«Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες»: Κέρδισε το βιβλίο της Μαρίας Χατζηστεφανή

Περίληψη: Στο βιβλίο «Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες», η Μαρία Χατζηστεφανή δείχνει το δρόμο για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας!

Πού κρύβεται θαμμένο το επτασφράγιστο μυστικό της επιτυχίας; Πολιτικοί, επιχειρηματίες, φιλόσοφοι και άνθρωποι της τέχνης έχουν συλλογιστεί για αιώνες γύρω από αυτό το ερώτημα. «Να είσαι διαφορετικός από τους άλλους» σύμφωνα με τον Woody Allen. «Να σ’ αρέσει ο εαυτός σου, αυτό που κάνεις και ο τρόπος που το κάνεις» έλεγε η σπουδαία Maya Angelou. Για τον Lao Tzu «θεμέλιο» και «μέσο» της επιτυχίας είναι η ίδια η αποτυχία. Το δικό της προσωπικό ταξίδι για το πώς έφτασε στην επιτυχία, μοιράζεται και η διάσημη Ελληνίδα επιχειρηματίας, Μαρία Χατζηστεφανή στις σελίδες του βιβλίου «Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες» που κυκλοφορεί στις 19/01 από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Τι λες; Πάμε να το ανακαλύψουμε; 

«Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες»: Το κρυφό μυστικό της επιτυχίας

«Η επιτυχία σε είκοσι τέσσερις ώρες σημαίνει στην πραγματικότητα δημοσιότητα σε είκοσι τέσσερις ώρες. Και για να εξασφαλίσεις αυτού του είδους τη δημοσιότητα θα πρέπει να προσπαθείς αδιάκοπα.» διαβάζουμε στην εισαγωγή του βιβλίου της Μαρίας Χατζηστεφανή. Αντλώντας έμπνευση από τις ιστορίες δυνατών, επιτυχηµένων γυναικών και με οδηγό τη δική της πορεία προς την επαγγελματική καταξίωση, η συγγραφέας στέκεται στις αρετές της υπομονής, της επιμονής και της αποφασιστικότητας. Σπάνια η επιτυχία χτίζεται κυριολεκτικά εν μία νυκτί. Σε 24 όμως ώρες είναι δυνατόν να φανερωθεί και τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε την ευκαιρία και να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας.

Είτε πρόκειται για τον μακροχρόνιο στόχο μιας επιχείρησης, ή μια μικρή νίκη στα επαγγελματικά μας, η αναγνωρισμένη επιχειρηματίας τονίζει πως η προσήλωση σε ένα σταθερό όραμα είναι το μυστικό για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και το φόβο της αποτυχίας. Περισσότερο ο φόβος και όχι η ίδια η αποτυχία είναι αυτός που μας κάνει να παρεκκλίνουμε από τους στόχους μας. Η Μαρία Χατζηστεφανή πιστεύει πώς όλοι µας µπορούµε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και με περίσσιο χιούμορ στο βιβλίο της αναλαμβάνει να μας δείξει το δρόμο.

Το success story της Μαρίας Χατζηστεφανή

pws-na-epityxeis-se-24-wres-01

Το επιχειρηματικό ταξίδι της Μαρίας Χατζηστεφανή είναι ο ορισμός αυτoύ που θα λέγαμε success story. Χωρίς όμως τα συνηθισμένα κλισέ που ακούμε στον κόσμο των επιχειρήσεων. «Δεν ήξερα από την αρχή τι ήθελα να κάνω, άλλαξα τρεις φορές επαγγελµατική πορεία πριν δηµιουργήσω τη δική µου επιχείρηση. Έχω κάνει πολλά λάθη, έχω πάρει πολλά ρίσκα και στην πορεία σηµείωσα µικρές µα και µερικές µεγαλύτερες επιτυχίες».

Στα τέλη ων '90s, η Ελληνίδα entrepreneur αρχίζει το δικό της εγχείρημα ξεκινώντας από ένα δωμάτιο του σπιτιού της. Η Μαρία Χατζηστεφανή ιδρύει τον όμιλο Rodial, λανσάροντας προϊόντα περιποίησης δέρµατος που στόχευαν σε συγκεκριµένα δερµατικά προβλήµατα. Ο δρόμος προς την κορυφή δεν ήταν όμως χωρίς λακούβες. Αγκαλιάζοντας τις αποτυχίες και ξεπερνώντας μεγάλα εμπόδια η Μαρία Χατζηστεφανή έκανε τα brands Rodial και NIP+FAB δύο από τις πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στη χώρα της μόδας παγκοσμίως.

Σήμερα η συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες» διευθύνει μία εταιρεία µε προϊόντα που διατίθενται σε 35 χώρες και 20.000 καταστήµατα, ενώ το όνομά της κοσμεί τις σελίδες μεγάλων περιοδικών όπως η Vogue, το Harper's Bazaar και το Forbes

«Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες» Διαγωνισμός

Η Μαρία Χατζηστεφανή τα κατάφερε χάρη στο µεγαλεπήβολο όραµά της, μαθαίνοντας στην πορεία δεξιότητες και στρατηγικές χρήσιμες για κάθε φιλόδοξο επιχειρηματία. Στο βιβλίο της καταγράφει την επιτυχία και τις αποτυχίες της θέλοντας να εμπνεύσει κάθε άνθρωπο να κυνηγήσει τα όνειρά του. Τα Public σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, δωρίζουν τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες» σε τρεις (3) τυχερούς αναγνώστες.

Για να κάνεις δικό σου το βιβλίο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής, και λάβε μέρος στο διαγωνισμό έως τις 25/01. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Για ακόμα περισσότερες προτάσεις βιβλίων που θα σε βοηθήσουν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, μείνε συντονισμένος στο Public Blog!

Καλή επιτυχία!