Black Friday Deals / Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

Περίληψη: Η περίοδος που περίμενες έφτασε! Βρες τις καλύτερες Black Friday προσφορές της ημέρας και ανανέωσε τον τεχνολογικό και οικιακό σου εξοπλισμό.

Η Black Friday 2021 στο Public έχει ήδη ξεκινήσει! Ό,τι κι αν ψάχνεις, υπάρχει κι από μία έκπτωση που μπορείς να εκμεταλλευθείς. Γιατί να ψάχνεις όμως; Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σημερινά deals, για να αποκτήσεις ακόμα πιο γρήγορα τα προϊόντα που χρειάζεσαι, σε ανεπανάληπτες τιμές.

Black Friday 2021 Υπολογιστής

Ξεκινάμε με επιλογές τεχνολογίας! Η Black Friday είναι η ευκαιρία που περίμενες για να αναβαθμίσεις την computing εμπειρία σου, για ό,τι χρήση κι αν σκοπεύεις να αποκτήσεις το νέο σου PC. Ενδιαφέρεσαι για έναν υπολογιστή που να ανταποκρίνεται σε όλες τις καθημερινές σου ανάγκες; Το Desktop Quest Me με 4GB RAM και SSD δίσκο σου επιτρέπει να σερφάρεις, να stream-άρεις και να δουλέψεις έγγραφα. Αν χρειάζεσαι την ίδια απόδοση αλλά σε φορητή μορφή, τότε σου ταιριάζει το laptop Asus W202NA-GJ0077R. Εκτός από υπολογιστή, με τις προσφορές που «παίζουν» αυτή την περίοδο μπορεί να εξοπλίσεις το οικιακό σου γραφείο με χρήσιμα περιφερειακά. Το πολυμηχάνημα HP DeskJet 2320 είναι μία πολύ οικονομική συσκευή που τα προσφέρει όλα σε ένα.

Black Friday 2021 Gaming

Ίσως αντί για απλή χρήση να ενδιαφέρεσαι για gaming. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι ένα μηχάνημα με πολύ πιο υψηλές επιδόσεις! Με το gaming laptop HP 15-ec1005nv έχει πάντα μαζί σου τη δύναμη του Ryzen 5 4600H επεξεργαστή και της GTX 1650Ti κάρτας γραφικών για να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια όπου κι αν βρίσκεσαι. Ακόμα μεγαλύτερη ισχύ θα πάρεις HP Omen 15, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίας γενιάς Ryzen 7 5800H, RTX 3060 GPU, 16GB RAM και οθόνη 144Hz για ακόμα πιο ομαλό gameplay.

Gaming δεν γίνεται μόνο σε υπολογιστή όμως. Γι’ αυτό φροντίσαμε να έχουμε Black Friday gaming προσφορές και για όσους παίζουν σε κονσόλα. Στο Public θα βρεις PlayStation games από 10€, ενώ η ετήσια συνδρομή PlayStation Plus είναι 33% οικονομικότερη αυτή τη στιγμή!

Υγιεινό κλίμα στο σπίτι με νέο αφυγραντήρα

Στην αρχή σου υποσχεθήκαμε μεγάλες Black Friday εκπτώσεις από όλες τις κατηγορίες. Εκτός από tech deals λοιπόν, σου έχουμε και μία προσφορά σε αφυγραντήρα για να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα το σπίτι. Ο Morris 20200i μπορεί να αφαιρέσει έως και 20 λίτρα υγρασίας την ημέρα από την ατμόσφαιρα, διαθέτει φίλτρο ενεργού άνθρακαιονιστή και πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου και τώρα μπορεί να γίνει δικός σου σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή!

Κι όλα τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή! Η Βlack Friday συνεχίζεται για μερικές μέρες ακόμα. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις κάθε μέρα τις καλύτερες προσφορές!