Η παρέα των Peanuts κάνει back to school με σούπερ διαγωνισμό!

Περίληψη: Ο Snoopy, o Charlie Brown και η υπόλοιπη παρέα των Peanuts ετοιμάζεται από νωρίς να επιστρέψει στα θρανία, χαρίζοντας μοναδικά back to school δώρα!

Τα καρτούν είναι συνώνυμο της παιδικής μας ηλικίας. Πόσα και πόσα εκατομμύρια παιδιών σε όλο τον κόσμο δε μεγάλωσαν παρέα τους αγαπημένους τους ήρωες, και για τους περισσότερους από εμάς οι πρώτοι που μας έρχονται στο μυαλό είναι ο Snoopy και η παρέα των Peanuts. Τα Peanuts εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ως κόμικ στριπ το 1950 κατακτώντας από την πρώτη στιγμή τις καρδιές μικρών και μεγάλων και γρήγορα έγιναν παγκόσμιο φαινόμενο. Τώρα μπορείς να ανακαλύψεις το μαγευτικό «παιδόκοσμο» του Snoopy στα ράφια των Public με έναν πολύχρωμο back to school διαγωνισμό από τη συλλογή Peanuts™ της σειράς Back Me Up!

Snoopy: Λίγα λόγια για το διασημότερου beagle στον κόσμο!

Ασφαλώς ο πιο iconic χαρακτήρας των Peanuts δεν είναι άλλος από τον Snoopy. Για την ακρίβεια μιλάμε για το διασημότερο beagle στον κόσμο! Καλοσυνάτος και πιστός, ευρηματικός και αμετανόητα ονειροπόλος, ο Snoopy έγινε γρήγορα ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας των Peanuts. Μπορεί πολλές από τις περιπέτειες του Snoopy να διαδραματίζονται στους φανταστικούς κόσμους που «πλάθει» με το νου του, μπορεί να μη θυμάται ποτέ το όνομα του Charlie Brown, σε κάθε ιστορία όμως βρίσκουμε πολύτιμα μαθήματα ζωής. Μαθήματα για τη φιλία, την αγάπη, την αφοσίωση, τα όνειρα και την αλληλεγγύη. Από το διαστημικό πρόγραμμα Apollo της NASA μέχρι τη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood, το μικρό λαγωνικό έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία, φτάνοντας πολύ πέρα από τα κυριακάτικα φύλλα των εφημερίδων.

Η παρέα των Peanuts πάει σχολείο!

Μετά τα στριπάκια, τις σειρές animation, τις ταινίες και τα παιχνίδια, ο Snoopy και η παρέα του πρωταγωνιστούν και στο σχολείο με τη συλλογή Peanuts™ της σειράς Back Me Up σε πρωτότυπα σχέδια σακιδίων, αλλά και άλλων σχολικών αξεσουάρ, όπως κασετίνες, παγούρια, κούπες, νεσεσέρ, στυλό, τετράδια και σημειωματάρια. Φυσικά όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα, θα τα βρεις στα καταστήματα Public και το Public.gr. Μπορεί να έχουμε ακόμα κάμποσες εβδομάδες για την επιστροφή στις τάξεις, αλλά με τη συλλογή Peanuts™ της σειράς Back Me Up θα έχεις μαζί σου τη θετική ενέργεια και το χαμόγελο του Snoopy όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις – στη βόλτα, στις διακοπές, στο σπίτι κι οπουδήποτε υπάρχει διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση!

Μπες στο μεγάλο διαγωνισμό των Peanuts!

Οι αγαπημένοι ήρωες του Charlie M. Schulz σύντομα θα γιορτάσουν τα 75 τους χρόνια και δε σταματούν στιγμή να μας χαρίζουν χαμόγελα. Τι θα έλεγες λοιπόν για έναν διαγωνισμό πριν το πρώτο κουδούνι; Η σειρά σχολικών ειδών Back Me Up και τα Public χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς ένα πλήρες πακέτο σχολικών με πρωταγωνιστές τον Snoopy (1 σχολική τσάντα, 1 κασετίνα, 1 παγούρι, 1 τετράδιο κι 1 μπρελόκ-lanyard). Για να είσαι εσύ ο νικητής που θα κάνει φέτος το πιο συναρπαστικό Back to School, λάβε μέρος στη κλήρωση συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής από τις 18 έως και τις 31 Αυγούστου. Πολλαπλές συμμετοχές δε θα ληφθούν υπόψη. Εδώ θα βρεις αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!