Waterboom Festival: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το event!

Περίληψη: Το πιο hot summer event έρχεται να αλλάξει το καλοκαιρινό μας mood! Κέρδισε διπλές προσκλήσεις και απόλαυσε το Waterboom Festival από κοντά!

Φέτος το καλοκαίρι όλα ξεκινάνε «από την αρχή», μετά από δύο χρόνια αναμονής, με μοναδικές εκδηλώσεις, συναυλίες, παραστάσεις και διάθεση για… περισσότερο καλοκαίρι! Έχεις ήδη ξεκινήσει να σκέφτεσαι τις καλοκαιρινές σου δραστηριότητες που θα αλλάξουν όλη την ψυχολογία σου; Μην ανησυχείς, το Public είναι μαζί σου σε αυτό και θα φροντίσει αυτό το καλοκαίρι να σου μείνει αξέχαστο, διοργανώνοντας για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, διαγωνισμούς που θα σε «στείλουν» στα πιο hot events για το καλοκαίρι 2022!

Video Duration
0:30

Ας θυμηθούμε τι ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια στο πιο fun πάρτι του καλοκαιριού!

Το Waterboom Festival ξεκίνησε το 2018 με 8.000 waterbombers από το πρώτο κιόλας event. Περισσότεροι από 15 καλλιτέχνες εμφανίστηκαν και εκεί όλοι κατάλαβαν τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες χρονιές.

Την επόμενη χρονιά στο Waterboom Festival 2019 η ενέργεια ήταν μαγική και για αυτό τον λόγο οι προσδοκίες μας για το φετινό event είναι στα ύψη! 25.000 waterbombers ήταν στον χώρο με 20 καλλιτέχνες και 260 influencers να ανεβαίνουν στο μαγικό stage. Μερικοί από αυτούς; Light, FY, Toquel, Mad Clip, Natasha Kay, Jimko & Pournaras! Το πάρτι ήταν ατελείωτο, το κοινό μαγικό και το νερό έπεφτε non stop!

Το Waterboom Festival 2022 ξεκινάει!

Το πιο καυτό event του καλοκαιριού ξεκινάει το Σάββατο 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Εσύ είσαι έτοιμος να ζήσεις το πιο μεγάλο πάρτι της ζωής σου; 50.000 επισκέπτες θα γίνουν μέρος ενός μοναδικά απίθανου υδάτινου κόσμου και θα απολαύσουν καλλιτέχνες που λατρεύουν από κοντά!

Save the date λοιπόν! Το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 15:00 το φαντασμαγορικό stage του Waterboom Festival 2022 σε περιμένει με γιγάντια κανόνια νερού έτοιμα να σε κάνουν… μούσκεμα με τον πιο θεαματικό τρόπο! Δεν είναι μόνο το νερό το θέμα του Waterboom Festival αλλά και η διασκέδαση. Στη σκηνή θα ανέβουν οι πιο διάσημοι Trappers, Pop Stars, Influecers και TikTokers της Ελλάδος και η μέρα αυτή είναι οργανωμένη έτσι που θα μείνει στην ιστορία. Για να σε βάλουμε λίγο πιο πολύ στο «θέμα» στο event θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, ο Trannos, ο Light, ο Rack, ο Toquel, ο Saske, ο Hawk, ο Thug Slime, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, η Dat Lilly και το spoiler σταματάει κάπου εδώ! Πολλοί ακόμα που «ακολουθείς» και αγαπάς θα είναι μέρος αυτής της διοργάνωσης και θα ανακοινωθούν σύντομα.  

Κλείσε σήμερα τα εισιτήρια σου για εσένα και την παρέα σου γιατί αυτό το πάρτι δεν γίνεται να το χάσετε! Προετοιμάσου για το μεγαλύτερο μπουγέλο της ζωής σου φόρα τα πιο άνετα και… αδιάβροχα ρούχα που έχεις και φέρε την καλή σου ενέργεια στο ΟΑΚΑ! Μην αγχώνεσαι τα stories και οι φωτογραφίες θα πέσουν… βροχή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στη σκηνή, καθώς το εισιτήριο περιλαμβάνει και premium αδιάβροχη θήκη. Δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς, το πιο «υγρό» μουσικό πάρτι της χρονιάς ξεκινάει!

WaterboomFestival-01

Waterboom Festival 2022: Διαγωνισμός

Το Public συνεχίζει τους super καλοκαιρινούς διαγωνισμούς κάνοντας δώρο δύο (2) διπλές προσκλήσεις για το μεγαλύτερο υδάτινο πάρτι στις 18 Ιουνίου, σε ισάριθμους τυχερούς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 16/6. Πολλαπλές συμμετοχές δε θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές έχουν ενημερωθεί !

Για ακόμα περισσότερες διασκεδαστικές προτάσεις για το απόλυτο καλοκαιρινό mood μείνε συντονισμένος στο Public Blog!