My Little Pony: Η Νέα Γενιά / Υποδεχόμαστε τη νέα ταινία με δώρα!

Περίληψη: Η νέα ταινία My Little Pony: Η Νέα Γενιά έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στο Netflix. Την είδες κιόλας; Τώρα δες πώς θα διεκδικήσεις φανταστικά δώρα!

Όπως είδαμε πρόσφατα, το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου στο Netflix περιλάμβανε ένα πρόγραμμα γεμάτο από πρεμιέρες. Για τους μικρούς μας φίλους, η πιο ενδιαφέρουσα πρεμιέρα από όλες ήταν αυτή της νέας ταινίας Μικρό μου Πόνυ! Το My Little Pony: Η Νέα Γενιά κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου και μπορείς να το παρακολουθήσεις απευθείας στην smart TV, το smartphone ή το tablet σου!

Video Duration
2:16


Στη νέα ταινία σε περιμένει μία περιπέτεια όχι μόνο για πόνυ, αλλά και για μονόκερους και πήγασους. Παλιά, όλα αυτά τα πλάσματα ζούσαν αρμονικά μεταξύ τους. Μόνο που πλέον αυτό έχει αλλάξει. Τα πόνυ φοβούνται τους μονόκερους και μόλις ένας μονόκερος φτάνει στην πόλη, εκείνα τρέχουν να κρυφτούν. Μόνο η τολμηρή Σάνι δεν φοβάται και ονειρεύεται τη στιγμή που θα μπορέσουν και πάλι να ζήσουν ειρηνικά όλα τα πλάσματα! Σκοπός της είναι λοιπόν να επαναφέρει τη μαγεία σε όλη την Εκουέστρια!

Θα καταφέρει η Σάνι να κάνει την Εκουέστρια ξανά φιλική και ενωμένη; Η απάντηση είναι διαθέσιμη από τις 24 Σεπτεμβρίου στις οθόνες μας. Αν δεν έχεις δει ακόμα την νέα ταινία Μικρό μου Πόνυ ξεκίνα άμεσα το streaming! Μόλις τελειώσει η ταινία, μην ξεχάσεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό που ακολουθεί για να κερδίσεις μεγάλα δώρα Μικρό μου Πόνυ!

My Little Pony: Η Νέα Γενιά – Διαγωνισμός


Το Public χαρίζει σε είκοσι (20) τυχερούς ένα σετ που περιλαμβάνει:

Για να διεκδικήσεις το ένα από τα είκοσι (20) σετ δώρων συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 25 Οκτωβρίου. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές ενημερώθηκαν