Ποιο σχολικό αντικείμενο είσαι; Κάνε το απόλυτο B2S κουίζ!

Περίληψη: Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και εμείς αναπολούμε τις σχολικές μας αναμνήσεις. Εσύ αν ήσουν σχολικό αντικείμενο ποιο πιστεύεις ότι θα ήσουν;

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αλλαγών και της προετοιμασίας όλων των μαθητών για την επιστροφή τους πίσω στα θρανία. Όλοι έχουμε περάσει από αυτή τη διαδικασία και κάθε χρόνο, τέτοια εποχή το μυαλό μας γυρίζει πίσω σε αυτές τις αξέχαστες ανέμελες στιγμές. Όσο δύσκολοι, όμως, κι αν είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητας, και ειδικά το πρωινό ξύπνημα, οι σχολικές στιγμές μένουν ανεξίτηλες στην καρδιά και το μυαλό μας.

Οι αξέχαστες στιγμές των σχολικών μας χρόνων

Εσύ θα γύριζες τον χρόνο πίσω για να ξαναζήσεις όλες αυτές τις στιγμές; Τότε που δεν χρειαζόταν να είναι πρωταπριλιά για να κάνουμε αστεία και πλάκες σε όλους. Δεν ήταν άλλωστε μία και δύο φορές που αλλάζαμε όλοι τάξεις ώστε να μπερδέψουμε τους καθηγητές. Ή τότε που εντελώς… ξαφνικά η τσάντα κάποιου από την τάξη εξαφανιζόταν ως δια μαγείας. Πως βρέθηκε στον χώρο του γυμναστηρίου; … Κανείς δεν ξέρει! Ας μην μιλήσουμε για τις σαΐτες που εκτοξεύονταν κάθε τόσο, ούτε για τον ατακαδόρο της τάξης με τις ατάκες να πέφτουν «βροχή» και να αναστατώνει ολόκληρο το τμήμα.

Πέρα από τις αστείες και ανέμελες στιγμές που μας έρχονται στο μυαλό, τέτοια εποχή «ζούσαμε» για την ώρα που θα αγοράζαμε τα σχολικά μας. Άλλωστε δεν παίρναμε απλά τα απαραίτητα αλλά κυριολεκτικά είχαμε ένα μικρό σχολικό μαγαζάκι πάνω στους ώμους μας. Πρώτη και καλύτερη αγορά ήταν φυσικά η σχολική τσάντα Jansport που ήταν ο απαραίτητος σύντροφος των μαθητικών μας χρόνων και σήκωνε όλα τα βάρη της καθημερινότητάς μας… με στυλ! Εργονομική, με πολλές χρήσιμες θήκες και σίγουρα η τσάντα που όλοι θα σε ρωτούσαν από που την πήρες!

Κάνε το quiz και ανακάλυψε «Ποιο σχολικό αντικείμενο είσαι;»

Με το μυαλό χαμένο στα μαθητικά μας χρόνια μας δημιουργήθηκε μια απορία. Αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω ποιο σχολικό αντικείμενο θα ήμασταν; Μας βασάνισε, το σκεφτήκαμε πολύ και τελικά… voilà το quiz που θα λύσει κάθε ερωτηματικό στο κεφάλι μας, είναι έτοιμο! Ώρα να δώσουμε μια οριστική απάντηση μέσα από 5 ερωτήσεις.