3 χρόνια Bookvoice.gr: Τα audiobooks γιορτάζουν με επετειακή προσφορά!

Περίληψη: Το Bookvoice.gr, η αγαπημένη πλατφόρμα audiobook, κλείνει τα 3 του χρόνια και το γιορτάζει με ένα επετειακό offer για να βάλεις τα ηχητικά βιβλία στη ζωή σου!

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε συνδέσει την ανάγνωση με τη χαρακτηριστική μυρωδιά των σελίδων και την απαλή αίσθηση του χαρτιού στο χέρι μας, όμως εδώ και αιώνες το βιβλίο δεν παύει στιγμή να αλλάζει. Να εξελίσσεται. Να μεταμορφώνεται. Από το αναλογικό κόσμο περάσαμε στο digital. Στα ebooks και πλέον στα audiobooks. Ξεκινώντας μόλις το 2021, η πλατφόρμα του Bookvoice.gr κατάφερε να δώσει κυριολεκτικά νέα φωνή στο ελληνικό βιβλίο. Προσφέροντας απλόχερα σε όλους μας ακόμα έναν μοναδικό τρόπο να απολαμβάνουμε τα έργα των αγαπημένων μας συγγραφέων όπου και αν βρισκόμαστε. Τώρα το Bookvoice.gr κλείνει τα 3 του χρόνια, και το γιορτάζει μαζί με όλους όσοι επιλέγουν να λατρεύουν το βιβλίο σε όλες του τις μορφές.

Bookvoice offer:  Τα αγαπημένα σου audiobooks  -50%!

Σαν ένα μικρό ευχαριστώ προς τους αναγνώστες που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία, το Bookvoice γιορτάζει τα τρία πρώτα του χρόνια προσφέροντας ένα μεγάλο επετειακό offer. Έως και τις 2/9 μπορείς να απολαύσεις μια μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων ηχητικών βιβλίων με έκπτωση  -50%! Παιδικά βιβλία, βιβλία για γονείς, αστυνομικά μυθιστορήματα, έργα νεανικής λογοτεχνίας, ιστορικές μελέτες και πολλές ακομή κατηγορίες audiobook έρχονται τώρα στο κινητό και το tablet σου στη μισή τιμή!

tria-xronia-book-voice-offer-02

Bookvoice: Λίγα λόγια για τη φωνή του ελληνικού βιβλίου

Η ιστορία του Bookvoice αρχίζει αρκετά πρόσφατα. Τον Νοέμβριο του 2021, η πλατφόρμα ακουστικών βιβλίων ξεκίνησε τη λειτουργία της, προσκαλώντας τους απανταχού Έλληνες αναγνώστες σε ένα διαφορετικό βιβλιοφιλικό ταξίδι. Έχοντας ως πυξίδα την αγάπη της για το καλό βιβλίο, η ομάδα του Bookvoice.gr δημιούργησε μια πλατφόρμα σχεδιασμένη για τους αναγνώστες που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους βιβλία. Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί δανείζουν τη φωνή τους, διαβάζοντας βιβλία από όλη τη γκάμα της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας και της επιστήμης. Από τον Πλάτωνα και τον Καζαντζάκη μέχρι τον Albert Einstein και τον Neil deGrass Tyson.

Στα ηχητικά βιβλία της Bookvoice θα ακούσεις τις γνώριμες φωνές του Αιμίλιου Χειλάκη, της Αθηνάς Μαξίμου, του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Άρη Σερβετάλη, της Μαρίας Καβογιάννη, του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, της Πέμης Ζούνη και πολλών ακόμη. Το φιλόδοξο εγχείρημα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τρία χρόνια μετά, οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με το Bookvoice, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη και πληρέστερη βιβλιοθήκη ελληνικών audiobooks. Με πάνω από 1.500 τίτλους που καλύπτουν κάθε αναγνωστικό γούστο!

Public x Bookvoice: Τα καλύτερα audiobooks, όπου κι αν βρίσκεσαι!

tria-xronia-book-voice-offer-01

Στα Public όπως γνωρίζεις αγαπάμε το βιβλίο. Αγαπάμε βεβαίως και την τεχνολογία. Άρα καταλαβαίνεις πως δε θα μπορούσαμε να απέχουμε από μια τέτοια πρωτοβουλία. Ήδη μετράμε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο συνεργασίας με την πλατφόρμα του Bookvoice.gr. Μαζί καταφέραμε να φέρουμε τη μαγεία των audiobooks σε χιλιάδες αναγνώστες, οι οποίοι περνούν πλέον περισσότερο χρόνο «διαβάζοντας» ή για να είμαστε πιο ακριβείς, ακούγοντας! Για την ακρίβεια, το 51% όσων έχουν βάλει τα audiobooks στην ζωή τους δήλωσε πως αυτό τους βοήθησε να διαβάζουν/ακούν περισσότερο. Στο αυτοκίνητο, στο δρόμο, στα μέσα μεταφοράς ή ακόμα και στο σπίτι. Όπως φαίνεται, τα audiobooks έχουν γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια κα σίγουρα πολλά παραπάνω από ένα ακόμα trend.

Χρόνια πολλά Bookvoice!