Πάσχα με δώρα LEGO® για κάθε παιδί!

Περίληψη: Όλα έτοιμα για το Πάσχα; Γέμισε τις Public σακούλες σου με δώρα LEGO και φύγαμε για το βαφτιστήρι!

Μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα, και εμείς αλλά και οι μικροί μας φίλοι που ανυπομονούν να ξετυλίξουν τα δώρα και τις λαμπάδες από τους νονούς τους! Μήπως είσαι και εσύ αυτός ο τύπος νονού που κάθε χρόνο «στύβει» το μυαλό του για να επιλέξει το πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι του; Αν θέλεις ο μικρός σου φίλος, βαφτιστήρι και μη, να πετάξει από τη χαρά του μόλις αντικρύσει το δώρο του, η LEGO® είναι μια σταθερή αξία με τις καλύτερες επιλογές για το Πάσχα! Κάνε μια βόλτα στα καταστήματα Public ή στο Public.gr και η επιλογή των φετινών Πασχαλινών δώρων θα γίνει σε χρόνο ντετέ!

Για να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη και το Πάσχα μας πιο ξεκούραστο, βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές πασχαλινών δώρων LEGO® που τα παιδιά θα τα λατρέψουν και θα «λιώσουν» στο παιχνίδι!

Πάσχα με εκπαιδευτικό LEGO-παιχνίδι

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου έχουν αρχίσει ήδη να μαθαίνουν την αλφαβήτα και τους αριθμούς. Τι καλύτερο λοιπόν, από ένα πασχαλινό δώρο LEGO που θα μαθαίνουν… παίζοντας! Το LEGO DUPLO Τρένο με Αριθμούς για 2 ετών και άνω, θα βάλει το παιδί σε διαδικασία να τοποθετήσει τους αριθμούς σε σωστή σειρά και να εξοικειωθεί απόλυτα με αυτούς!

Πάσχα με LEGO για λάτρεις της φύσης

Στο Public, όπως είπαμε, θα βρεις αμέτρητες επιλογές LEGO για όλα τα γούστα και για όποιο παιδί κι αν προορίζεται το δώρο! Για παιδία που αγαπάνε τη φύση και έχουν μία μικρή αδυναμία στην αγαπημένη σειρά LEGO Friends, οι επιλογές είναι μοναδικές!

Αρχικά, το παιχνίδι LEGO Friends Tree-Planting Vehicle, το οποίο περιλαμβάνει κούκλες, φυτώριο, φορτηγάκι κηπουρικής και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σου για έναν γεννημένο κηπουρό, θα μάθει στον μικρό σου φίλο την αξία της φύσης και όλα τα εξαρτήματα για να φτιάξει τον δικό του μοναδικό κήπο. Ακόμα, μένουμε στη φύση και φυσικά στη σειρά LEGO Friends με το μοναδικό παιχνίδι LEGO Friends Beach Glamping, το οποίο μας βάζει σε καλοκαιρινό mood από την πρώτη ματιά! Το concept είναι: παραλία, σκηνή, ψήσιμο marshmallows στη φωτιά και άραγμα κάτω από τα αστέρια! Αυτά και άλλα πολλά παιχνίδια-έκπληξη θα κρύβονται κάτω από το κουτί, με τη φαντασία των παιδιών να δημιουργεί συνεχώς διαφορετικές ιστορίες!

Πάσχα με LEGO για λάτρεις της δράσης

Η δράση μας καλεί! Η πασχαλινή LEGO-αδρεναλίνη ανεβαίνει και το βαφτιστήρι σου μόλις αντιλήφθηκε ότι το LEGO Technic Ford Mustang Shelby GT500 κρύβεται κάτω από το περιτύλιγμα και το σκίζει με… μανία! Μπαίνει στη μηχανική από 9 ετών κατασκευάζοντας το LEGO-παιχνίδι του εντελώς μόνος του, και μέσω της εφαρμογής AR κάνει είσοδο στον αγώνα σαν πραγματικός οδηγός! Η επιλογές για δράση δεν τελειώνουν εδώ. Αν επιλέξεις να του χαρίσεις για το Πάσχα το LEGO Ninjago Kai’s Fire Dragon Evo, το βαφτιστήρι σου θα απολαύσει ατελείωτες ώρες συναρπαστικής δράσης νίντζα με 3 μίνι φιγούρες, ένα drone σκοποβολής και άλλα παιχνίδια που θα ολοκληρώσουν τη μάχη!

Για το τέλος αφήσαμε δύο εξαιρετικές επιλογές πασχαλινών δώρων από τη σειρά LEGO City. Το LEGO City Fire Rescue & Police Chase και το LEGO City Police Mobile Command Truck φέρνουν την άμεση δράση στην LEGO-πόλη που ονειρεύτηκε το παιδί για το φετινό Πάσχα! Στα δύο αυτά παιχνίδια, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και απογειώνουν τη δημιουργικότητα. Το σίγουρο είναι ότι εσύ ο ίδιος θα θέλεις να ανοίξει γρήγορα-γρήγορα το δώρο του για να ξεκινήσετε το παιχνίδι μαζί!

Είτε ψάχνεις δώρο για το βαφτιστήρι σου είτε για έναν μικρό φίλο της ζωής σου, ξέρεις ότι η LEGO θα καλύψει τις απαιτήσεις σου! Το φετινό Πάσχα έχει άρωμα… Public και οι πασχαλινές επιλογές δεν θα έχουν προηγούμενο. Πάρε ιδέες και ξεκίνα τις αγορές σου όσο έχεις ακόμα καιρό!