Μαραθώνιος loading: Garmin smartwatch για προπόνηση μετά μουσικής!

Περίληψη: Πώς θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου σε 42 χιλιόμετρα χωρίς... ενθαρρυντική μουσική στα αυτιά σου;

Θέλεις smartwatch για το γυμναστήριο, θέλεις smartwatch και για το γραφείο. Και, επειδή ο Μαραθώνιος έφτασε, θέλεις και έναν δυνατό βοηθό στην προπόνηση. Μουσική; Πώς θα δοκιμαστείς στα 42 απαιτητικά χιλιόμετρα χωρίς ενθαρρυντική μουσική στα αυτιά σου; Η Garmin έχει τη λύση για όλα!

Τα νέας γενιάς smartwatch της Garmin, που υποστηρίζουν το κατέβασμα εφαρμογών από το Connect IQ Store, έχουν πρόσβαση σε μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικής υπηρεσίες σήμερα. Μπορείς έτσι να φορτώσεις στο ρολόι τις αγαπημένες σου playlist, από το Spotify ή το Deezer,για να ακούς όσο εξασκείσαι. Τα smartwatch της Garmin, μάλιστα, είναι τα πρώτα wearable που προσφέρουν το Amazon Music.


Φυσικά μπορείς να περάσεις στη μνήμη τους όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια, αφού το Garmin Fenix 6X Pro, για παράδειγμα, έχει αποθηκευτικό χώρο 32GB! Επιπλέον, μέσω των εφαρμογών streaming, έχεις πρόσβαση και σε podcast για τις στιγμές που θες να ρίξεις την ένταση, ακούγοντας κάτι πιο χαλαρό.

Το μόνο επιπλέον που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Bluetooth. Ο συνδυασμός ασύρματων ακουστικών και Garmin smartwatch σού δίνει απόλυτη ελευθερία! Αφήνεις το κινητό στο σπίτι και δεν... μπλέκεις με καλώδια, οπότε μπορείς να επικεντρωθείς στις ασκήσεις σου! 

Είσαι έτοιμος για Μαραθώνιο; Βρες εδώ όλες τις προτάσεις για την προπόνηση και τη διατροφή σου!