#menoumespiti με Spotify / Η δεύτερη playlist του Public είναι εδώ!

Περίληψη: Στο Public έχουμε ό,τι χρειάζεσαι για να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική όσο #menoumespiti! Η δεύτερη playlist της ομάδας μουσικής είναι εδώ μαζί με προτάσεις για κορυφαία ηχεία. Πάτα play!

Η μουσική είναι πάντα δίπλα σου: στη δουλειά, τη γυμναστική, κάθε στιγμή που μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο, να φορέσεις τα ακουστικά σου και να ξεφύγεις από τον κόσμο γύρω σου. Πώς θα μπορούσε να λείπει από τη ζωή σου τώρα, που μένεις σπίτι; Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα δεν χρειάζεται να φοράς ακουστικά! 

Cheer up! Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι: να διαβάσουμε, να δούμε ταινίες, να μαγειρέψουμε, να... χορέψουμε!

Η δεύτερη #menoumespiti Spotify Playlist από το public_music είναι εδώ και θα σου φτιάξει τη διάθεση! 50 κομμάτια με 3+ ώρες μουσικής συνθέτουν μια λίστα που θα σε συνοδεύει όσο μαγειρεύεις, όσο διαβάζεις, όσο δουλεύεις... Εσύ απλά πάτησε το play, μπες στο ρυθμό της και κάνε την ημέρα σου πιο ευχάριστη και παραγωγική!

Το δεύτερο «συστατικό» για να απολαύσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια είναι ο σωστός εξοπλισμός. Δεν χρειάζεσαι να βασίζεσαι στο ηχείο του smartphone ή του laptop σου - με ένα bluetooth ηχείο η μουσική σου παίζει ασύρματα όσο δυνατά θες! Το Marshall Acton II, για παράδειγμα, μπορεί να φτάσει μέχρι τα 60W και να «ταρακουνήσει» το χώρο σου. Το Marshall Stockwell II είναι μια φορητή πρόταση, η οποία φτάνει μέχρι και τα 20W ενώ διαθέτει και μπαταρία με αυτονομία 20 ωρών! Ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, 24 ωρών, προσφέρει το «θηριώδες» JBL Boombox, χάρη στη μπαταρία των 20.000mAh.

Αν θες να έχεις το ηχείο μαζί σου σε κάθε δωμάτιο, ίσως να σου ταιριάζει κάτι πιο μικρό και φορητό. Η λύση που τα συνδυάζει όλα είναι το JBL Charge 3. Δυνατό ηχείο 20W και αυτονομία 20 ωρών, όλα σε ένα μικρό πακέτο για να το πηγαίνεις όπου θες! Ακόμα μικρότερο είναι το Creative Halo, το οποίο μοιάζει με... μικρή disco! Ο εξωτερικός φωτισμός που ενσωματώνει σε βάζει αμέσως στο ρυθμό της μουσικής. Τσέκαρε ακόμα και το Sony SRS-XB12. Ξεχωρίζει για την αντοχή του στο νερό, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να ακούς την playlist #menoumespiti II ακόμα και όταν κάνεις ντους!

Playlist ✔, ηχείο ✔, έτοιμος για να απολαύσεις τη μουσική σου από το σπίτι και να αλλάξεις τη διάθεσή σου! Πάτα play!