμπληρώνονται. Τα χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις της μίας επιτρέπουν στην άλλη να σου προσφέρει επιπλέον δυνατότητες. Και μόνο μία εταιρεία με την ευρεία γκάμα συσκευών της Samsung θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο. Έτσι, η δημιουργία των νέων συσκευών που γνωρίσαμε στο Unpacked δεν έγινε με γνώμονα μόνο τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής, αλλά με βάση το πως όλες οι συσκευές μπορούν να γίνουν ακόμα πιο χρήσιμες όταν συνεργάζονται. Ας δούμε μερικά παραδείγματα που αποδεικνύουν την ευκολία που μπορεί να προσθέσει το οικοσύστημα της Samsung στην καθημερινότητά σου.

Ας ξεκινήσουμε με ένα απλό σενάριο: θες να τραβήξεις μία φωτογραφία που θα έχει και εσένα μέσα, αλλά δεν θες να τη βγάλεις με τη selfie κάμερα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς απλά να στήσεις κάπου το κινητό και να βάλεις αντίστροφη μέτρηση, ελπίζοντας ότι η φωτογραφία θα βγει σωστή. Αντί να μαντεύεις, όμως, μπορείς από το Galaxy Watch5 σου να δεις ένα preview της εικόνας που θα τραβήξει το Z Flip4 ή το Z Fold 4, να καδράρεις την φωτογραφία ανάλογα, και να πατήσεις το πλήκτρο λήψης από τον καρπό σου! Ακόμα και χωρίς το κινητό μπορείς να απολαύσεις τη δύναμη του οικοσυστήματος της Samsung. Όταν, για παράδειγμα, ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο Galaxy Watch5 σου, μπορείς να ακούς χρήσιμες πληροφορίες για την άσκησή σου στα Galaxy Buds2 Pro. Και όλες οι πληροφορίες θα συγχρονιστούν μετά με το κινητό σου. Εννοείται πως άλλα αγαπημένα χαρακτηριστικά του οικοσυστήματος Samsung δεν λείπουν από τα νεότερα μοντέλα. Μπορείς, ας πούμε, να απαντήσεις κλήσεις του κινητού σου από το Galaxy Tab σου ή ακόμα και μέσα από το smartwatch σου, να επιτρέψεις στο κινητό να καταγράψει ήχο από τα ακουστικά όταν τραβάς βίντεο, και πολλά πολλά ακόμα!

Πώς θα απολαύσεις το οικοσύστημα της Samsung

Το πρώτο βήμα για να μπεις κι εσύ στο οικοσύστημα της Samsung είναι να αποκτήσεις ένα Galaxy smartphone. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που μπορεί να σε βάλει στον κόσμο της Samsung από τα νέα αναδιπλούμενα smartphones της κορεάτικης εταιρείας. Το Galaxy Z Fold4 είναι μία πανίσχυρη συσκευή που θα ανεβάσει την παραγωγικότητά σου, χάρη στην τεράστια οθόνη 7,6″, τον πανίσχυρο Snapdragon 8+ Gen1 και την υποστήριξη για S Pen. Ή αν χρειάζεσαι κάτι πιο στιλάτο και μικρότερο σε μέγεθος, τότε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Galaxy Z Flip4. Το νέο Flip διατηρεί τον πανέμορφο σχεδιασμό της σειράς και προσθέτει καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία και έρχεται και αυτό με τον αναβαθμισμένο Snapdragon 8+ Gen1. Το ολοκαίνουργιο chipset προσθέτει ταχύτητα και εξοικονόμηση ενέργειας και στις δύο συσκευές για να απολαμβάνεις στο μέγιστο τις δυνατότητές τους. Και τα δύο smartphones είναι πλέον διαθέσιμα, οπότε μπορείς κι εσύ να μπεις στον κόσμο των foldables από σήμερα κιόλας! Εκτός από Samsung Galaxy smartphones όμως, στο οικοσύστημα της εταιρείας προστέθηκαν και δύο πολύ έξυπνα gadgets.

Samsung Galaxy Buds2 Pro για τέλειο ήχο

Με την παρουσίαση των νεότερων Samsung Galaxy ακουστικών η Samsung αποδεικνύει πως μπορεί και καινοτομεί πάντα. Τα Galaxy Buds2 Pro έρχονται με υποστήριξη 24-bit Hi-Fi audio κάτι που μεταφράζεται σε αξεπέραστη ποιότητα ήχου. Για να την απολαύσεις αρκεί να συνδέσεις τα ακουστικά σε ένα από τα νεότερα Samsung smartphones, καθώς μόνο μέσω αυτών υποστηρίζεται το νέο codec. Να άλλο ένα σημείο όπου η ύπαρξη του οικοσυστήματος βελτιώνει την εμπειρία σου. Εκτός από κορυφαίο ήχο, τα Buds2 Pro σου προσφέρουν 360 audio με head tracking και μικρότερο μέγεθος με καλύτερη εφαρμογή.

Samsung Galaxy Watch5: Το απόλυτο fitness smartwatch

Το Samsung Galaxy οικοσύστημα εμπλουτίστηκε επίσης με το Galaxy Watch5. Το νέο ρολόι της Samsung κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, την απλή και την Pro. Όποια κι αν επιλέξεις, η Samsung έχει δώσει τεράστια έμφαση στα χαρακτηριστικά υγείας και ευεξίας. Σκέψου πως τώρα μπορείς να μετρήσεις τη σύσταση του σώματος, ενώ το ρολόι μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να πετύχεις τους στόχους σου. Το Galaxy Watch5 Pro είναι λίγο πιο μεγάλο και πιο ανθεκτικό, με περίβλημα από τιτάνιο, και φτιάχτηκε για πιο περιπετειώδεις χρήστες.

Με τα νέα Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, αλλά και με τα Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro, το οικοσύστημα της Samsung είναι σήμερα πιο πλήρες από ποτέ. Συνδύασέ τα και κάνε την καθημερινότητά σου να κυλά πιο ομαλά.