Διαγωνισμός: Πώς να ζεις για πάντα το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος!

Περίληψη: «Το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος» κυκλοφορεί! Ανακάλυψε το μυστικό του B. Lipton που κρατάει τη φλόγα του έρωτα για πάντα ζωντανή μαζί μ’ ένα διαγωνισμό έκπληξη!

Μερικά από τα πιο έντονα συναισθήματα στη ζωή του ανθρώπου είναι άρρηκτα δεμένα με τον έρωτα και την αγάπη. Θυμήσου τα πρώτα σου ερωτικά σκιρτήματα όταν αντίκρισες τον πρώτο σου έρωτα. Αλλά και αργότερα, όταν ερωτεύτηκες και αγάπησες πραγματικά. Εκείνη την έκρηξη ντοπαμίνης που κατακλύζει το σώμα σου και τη συνεπακόλουθη ευφορία. Την αίσθηση ό,τι τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά. Στον πυρήνα του, ο έρωτας είναι βιολογία και στο βιβλίο «Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος», ο Dr. Bruce Lipton δείχνει πως μπορούμε να αλλάξουμε τη βιολογία μας, πολύ απλά αλλάζοντας τις πεποιθήσεις μας. Παράγγειλε το βιβλίο του Bruce Lipton λάβε μέρος σε έναν μοναδικό διαγωνισμό για να δεις από κοντά τον διάσημο βιολόγο και συγγραφέα!

Το «Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος»: Το μυστικό που κρατάει τη φλόγα του έρωτα ζωντανή για πάντα

Τι θα συνέβαινε άραγε αν μπορούσες να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα ζωντανή σαν να βρίσκεσαι για πάντα στον μήνα του μέλιτος; Ο Bruce Lipton ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο είναι εφικτό, αλλά αποτελεί προσωπική απόφαση και επιλογή του καθενός μας. Το βιβλίο εξετάζει τους τρόπους να κάνουμε πραγματικότητα το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος και διερευνά για ποιους λόγους παύουμε να το ζούμε ή το στερούμαστε.

to-fainomeno-tou-mina-tou-melitos-01Ο διάσημος κυτταρικός βιολόγος και λέκτορας του Πανεπιστημίου του Wisconsin μας καλεί να αναλογιστούμε την πιο συναρπαστική ερωτική σχέση που έχουμε ποτέ ζήσει. Τον μεγάλο κεραυνοβόλο έρωτα που μας έκανε να νιώθουμε πεταλούδες στο στομάχι. Φέρνοντας μαζί τις ριζοσπαστικές ανακαλύψεις από το πεδίο της κβαντικής φυσικής, με τη βιοχημεία και τη ψυχολογία, Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος αποκωδικοποιεί τα μυστικά των σχέσεων έως το κυτταρικό επίπεδο και μας διδάσκει πώς να δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι την ευτυχία, το πάθος και τη χαρά στη ζωή μας. Στόχος του Bruce Lipton είναι να συστήσει στους αναγνώστες έναν νέο τρόπο ζωής στον οποίο είναι εφικτές οι ποιοτικές και ευτυχισμένες σχέσεις όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Bruce Lipton: Από τον μικρόκοσμο του κυττάρου στον μακρόκοσμο του νου

«Οι πεποιθήσεις μας ελέγχουν τα σώματά μας, τον νου μας και κατ’ επέκταση τη ζωή μας». Αυτή η φράση βρίσκεται στον πυρήνα του ερευνητικού έργου του Dr. Bruce Lipton. Έχοντας πραγματοποιήσει σειρά μελετών στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του κόσμου, ο Αμερικανός συγγραφέας πρωτοστατεί εδώ και πολλά χρόνια στη γεφύρωση της επιστήμης και του πνεύματος. Διόλου τυχαία συγκαταλέγεται στους εκατό ανθρώπους με τη μεγαλύτερη πνευματική επιρροή στον κόσμο. Μέσα από τα best-selling βιβλία του, ο Bruce Lipton αφήνει στην άκρη το δίπολο σώμα-νους εισάγοντας έναν τρίτο παράγοντα που δεν είναι άλλος από το πνεύμα. Το βιβλίο η «Βιολογία της Πεποίθησης» του Dr. Bruce Lipton (κυκλοφορεί από την Key Books) άνοιξε νέους ορίζοντες, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη βιολογική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Έχεις σκεφτεί, για παράδειγμα, πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος που διαδραματίζουν οι πεποιθήσεις μας στην καθημερινή μας ζωή και την υγεία μας;

to-fainomeno-tou-mina-tou-melitos-02

Ο Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μεγάλος διαγωνισμός

Ο διάσημος συγγραφέας και ερευνητής θα επισκεφθεί τη χώρα μας για πρώτη φορά για ένα μοναδικό στα χρονικά workshop που διοργανώνουν η Alternative Media και η Mind Growth. Στο πλαίσιο του διήμερου workshop που θα πραγματοποιηθεί στις 12 & 13 Οκτωβρίου, ο Dr. Bruce Lipton θα μιλήσει για την περίφημη «βιολογία της πεποίθησης». Το πώς δηλαδή οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας καταφέρουν να επιδρούν καταλυτικά στο ανθρώπινο σώμα επηρεάζοντας τα γονίδια, τα κύτταρα και κατ’ επέκταση την ευημερία μας. Τώρα μπορείς να ζήσεις από κοντά την εμπειρία ενός workshop που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που σκέφτεσαι με την υπογραφή του Bruce Lipton. Απόκτησε το βιβλίο «Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος» έως και τις 4 Οκτωβρίου, μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε δύο (2) VIP προκλήσεις αξίας 520 ευρώ η καθεμία για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στη Dais Conference Center

Καλή επιτυχία!