Νέο LEGO σετ εμπνευσμένο από το Horizon Forbidden West!

Περίληψη: Τα αγαπημένα μας LEGO τώρα θα κυκλοφορήσουν και σειρά Horizon Forbidden West! Μάθε τα πάντα για τη νέα σειρά της LEGO εδώ!

Τα διάσημα τουβλάκια LEGO κατά καιρούς έχουν αναπαραστήσει αρκετά video games και διάσημους παιδικούς χαρακτήρες που έχουμε αγαπήσει και έχουν καταφέρει να προσελκύσουν περισσότερο κοινό. Στη ουσία η αγάπη μας για τους χαρακτήρες και οι αναμνήσεις μας από τα αγαπημένα μας LEGO, συνδυάζονται και το αποτέλεσμα είναι… μοναδικό!

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν έχουμε δει το σετ LEGO® Luigi™ Starter Course αφού είχε προηγηθεί μια σειρά στηριγμένη στον Super Mario™ και την κορυφαία σειρά LEGO® Friends. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει η σειρά LEGO® Star Wars , διάφορα ακόμα εμπνευσμένα σετ από Marvel αλλά έχουμε δει και τη σειρά για τον αγαπημένο μας ήρωα Batman. Τώρα, έρχεται ένα ακόμα LEGO-δημιούργημα  χτισμένο πάνω στο πιο πολυσυζητημένο video game των τελευταίων ημερών. Είστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο LEGO σετ εμπνευσμένο από το Horizon: Forbidden West; Εμείς σίγουρα ΝΑΙ!

Αφού το Horizon Forbidden West κυκλοφόρησε και επίσημα, αποκλειστικά για PS5 και PS4, με απόλυτα θετικά reviews οι πρώτοι fans… δημιουργήθηκαν! Βέβαια, το νέο open world game με παραγωγή από την Guerilla Games και την κυκλοφορία του από τη διάσημη Sony, δεν «έσκασε» από το πουθενά. Αποτελεί το sequel του Horizon Zero Dawn το οποίο κυκλοφόρησε το 2017. Το Horizon Forbidden West ανήκει στο «action role-playing» είδος και έχει εξαιρετικά γραφικά για να απολαύσει ο χρήστης στο μέγιστο το gameplay. Tα γεγονότα τοποθετούνται περίπου κατά τον 31ο αιώνα και αυτή τη στιγμή έχει αξιολογηθεί στο Metacritic με 89/100!

Έτσι, η LEGO και η Sony δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αυτήν την επιτυχία να περάσει αθόρυβα. Αποφάσισαν λοιπόν, να δημιουργήσουν ένα σετ που θα απεικονίζει την πρωταγωνίστρια Aloy, με ένα νέο headpiece, να πηγαίνει προς την κορυφή ενώ από το σετ δεν θα λείπουν τα αγαπημένα ρομποτικά πλάσματα με κεφάλια σε μορφή δίσκου. Φυσικά, κάνουμε λόγο για τα Tallnecks που βλέπουμε τους παίκτες στο game να σκαρφαλώνουν για να ανακαλύψουν την περιοχή. Επίσης, στο σετ θα περιλαμβάνεται ένα ακόμα ρομποτικό πλάσμα γνωστό ως «παρατηρητής» στο οποίο θα υπάρχει η επιλογή για μπλε, κίτρινα ή κόκκινα μάτια που θα μπορούν να απενεργοποιηθούν και θα ολοκληρώσουν την κατασκευή μερικά κομμάτια φυσικού τοπίου που θα δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον.

Ο Isaac Snyder, σχεδιαστής της Lego, είπε ότι το νέο δημιούργημά τους προβάλλει «όλες τις πιο εμβληματικές πτυχές του Horizon: Forbidden West» και ότι ελπίζει όλοι όσοι το κατασκευάσουν να διασκεδάσουν πραγματικά! Θα αποτελείται από 1.222 κομμάτια που θα πρέπει να συναρμολογηθούν και θα είναι ένα ακόμα LEGO σετ που θα συμπληρώσει τη συλλογή μας δίπλα από όλα όσα ήδη έχουμε και έχουν σχεδιαστεί αφιερωμένα στα αγαπημένα μας video games.

Το «The Tallneck from Horizon: Forbidden West» εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022. Όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι διαθέσιμο προς πώληση σε όλα τα σημεία που βρίσκουμε LEGO στην Ελλάδα και εμείς περιμένουμε πως και πως αυτή τη νέα κυκλοφορία αφού ανυπομονούμε να συναρμολογήσουμε ένα ακόμα LEGO σετ!

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να ενημερώνεσαι πρώτος για όλα τα tech νέα που σε ενδιαφέρουν αλλά και τις νέες κυκλοφορίες στα αγαπημένα σου video games!