Οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις φέτος το καλοκαίρι!

Περίληψη: Η επιστροφή στις μεγάλες, ανοιχτές συναυλίες είναι γεγονός. Μέσα στον όμορφο χαμό από events, ξεχωρίζουμε κάποια live που δεν πρέπει να χάσετε!

Το καλοκαίρι είναι εδώ με κάθε επισημότητα και αυτό, εκτός από διακοπές στο νησί, σημαίνει κάτι ακόμα: Συναυλίες! Έπειτα από δυο «μουδιασμένα» χρόνια, τα ανοιχτά live επιστρέφουν όπως τα γνωρίζαμε, με το κοινό να τα έχει ήδη αγκαλιάσει!

Όπως είναι φυσικό γίνεται ένας μικρός χαμός από events, αφού έχουμε νέες αφίξεις αλλά και την πραγματοποίηση συναυλιών που είχαν αναβληθεί λόγω περιορισμών.

Σε περίπτωση που έχετε πελαγώσει και δεν ξέρετε πού να πρωτοπάτε, μην ανησυχείτε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες συναυλίες του καλοκαιριού που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. 

Have fun!

Imbrahim Maalouf (Ωδείο Ηρώδου Αττικού – 28/6)

Αν θέλετε να δείτε και να ακούσετε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο, πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσετε το παρόν στο live του Imbrahim Maalouf στο Ηρώδειο. Ο τρομπετίστας από το Παρίσι -με καταγωγή από τη Βηρυτό- πρόκειται να μιξάρει Jazz μελωδίες πάνω σε Rap ρυθμούς με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Μια βραδιά κάτω από το φεγγάρι του καλοκαιριού που θα μείνει αξέχαστη σε όσους τη ζήσουν.

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ.

Ejekt Festival: Muse, Yung Blud, Nothing But Thieves, Danai Nielsen (O.A.K.A. - 29/6)

Κάθε συναυλία των Muse είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες live μπάντες εκεί έξω! Ωστόσο, το Ejekt Festival δεν έμεινε εκεί και έβαλε στο παιχνίδι τον Yung Blud, έναν από τους πιο hot καλλιτέχνες των τελευταίων ετών, και τους Nothing But Thieves και Danai Nielsen, οι οποίοι θα ζεστάνουν για τα καλά το κοινό από νωρίς.

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ.

Release Athens 2022: Pet Shop Boys, Thievery Corporation, Κωνσταντίνος Βήτα, Παιδί Τραύμα (Πλατεία Νερού - 30/6)

Το Release Athens έχει επιστρέψει δυναμικά με 12 μέρες γεμάτες μουσική και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Η μέρα των Pet Shop Boys θα πρέπει να θεωρείται άχαστη αφού μιλάμε για ένα group – ζωντανή ιστορία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής και pop μουσικής. Η στάση τους στην Αθήνα είναι μέρος του Dreamworld: Greatest Hits Tour, πράγμα που σημαίνει ότι θα ακούσουμε κομμάτια που χορεύουμε από τότε που ήμασταν παιδιά! Μάλιστα, τους Βρετανούς θα πλαισιώσουν οι φανταστικοί Thievery Corporation, ο θρύλος που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Βήτα και το Παιδί Τραύμα -μπάντα που γνωρίζει μεγάλη underground επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ.

Εισβολέας & Χατζηφραγκέτα (Faliro Summer Theater – 7/7)

Τα live των Χατζηφραγκέτα είναι ένας θεσμός και όλοι θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθούμε έστω σε ένα από αυτά. Φέτος το καλοκαίρι θα περιοδεύσουν παρέα με τον legend που ακούει στο όνομα Εισβολέας και στις 7 Ιουλίου θα κατηφορίσουν προς το Φάληρο. Ακόμη κι αν δεν είσαστε fans της μουσικής τους, θα περάσετε τέλεια και αυτό σας το υπογράφουμε!

Αγόρασε το Εισιτήριό σου εδώ.

20 Χρόνια Βήτα Πεις (Ο.Α.Κ.Α. / Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης – 9/7)

Ένα από τα πιο σημαντικά σχήματα της εγχώριας Rap σκηνής κλείνει 20 χρόνια παρουσίας και το γιορτάζει με μια μεγάλη συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε! Στη βραδιά συμμετέχουν και άλλοι legends του Ελληνικού Rap Game όπως ο 12ος Πίθηκος, ο Μικρός Κλέφτης και ο Εισβολέας, ενώ στο all star line up βρίσκει κανείς και νέα ονόματα του χώρου όπως είναι μεταξύ άλλων οι: Immune, Ricta, Dani και Gambino.

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ.

Solmeister, Marseaux & WNC  (Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη – 18/7)

Solmeister, Maseaux και WNC ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια περιοδεία που περιλαμβάνει συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης. Από τα live που πρέπει κάποιος να δει για να πιστέψει τον χαμό που γίνεται! Καλό θα ήταν να βιαστείτε, επειδή τα απανωτά sold out που κάνει η εν λόγω ομάδα μας δίνει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά τα πράγματα!

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ.

Release Athens 2022: Slipknot, Sepultura & More tba (Πλατεία Νερού – 23/7)

Για τους Slipknot τα λόγια είναι περιττά. Το συγκρότημα από την Iowa όρισε τον σύγχρονο ήχο του Metal και έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο. Τα live shows τους είναι το λιγότερο εκρηκτικά και είμαστε σίγουροι ότι θα ταρακουνήσουν την Πλατεία Νερού στις 23 Ιουλίου. Μαζί τους θα είναι οι Sepultura, ζωντανή ιστορία του σκληρού ήχου. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα που αναμένεται να κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα μια από τις πιο δυνατές συναυλιακές εμπειρίες του φετινού Καλοκαιριού. Σε περίπτωση που θέλετε επισκεφτείτε πάνω από μια μέρα το Release Athens Festival, μην ξεχάσετε να δείτε τις προσφορές διημέρου!

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ.