Αλλάζω & Εξοικονομώ: Αναβάθμισε το σπίτι σου eco-νομικά με 5πλό όφελος!

Περίληψη: Πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και την τσέπη σου σε περιμένουν στο πρόγραμμα «Αλλάζω & Εξοικονομώ» τη νέα μας πρωτοβουλία για να αναβαθμίσεις τις οικιακές συσκευές σου.

Έχουμε ήδη δει τα do’s & don’ts της πράσινης ανακαίνισης αλλά και πολλά χρήσιμα tips για να κάνεις το σπίτι σου ενεργειακά ουδέτερο. Και στις δύο περιπτώσεις, η δημιουργία ενός net zero home περνάει μέσα από την επιλογή των κατάλληλων οικιακών συσκευών. Τι γίνεται όμως με τις παλαιότερες, συχνά ενεργοβόρες, συσκευές; Νούμερο ένα ζητούμενο σε κάθε σύγχρονο σπίτι είναι η υψηλή ενεργειακή απόδοση και η βιωσιμότητα. Η νέα πρωτοβουλία μας «Αλλάζω & Εξοικονομώ» είναι εδώ για να αναβαθμίσεις εύκολα το σπίτι σου με τις κατάλληλες ηλεκτρικές συσκευές, συμβάλλοντας έτσι με τον δικό σου τρόπο σε ένα πιο πράσινο μέλλον.

«Αλλάζω & Εξοικονομώ»: Πολλαπλά οφέλη για ένα «πράσινο» σπίτι

allazw-exoikonomw-01

Μοναδικά offers σε 10+ κατηγορίες οικιακών συσκευών

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» σου δίνει τη δυνατότητα, όπως είπαμε, να αναβαθμίσεις εύκολα το σπίτι σου, επιλέγοντας μέσα από 10+ κατηγορίες ηλεκτρικών συσκευών. Από κλιματιστικάπλυντήρια και ψυγεία μέχρι κουζίνεςτηλεοράσειςσκούπες και προϊόντα smart home, εκατοντάδες οικιακές συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης σε περιμένουν στα καταστήματα Public και το Public.gr. Με την υπογραφή των κορυφαίων brand της αγοράς φυσικά. Όσο για την παλιά σου συσκευή, η λύση είναι μια και λέγεται ανακύκλωση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το νέο σου κλιματιστικό ή ψυγείο, και εμείς θα αναλάβουμε να ανακυκλώσουμε το παλιό για εσένα μόνο αν το θέλεις και επιλέξεις την υπηρεσία.

Δωροεπιταγές ανακύκλωσης έως 100€

Μέσα από την πρωτοβουλία Public δεν επωφελείται πολλαπλά μόνο ο πλανήτης αλλά και εσύ ο ίδιος. Αναβαθμίζοντας το σπίτι σου με οικιακές συσκευές κορυφαίας ενεργειακής κλάσης, μειώνεις το λογαριασμό του ρεύματος και ταυτόχρονα κερδίζεις δωροεπιταγές ανακύκλωσης για να δημιουργήσεις ακόμα πιο εύκολα το green σπίτι των ονείρων σου. Ακόμα ένα καλό κίνητρο για να κάνουμε καλό στο περιβάλλον και τον πλανήτη μας δε νομίζεις;

Άτοκα και χωρίς κάρτα

Η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» σου προσφέρει απεριόριστες επιλογές αναβάθμισης εντελώς άτοκα. Γνωρίζουμε καλά πως απόλυτη ευελιξία πληρωμών σημαίνει ξέγνοιαστες αγορές γι’ αυτό και στα Public προσφέρουμε δωρεάν τόκους στην πλήρη γκάμα οικιακών συσκευών, χωρίς πιστωτική κάρτα με έως 36 χαμηλές δόσεις

allazw-exoikonomw-02

Δωρεάν εγκατάσταση κλιματιστικού

Για το κλιματιστικό δε του σπιτιού, πέρα από άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα απολαμβάνεις και δωρεάν εγκατάσταση. Οπότε αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις την αναβάθμιση του σπιτιού με αφετηρία το air condition, τότε το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» σου δίνει άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική, δωροεπιταγές Public έως 100 ευρώ, δωρεάν ανακύκλωση, εγκατάσταση συσκευής και πόντους επιστροφής! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι επιλέξεις την υπηρεσία και εμείς θα είμαστε εκεί για να σε εξυπηρετήσουμε.  

Επιστροφή αξίας στο Public+ Wallet

Τα οφέλη του «Αλλάζω & Εξοικονομώ» δε σταματούν εδώ. Με κάθε αγορά σου από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα PublicPublic + home, και το Public.gr κερδίζεις επιστροφή αξίας σε χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας  στο Public + wallet σου για να την εξαργυρώσεις σε ό,τι θέλεις στα Public! Tο πρόγραμμα ανταμοιβής Public + σου προσφέρει επιστροφή αξίας για τις επόμενες αγορές σου μαζί με special deals & μοναδικά προνόμια!

Βιώσιμο σπίτι, the «Public way» με 5πλο όφελος & άτοκα! 

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να βγουν από την πρίζα οι παλιές συσκευές του σπιτιού; Aν η απάντηση είναι «ναι», τότε η αναβάθμιση του σπιτιού με συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για να υιοθετήσεις έναν πραγματικά βιώσιμο τρόπο ζωής ενώ ταυτόχρονα κάνεις τη διαφορά στον λογαριασμό σου!