Kids Dream Festival: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις!

Περίληψη: Το ονειρεμένο φεστιβάλ για παιδιά έρχεται και υπόσχεται ατελείωτες ώρες παιχνιδιού! Κέρδισε τώρα προσκλήσεις για το Kids Dream Festival!

Το φετινό καλοκαίρι είναι hot. Hot όχι μόνο άποψη καιρού, αλλά από άποψη εκδηλώσεων, συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και πολλών άλλων ξεχωριστών events. «Μα καλά πως θα πάω σε όλα αυτά;» θα σκεφτείς, και με το δίκιο σου. Η απάντηση είναι εδώ και λέγεται Public. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το Public θα διοργανώνει τακτικά διαγωνισμούς, στέλνοντας πολλούς τυχερούς σε μοναδικές εκδηλώσεις. Γιατί όπως ξέρεις περισσότερη διασκέδαση σημαίνει περισσότερο καλοκαίρι!

Video Duration
0:30

Τρεις μέρες γεμάτες παιχνίδι, γνώση και ψυχαγωγία

Περισσότερο καλοκαίρι θέλουμε όλοι μικροί μεγάλοι. Γι’ αυτό και ο πρώτος μας προορισμός το φετινό καλοκαίρι είναι το Kids Dream Festival! Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις μέρες (17, 18 και 19 Ιουνίου) γεμάτες ψυχαγωγία και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Και όταν λέμε γεμάτες το εννοούμε. Στο Άλσος Στρατού, δεκάδες δραστηριότητες, παιχνίδια, και καλλιτεχνικά δρώμενα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους από τις 10:00 έως τις 22:00! Για να μη χαωθείς με τις επιλογές που προσφέρει το Kids Dream Festival, πάμε να δούμε γιατί αξίζει να περάσεις μια βόλτα από το Γουδή.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών και προβολές ταινιών για παιδιά όλων των ηλικιών. Και αν αυτά σου φαίνονται ήδη αρκετά, τότε μάντεψε. Αυτά είναι μόνο τα καλλιτεχνικά! Στο κορυφαίο φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού, τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, σκυταλοδρομίες, mini tennis) και πολλά ακόμη παιχνίδια, πάντα υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών.

Παράλληλα, μαζί με τα παιδιά μπορείς και εσύ να γνωρίσεις από κοντά χόμπι με πολλαπλά οφέλη για την υγεία όπως η yoga, το tai chi και η capoeira. Στο πλαίσιο της προώθησης του ευ ζην, τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος σε διασκεδαστικές δράσεις και επιμορφωτικά εργαστήρια!  Αν επισκεφθείς το Kids Dream Festival, μην παραλείψεις να περάσεις από το αληθινό πλανητάριο που θα στηθεί στο χώρο του φεστιβάλ.Το πλανητάριο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε παιδιά και γονείς να μάθουν με εντυπωσιακό τρόπο τα μυστικά του σύμπαντος.

Το πρόγραμμα του Kids Dream Festival περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέρουσες προτάσεις ειδικά για τους γονείς. Στο φόρουμ του φεστιβάλ, επαγγελματίες γύρω από τον κόσμο του παιδιού (παιδαγωγοί, διατροφολόγοι, λογοθεραπευτές, baby sitters κ.α.) θα ενημερώσουν και θα λύσουν απορίες. Αν το παιδί σου είναι προσχολικής ηλικίας μην αγχώνεσαι καθόλου. Έμπειροι παιδαγωγοί θα αναλάβουν να το απασχολήσουν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με μουσικοθεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Από το Kids Dream Festival δε θα λείψουν και διάσημοι καλλιτέχνες. Η πολυαγαπημένη Κάρμεν Ρουγγέρη, μία από τις πρωτοπόρους στο σύγχρονο παιδικό θέατρο, θα είναι στο Kids Dream Festival με την παράσταση «Ο σάκος με τα μήλα». Με το αστείρευτο ταλέντο της και την μοναδική της ικανότητα να μιλάει απευθείας στις ψυχές των παιδιών, η Κάρμεν Ρουγγέρη καταφέρνει να σαγηνεύει και να διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους. Στο Kids Dream Festival θα συμμετάσχει επίσης η ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ζέτα Δούκα. Η Ζέτα Δούκα θα παρουσιάσει τα δύο πρώτα παιδικά βιβλία της με τίτλο «Έλλα & Άλλυ: Είσαι φίλη μου» και «Έλλα & Άλλυ: Είσαι δυνατή». H σειρά βιβλίων «Έλλα & Άλλυ» μιλά για τη δύναμη της φιλίας, τη γυναικεία υποστήριξη και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Το Kids Dream Festival θα πλαισιώσουν οργανισμοί και φορείς με σημαντικό έργο όπως η Παραολυμπιακή Επιτροπή, ο Αρκτούρος, το πρόγραμμα Green City της περιφέρειας Αττικής, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλοι. Οπότε μη χάνεις χρόνο, κλείσε τώρα τα εισιτήρια σου για το Kids Dream Festival με μόλις λίγα κλικ. Πού; Μα φυσικά στο Public Tickets!

Kids Dream Festival: Διαγωνισμός

Το Public εγκαινιάζει τους καλοκαιρινούς διαγωνισμούς κάνοντας δώρο πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για τα εγκαίνια του φεστιβάλ (17/6) σε ισάριθμους τυχερούς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 14/6. Πολλαπλές συμμετοχές δε θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!

Η κληρωση έγινε και οι νικητές έχουν ενημερωθεί.

Για ακόμα περισσότερες κορυφαίες προτάσεις ψυχαγωγίας μείνε συντονισμένος στο Public Blog!