Επιστροφή στο σχολείο / Διπλάσια yellows με αγορές από το Public!

Περίληψη: Κάνοντας τις αγορές σχολικών σου στα καταστήματα Public ή στο public.gr και εξοφλώντας τη συναλλαγή με κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς, τα yellows σου πολλαπλασιάζονται!

Η περίοδος της προετοιμασίας για την επιστροφή στα θρανία έρχεται συνήθως με ενθουσιασμό για τα παιδιά και... άγχος για τους γονείς. Η συνεργασία των Public με την Τράπεζα Πειραιώς, όμως, θα σε κάνει να ανυπομονείς για την έναρξη της νέας σχολική χρονιάς. Ο λόγος; Τα yellows! Το γνωστό πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας Πειραιώς αυτή την περίοδο προσφέρει ακόμα περισσότερους πόντους.

Κάνοντας τις αγορές σχολικών σου στα καταστήματα Public ή στο public.gr και εξοφλώντας τη συναλλαγή με κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης, τα yellows σου πολλαπλασιάζονται. Συγκεκριμένα οι αγορές σχολικών από τα Public σου επιφέρουν τα διπλάσια yellows από ό,τι συνήθως! Για εξόφληση με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα η αξία της αγοράς σου πολλαπλασιάζεται ×20 ενώ για αγορές μέσω χρωστικής κάρτας παίρνεις ×10 την αξία της αγοράς σου σε yellows.

Για να εκμεταλλευτείς κι εσύ αυτή την προσφορά, κάνε τις αγορές των σχολικών μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Αν κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά, ο διπλασιασμός των yellows αφορά μόνο τις παραγγελίες από το public.gr και όχι από το Public Marketplace. Βρες όλες τις λεπτομέρειες για αυτή την προσφορά εδώ!

Για να κάνουμε ακόμα πιο εύκολη τη φετινή αναζήτηση σχολικών δημιουργήσαμε τον πληρέστερο κατάλογο Back to School. Επιπλέον στο backtoschool.public.gr μπορείς με 3 απλά βήματα να βρεις τα σχολικά που χρειάζεται κάθε παιδιί, κάθε σχολείου και κάθε τάξης!

Τώρα, που βγαίνεις και διπλά κερδισμένος με τα yellows της τράπεζας Πειραιώς, τα καταστήματα Public και το public.gr είναι πλέον ο μοναδικός προορισμός σου για όλα τα σχολικά!