Snacks for School από τη Γωγώ Δελογιάννη & τον Τάσο Αντωνίου

Περίληψη: Οι διάσημοι σεφ Γωγώ Δελογιάννη και Τάσος Αντωνίου μαγειρεύουν και παρουσιάζουν εύκολες συνταγές και ιδέες για καθημερινά snacks για το σχολείο!

Τα σχολεία ανοίγουν και η μεγαλύτερη… σπαζοκεφαλιά για μαμάδες και μπαμπάδες είναι το κολατσιό των παιδιών. Με μερικές έξυπνες και νόστιμες ιδέες, το καθημερινό φαγητό των μαθητών μπορεί να γίνει παιχνιδάκι! Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε το φαγητό της προηγούμενης ημέρας; Γίνεται να πετύχουμε νόστιμο και υγιεινό αποτέλεσμα; Πώς θα ετοιμάσουμε κάτι που να είναι θρεπτικό αλλά και να αρέσει στα παιδιά; Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα δώσουν οι διάσημοι σεφ Γωγώ Δελογιάννη και Τάσος Αντωνίου.

Μαζί με τη Γωγώ Δελογιάννη και τον Τάσο Αντωνίου δίνουμε ιδέες για το καθημερινό κολατσιό που θα πάρουν τα παιδιά στο σχολείο και ετοιμάζουμε εύκολες συνταγές για snacks που θα λύσουν τα χέρια στους γονείς και θα κάνουν τα παιδιά να αδειάζουν τα lunch boxes τους! Όσοι γονείς και μαθητές βρεθούν στα Public θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις προτάσεις τους και να εμπνευστούν!

Σε ποια καταστήματα θα φτιάξουμε Snacks for School

Πέντε μέρες και πέντε καταστήματα ετοιμάζονται να σε υποδεχτούν για να πάρεις ιδέες για τα καθημερινά κολατσιό των παιδιών στο σχολείο. Δες αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των events για να εμπνευστείς κι εσύ από τις δημιουργίες που μας επιφυλάσσουν η Γωγώ Δελογιάννη και ο Τάσος Αντωνίου. Σε περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και δώρα! Έλα κι εσύ στα Public τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Στα Public αυτές τις μέρες σε περιμένουν πολλά ακόμα events για τα παιδιά. Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα δικά τους καρτελάκια για τις τσάντες τους και να δημιουργήσουν με Play-Doh!