#PublicEventsGoSocial: Μιχάλης Ψαλιδόπουλος, Κατερίνα Τσεμπερλίδου και Στέφανος Ξενάκης έρχονται στο Facebook του Public!

Μένουμε ασφαλείς και παρακολουθούμε εκδηλώσεις μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook, που συνεχίζει να φιλοξενεί συγγραφείς και νέες κυκλοφορίες βιβλίων μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία #PublicEventsGoSocial!

Την Πέμπτη 28/5 το Public και οι εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Ψαλιδόπουλου, «Τα δάνεια της Ελλάδας», σε live μετάδοση στη σελίδα του Public στο Facebook, στις 20.00. Με τον συγγραφέα συνομιλεί η Κωνσταντίνα Μπότσιου, Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - δείτε περισσότερα εδώ!

Τη Δευτέρα 1/6 το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, «Το κορίτσι του καιρού», σε live μετάδοση στη σελίδα του Public στο Facebook, στις 20.00. Με τη συγγραφέα συνομιλεί ο Κυριάκος Αθανασιάδης - δείτε περισσότερα εδώ!

Την Τρίτη 9/6 το Public και οι εκδόσεις Key Books σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέφανου Ξενάκη, «Το Δώρο 2», σε live μετάδοση στη σελίδα του Public στο Facebook, στις 20.00. Μαζί του συνομιλεί ο Απόστολος Κουμαρίνος, ιδρυτής των the SPEAKERS - δείτε περισσότερα εδώ!

Url Κατηγορία