Ανακοινώθηκε το NBA 2K25, αλλαγές στα πακέτα του Xbox Game Pass

Περίληψη: Η 2K ανακοίνωσε το NBA 2K25. Γνώρισε τα πάντα για το απόλυτο μπασκετικό game που έρχεται, και δες όλη την επικαιρότητα από το χώρο του gaming εδώ.

Με την ανακοίνωση του NBA 2K25 και τις αλλαγές στην υπηρεσία Game Pass κλείνει ειδησεογραφικά η εβδομάδα στην αγορά του gaming. Οι προηγούμενες μέρες μας επιφύλασσαν επίσης την ανακοίνωση… αθλητικών παπουτσιών από τη Bandai Namco, ενώ από την Πέμπτη 11 Ιουλίου το Nintendo Switch έσπασε ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ στην ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας. Πάμε να μιλήσουμε αναλυτικά για όλα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα! 

Αποκαλυπτήρια για το NBA 2K25

Η 2K και η Visual Concepts ανακοίνωσαν το NBA 2K25 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου και στο εξώφυλλο της βασικής του έκδοσης θα βρίσκεται ο πρωταθλητής του NBA Jayson Tatum. Στην All Star Edition θα βρίσκεται ο πρωταθλητής μαζί με την A’ja Wilson, η οποία θα είναι και πρωταγωνίστρια στην WNBA Edition που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις ΗΠΑ. Ο Vince Carter, τέλος, θα είναι στο εξώφυλλο της NBA 2K25 Hall of Fame Edition. Η All Star Edition θα προσφέρει πέραν του βασικού game τα εξής: 10 MyTEAM Player Cards (με 3 εγγυημένους στο 89 OVR), 3 Diamond Shoe Cards, 3 Takeover Boosts, και 1 Amethyst Coach Card, καθώς και περιεχόμενο για το MyCAREER, όπως 150x Skill Boosts (25 Games), 75x Gatorade Boosts (25 Games), Jayson Tatum Cover Jersey, Jayson Tatum Electric Skateboard Skin και ένα 2K25 Cover Stars Design T-Shirt. Η Hall of Fame Edition θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω μαζί με το MyCAREER Vince Carter Cover Jersey, ένα Season 1 Pro Pass με 4 upfront Pro Pass rewards και μία 12μηνη συνδρομή με το NBA League Pass.

Video Duration
0:29

Αλλαγές στο Xbox Game Pass

Η Microsoft ανακοίνωσε αλλαγές στο Xbox Game Pass, μέσα στις οποίες και ένα νέο πακέτο συνδρομής χωρίς τις κυκλοφορίες της Microsoft από την πρώτη ημέρα διάθεσης. Από τις 10 Ιουλίου, το Xbox Game Pass Ultimate (που προσφέρει το PC Game Pass, τις κυκλοφορίες day 1, τους back catalogue τίτλους και το online play) θα ανέβει στα 17,99 ευρώ το μήνα από τα 14,99 ευρώ το μήνα. Το PC Game Pass ανεβαίνει κι αυτό στα 11,99 ευρώ το μήνα, ενώ τις επόμενες ημέρες σταματάει να προσφέρει το Xbox Game Pass for Console για νέους χρήστες. Στη θέση του θα εμφανιστεί το Standard πακέτο συνδρομής, που θα προσφέρει τα ίδια ακριβώς, χωρίς τις day one κυκλοφορίες, οι οποίες θα προστίθενται αργότερα. Οι ενεργοί συνδρομητές του Xbox Game Pass for Console θα επιτρέπεται να διατηρήσουν τη συνδρομή τους με τα τωρινά δεδομένα, ωστόσο αν κάποια στιγμή διακόψουν την αυτόματη πληρωμή, θα τα χάσουν. Από τις 12 Σεπτεμβρίου, οι χρήστες θα μπορούν να στακάρουν Xbox Game Pass συνδρομές έως και για 13 μήνες. Το Xbox Game Pass Core (το πρώην Xbox Live Gold) θα προσφέρεται στα 9,99 ευρώ το μήνα ή στα 74,99 ευρώ το χρόνο.

