Μένουμε σπίτι - μένουμε fit: Στήνουμε το προσωπικό μας γυμναστήριο!

Περίληψη: Το lock down δεν μας πτοεί - διαλέγουμε τα κορυφαία όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής για άσκηση εντός των τειχών, για να ανεβάσουμε αντοχές και επιδόσεις!

Μένουμε σπίτι, γιατί έτσι πρέπει, αλλά οφείλουμε να βρούμε και τρόπους να μείνουμε fit. Αφού το γυμναστήριο είναι κλειστό, το σπίτι σου μπορεί να μετατραπεί πανεύκολα στο δικό σου προσωπικό γυμναστήριο με τη βοήθεια του Public Marketplace. Το lock down δεν μας πτοεί - διαλέγουμε τα κορυφαία όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής για άσκηση εντός των τειχών, για να ανεβάσουμε αντοχές και επιδόσεις!

Ξεκινάμε με αερόβια άσκηση - ακόμα κι αν δεν θες να κάψεις πολλές θερμίδες, μερικές απλές ασκήσεις θα σου φανούν χρήσιμες έστω και για προθέρμανση. Οι τρόποι για ζέσταμα πολλοί, οπότε διάλεξε αυτόν που σου αρέσει περισσότερο. Για τους λάτρεις του περπατήματος και του τρεξίματος ένας καλός διάδρομος είναι... μονόδρομος. Με τον Fit Act 175 μπορείς να τρέχεις με ταχύτητα έως και 14χλμ/ώρα ενώ ο Fit Act 1275 έχει ακόμα πιο δυνατό μοτέρ και μπορείς να πιέσεις ακόμα περισσότερο το σώμα σου. Μαζί με το τρέξιμο και το περπάτημα μπορείς να δοκιμάσεις και το ελλειπτικό μηχάνημα Body Sculpture Be-1720g για ολοκληρωμένη εμπειρία άσκησης!

Το επόμενο «βήμα» για αερόβια γυμναστική στο σπίτι έρχεται με το ποδήλατο Upower BC.2. Αν πάλι θέλεις να συνδυάσεις αερόβια γυμναστική και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, το ιδανικό εργαλείο είναι η κωπηλατική μηχανή Insportline Power Master X. Για πλήρη εξάσκηση μη ξεχάσεις και τη γυμναστική του επάνω μέρους του σώματος με το μονόζυγο-δίζυγο Body Sculpture Bsb-850!

Κλείσε κάθε πρόγραμμα με κοιλιακούς στον κυρτό πάγκο κοιλιακών Body Sculpture BSB-510 ή βάλε παραπάνω πίεση με το Gymform Ab Generator 9590. Κάθε γυμναστήριο -οικιακό ή μη- χρειάζεται επίσης βαράκια, για να είναι ολοκληρωμένο, ενώ από τον εξοπλισμό σου δεν πρέπει να λείπει και το στρώμα γυμναστικής για την άνετη εκγύμναση σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού.

Το public.gr και το Public Marketplace είναι «ανοιχτά» 24/7 για να σε βοηθήσουν να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες. Μένουμε σπίτι αλλά μένουμε fit με τους καλύτερους «βοηθούς»!