Ημέρα της Μητέρας: 9+1 δώρα που θα ομορφύνουν (κι άλλο) τη μαμά!

Περίληψη: Η πιο όμορφη μαμά του κόσμου είναι η… δική μας! Όμως με ένα δώρο για λίγο περισσότερο personal care σίγουρα θα της φέρουμε έξτρα χαμόγελα!

Η αγάπη μας για τις μαμάδες απέραντη κι αδιαπραγμάτευτη. Η σχέση μας, επίσης, μια γιορτή από μόνη της. Αλλά -για να μην επαναπαυόμαστε- ο πιο πολύτιμος άνθρωπος της ζωής μας, δεν χρειάζεται μια μικρή υπενθύμιση της αγάπης μας; Σε λίγες ημέρες (10 Μαΐου), σου θυμίζουμε, είναι η γιορτή της. Σκέφτεσαι ότι μια μεγάλη αγκαλιά ή ένα λουλούδι είναι ένας συμβολικός τρόπος για να δηλώσεις την αγάπη σου - και δίκιο έχεις! Αλλά ένα δώρο στα χέρια της θα της χαρίσει ένα έξτρα χαμόγελο - οπότε ξανασκέψου το... 

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι μπορεί να είναι αυτό το δώρο:

Πρώτο βήμα είναι η άσκηση, που ωφελεί όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά και τη διάθεση! Το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και από το σπίτι, αρκεί να έχεις τα κατάλληλα όργανα γυμναστικής. Το πολυόργανο Insportline Ar-13170 και το μαγνητικό ποδήλατο εκγύμνασης Ab Bike Abb002, για παράδειγμα, θα εξασκήσουν πολλές ομάδες μυών δημιουργώντας εύκολα πιο γυμνασμένη σιλουέτα. Το οικιακό γυμναστήριο της μαμάς χρειάζεται σίγουρα και ένα στρώμα γυμναστικής ενώ όταν έρθει ή ώρα για αερόβια άσκηση, ένα σκοινάκι θα την βοηθήσει να απαλλαγεί από πολλές θερμίδες!

Επόμενο βήμα: ένα mini στούντιο αισθητικής στο σπίτι. Μαλλιά, νύχια, αποτρίχωση - όλα μπορούν να γίνουν με επαγγελματικό τρόπο από την άνεση του καναπέ! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα σωστά εργαλεία. Για την περιποίηση των μαλλιών εμπιστέψου την επαγγελματική πρέσα Hairtech Infrared Ht089 Ceramic Ionic, η οποία λειτουργεί με υπέρυθρες ακτίνες, κεραμικές πλάκες και ιονιστή. Από την περιποίηση περνάμε στην... αφαίρεση, την οποία αναλαμβάνει η αποτριχωτική Silk Epil 5 της Braun. Σειρά έχει το μανικιούρ, το οποίο με το φουρνάκι νυχιών Esperanza γίνεται παιχνιδάκι!

Τρίτο (και τελευταίο) βήμα μερικές «αόρατες» πινελιές. Το σαπούνι Natura Siberica Northern Soap διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό του προσώπου και της επιδερμίδας. Το makeover ολοκληρώνεται με μερικές σταγόνες από το καινούργιο άρωμα της μαμάς. Ένα Eau de Parfum όπως το Burberry London ή το Jean Paul Gaultier Scandal θα εκτιμηθούν δεόντως.

Όποιο δώρο και να επιλέξεις είναι αρκετό για τη μαμά. Όμως μη ξεχαστείς: Η γιορτή της είναι αυτή την Κυριακή, 10 Μαΐου, οπότε πρέπει σύντομα να καταλήξεις. Δες όλες τις προτάσεις μας εδώ!