Ξεκινάει αυτό το ΣΚ η beta του Concord

H Sony άνοιξε τους servers του Concord και η Beta Early Access του νέου τίτλου ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο για τα μέλη του PS Plus. Μέχρι προσφάτως, ήταν γνωστό πως μόνο όσοι προπαραγγείλουν το νέο live service shooter θα είχαν πρόσβαση στο game, ωστόσο την Πέμπτη αποφασίστηκε να δοθεί αυτή η ευκαιρία σε όλους. Η beta θα ανοίξει στις 20:00 ώρα Ελλάδος της Παρασκευής, ενώ μια open beta θα «τρέξει» την επόμενη εβδομάδα από τις 18 έως και τις 21 Ιουλίου. Η beta θα έχει τρία modes, τα Clash Point, Trophy Hunt και Cargo Run, στα οποία θα συμμετέχουν 16 χαρακτήρες στην αρχή και θα μπορούν οι παίκτες να τους παραμετροποιήσουν όπως θέλουν. Όσοι συμμετέχουν στην beta θα πάρουν διάφορες επιβραβεύσεις για το full game, όπως ένα Frog Weapon Charm, ένα Star Flare Icon και μία Business Card. Το νέο shooter της Firewalk Studios θα κυκλοφορήσει κανονικά για PC και PS5 στις 23 Αυγούστου και θα προσφέρει μάχη 5v5.

Τo Nintendo Switch συνεχίζει να σπάει ρεκόρ

Το Nintendo Switch συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενη οικιακή κονσόλα στο επίπεδο παραμονής στα ράφια των καταστημάτων πριν βγει ο διάδοχος. Το Nintendo Switch κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 2017, κάτι που σημαίνει πως έκτοτε έχουν περάσει 2688 ημέρες. Το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ ήταν οι 2686 μέρες του NES, μέχρι που βγήκε το SNES. Με δεδομένο ότι ο διάδοχος του Nintendo Switch δεν θα κυκλοφορήσει πριν την 1η Μαρτίου του 2025, το ρεκόρ θα μεγαλώσει ακόμη παραπάνω. Σε ό,τι αφορά τα φορητά συστήματα, το πρώτο σε παραμονή χωρίς διάδοχο ήταν το Game Boy, που έμεινε 4352 ημέρες μόνο του μέχρι να φτάσει το Game Boy Advance. Το Switch έχει ήδη ξεπεράσει στα φορητά το Nintendo DS που έμεινε στα ράφια 2288 μέρες μέχρι να βγει το Nintendo 3DS.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των συστημάτων της Nintendo:

  • Color-TV Game – NES: 2235 ημέρες
  • NES – SNES: 2686 ημέρες
  • SNES – Nintendo 64: 2041 ημέρες
  • Nintendo 64 – Nintendo GameCube: 1909 ημέρες
  • Nintendo GameCube – Wii: 1892 ημέρες
  • Wii – Wii U: 1892 ημέρες
  • Wii U – Nintendo Switch: 1566 ημέρες
  • Nintendo Switch: 2688+ ημέρες

Bandai Namco και Nike συνεργάζονται για αθλητικά παπούτσια Tekken 8

Nike και Bandai Namco ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για μια ειδική έκδοση αθλητικών παπουτσιών που θα βασίζονται στο Tekken 8. Όπως σημειώνεται, θα βγουν δύο ειδικές εκδόσεις Tekken 8 × Nike Air Foamposite One Fist τον Σεπτέμβριο του 2024 και θα πωλούνται από το επίσημο site της Nike και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής ανά τον κόσμο. Τα παπούτσια αυτά θα διατεθούν στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια του franchise και θα βασίζονται στους δύο ήρωες της σειράς, Kazuya και Jin. Η τιμή τους έχει οριστεί κοντά στα 250 δολάρια.

Ανακοινώθηκε το νέο Double Dragon Revive

Video Duration
0:50

Arc System Works και Yuke’s αποκάλυψαν το Double Dragon Revive, ένα νέο παιχνίδι στη σειρά που θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S κάποια στιγμή μέσα στο 2025. «Η σειρά Double Dragon έχει ορίσει τα arcades και το χώρο των action games από τη στιγμή που εμφανίστηκε στα arcades το 1987 και πλέον επιστρέφει χάρη σε μια ομάδα ταλαντούχων δημιουργών και την υποστήριξη των retro fans ανά τον κόσμο και την πορεία των ετών», σημείωσαν οι δύο εταιρείες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δράση θα παραμείνει πιστή στο όραμα του side-scrolling του αρχικού game, αλλά δεν θα είναι ένα απλό button masher όπως ήταν το πρώτο. Η Arc System Works εξαγόρασε τα δικαιώματα του Double Dragon το 2015 και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το Double Dragon 4 που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια και «παλιών» της σειράς, όπως ο director Kishimoto Yoshihisa.