«Γράμματα στο έλατο κρυμμένα» / Χριστουγεννιάτικες ιστορίες με τον Αργύρη Πανταζάρα!

Περίληψη: Ο Αργύρης Πανταζάρας μας βάζει σε γιορτινή διάθεση διαβάζοντάς μας τη χριστουγεννιάτικη ιστορία «Γράμματα στο έλατο κρυμμένα» της Κατρίνας Τσάνταλη.

Οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες είναι παντού γύρω μας αυτές τις μέρες. Ποια από όλες είναι η αγαπημένη σου; Εμείς έχουμε πολλές! Κι από όλες αυτές, επιλέξαμε μερικές και τις κάνουμε να ζωντανέψουν. Εντάξει, όχι εμείς, αλλά ο αγαπημένος ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, που μας διαβάζει γιορτινές ιστορίες! Αφού πρώτα μας διάβασε τη «Φρικαντέλα», τώρα έχει σειρά το βιβλίο της Κατρίνας Τσάνταλη «Γράμματα στο έλατο κρυμμένα».

Πρωταγωνίστρια η μικρή Νίνα, η οποία περιμένει πως και πως να έρθουν οι γιορτές. Στο σπίτι κυριαρχούν οι μυρωδιές των χριστουγεννιάτικων γλυκών και πλησιάζει η ώρα για το στόλισμα του δέντρου. Μόνο που όταν η Νίνα αντίκρυσε το έλατο ένιωσε μία απογοήτευση. Αυτό το δέντρο (πίστευε πως) είναι άσχημο. Μέχρι που ένας μυστηριώδης φάκελος θα την κάνει να ενθουσιαστεί. Τι έγραφε ο φάκελος; Ας ακούσουμε τον Αργύρη Πανταζάρα που μας αποκαλύπτει τη συνέχεια:

Video Duration
6:26

Η ιστορία αυτή δείχνει στα παιδιά το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Η μαγεία τους δεν κρύβεται στα φανταχτερά δώρα και στο τεράστιο, φουντωτό έλατο γεμάτο με λαμπερά στολίδια. Για να περάσει η Νίνα όμορφες στιγμές τις γιορτές και να υποδεχτεί την επόμενη χρονιά γεμάτη χαρά χρειάζεται μόνο ευγνωμοσύνη, η οποία τη βοηθά να εκτιμήσει όλες τις ομορφιές της ζωής της. Όπως η Νίνα ανακαλύπτει τη μαγεία των Χριστουγέννων, έτσι μπορούν να κάνουν και όλα τα παιδιά, μέσα από το γιορτινό βιβλίο της Κατρίνας Τσάνταλη.

Κάνε δώρο στους μικρούς σου φίλους το βιβλίο «Γράμματα στο έλατο κρυμμένα» ή μία από τις δεκάδες ακόμα Χριστουγεννιάτικες ιστορίες που θα βρεις στα καταστήματα Public και στο Public.gr. Τα βιβλία είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε μικρούς και μεγάλους άλλωστε! Και μην ξεχνάς πως τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο με τον Αργύρη Πανταζάρα να μας διαβάζει χριστουγεννιάτικες ιστορίες.