Netflix: Έρχονται νέες ταινίες και σειρές από το Nickelodeon!

Περίληψη: Ο παιδικός κατάλογος του Netflix θα μεγαλώσει αρκετά στο κοντινό μέλλον, καθώς θα προστεθούν πολλές (και καλές) ταινίες και σειρές από το Nickelodeon!

Ο «πόλεμος» στις streaming πλατφόρμες γίνεται όλο και πιο έντονος μέρα με τη μέρα, με υπηρεσίες, όπως το Apple TV+ και το Disney+, να έχουν μπει πλέον στο παιχνίδι. Γι’ αυτό και το Netflix τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στη δημιουργία δικού του πρωτότυπου περιεχομένου. Επειδή δεν μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτό, όμως, συνεχίζει να συνεργάζεται με άλλα studio. Η νέα συμφωνία της streaming πλατφόρμας θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα παιδιά, καθώς Netflix και Nickelodeon ανακοίνωσαν πολυετή συνεργασία για τη δημιουργία original περιεχομένου από το Nickelodeon για το Netflix! 

Η συμφωνία των δύο εταιριών περιλαμβάνει τη δημιουργία νέου περιεχομένου – ταινίες και σειρές – βασισμένο σε υπάρχοντες χαρακτήρες του Nickelodeon. Επιπλέον, Nickelodeon και Netflix θα δημιουργήσουν νέους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων - στα άμεσα πλάνα τους μια νέα live action σειρά Avatar... αλλά αυτή είναι και η μόνη πληροφορία που έχουμε μέχρι στιγμής για το περιεχόμενο που θα προκύψει από τη συμφωνία.

Επίσης δεν γνωρίζουμε αν αυτή η συνεργασία σημαίνει πως ο παλιός κατάλογος του Nickelodeon θα έρθει στο Netflix, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο αυτή τη στιγμή. Η μητρική εταιρία του Nickelodeon ετοιμάζει τη δική της streaming υπηρεσία, στην οποία μάλλον θα βρίσκονται όλες οι παλιές σειρές και ταινίες του Nickelodeon.

Το Netflix φαίνεται πως δέχεται να επωμιστεί το κόστος από αυτή τη συμφωνία λόγω του νέου ανταγωνισμού. Ο κατάλογος από animated περιεχόμενο του Disney+ είναι τεράστιος, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να δυναμώσει τη θέση του σε αυτό το κομμάτι...

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!