Τα SOS των καλοκαιρινών εκπτώσεων: Πέτυχε τα καλύτερα deals!

Περίληψη: Όλοι αγαπάμε ένα καλό deal, οπότε όλοι αγαπάμε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις οι οποίες μόλις ξεκίνησαν! Δες πως θα τις εκμεταλλευθείς στο 100%.

Τι ωραίο συναίσθημα που είναι να φεύγεις από τα μαγαζιά με πολλές σακούλες στα χέρια αλλά έχοντας πληρώσει πολύ λίγα! Δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες μέσα στο χρόνο για shopping therapy στις πιο προσιτές τιμές, οπότε όταν έρχεται αυτή η περίοδος δεν γίνεται να μην ενθουσιαστούμε. Και να που ήρθε καθώς σήμερα ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές μας εκπτώσεις! Η λίστα με τα σημαντικά γεγονότα του καλοκαιριού έχει πρώτα summer sales και μετά διακοπές! Αν τα συνδυάσεις και τα δύο ακόμα καλύτερα, θα πας διακοπές με όλα τα απαραίτητα έχοντας κάνει τις αγορές σου πιο οικονομικά! Επειδή έχει και ζέστη όμως και δεν θες να ξημεροβραδιαστείς ψάχνοντας τα καλύτερα deals, ετοιμάσαμε εμείς το game plan των φετινών εκπτώσεων. Για να πετύχεις και εσύ τις καλύτερες προσφορές φέτος δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω!

When and where

First things first: Οι θερινές εκπτώσεις 2022 ξεκινάνε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου, και θα κρατήσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου. Επίσης, την Κυριακή που έρχεται, δηλαδή στις 17 Ιουλίου, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά για να κάνεις τις αγορές σου στα φυσικά καταστήματα και να δεις από κοντά τις προσφορές που παίζουν. Το που δεν χρειάζεται να το ρωτάς. Οι καλοκαιρινές έχουν επίκεντρο τα καταστήματά μας και το Public.gr!

Βήμα 1ο για να πετύχεις τις καλύτερες εκπτώσεις

Κάνοντας μία πολύ απλή κίνηση μπορείς να εντοπίσεις τις καλύτερες εκπτώσεις χωρίς να προσπαθήσεις καν. Μπαίνοντας στο Public.gr, κάνοντας scroll down μέχρι εκεί που λέει «Έλα στην παρέα μας» και συμπληρώνοντας στο πεδίο το email σου θα λαμβάνεις όλες τις προσφορές στο inbox σου! Άρα από εδώ και πέρας δεν θα ψάχνεις εσύ για εκπτώσεις, θα έρχονται αυτές σε εσένα.

Ξέρεις τι ψάχνεις;

Ποια από τις δεκάδες προσφορές των εκπτώσεων που μόλις ξεκίνησαν θα επιλέξεις όμως; Την απάντηση σε αυτό την ξέρεις μόνο εσύ. Σκέψου τι χρειάζεσαι το σπίτι λοιπόν και άρχισε να σημειώνεις. Επειδή δεν γίνεται να τα θυμηθείς όλα με τη μία όμως, στην επόμενη βόλτα σου πέρνα από κοντινότερο μας κατάστημα. Βλέποντας από κοντά όλη τη γκάμα συσκευών μπορείς να εντοπίσεις αυτά που σε ενδιαφέρουν. Για να μην ξεχάσεις τίποτα, άνοιξε την εφαρμογή σημειώσεων του smartphone σου και κράτα μία λίστα με ό,τι έχεις βάλεις στο στόχαστρο.

Σου έχουμε και μία ακόμα πιο έξυπνη λύση όμως. Όλα όσα σημείωσες, αποθήκευσέ τα και στον browser σου ως bookmarks. Φτιάξε έναν φάκελο με όνομα «Summer Sales» ή κάτι παρόμοιο και αποθήκευσε μέσα όλα τα προϊόντα που έχεις βάλει στο μάτι. Έτσι θα μπορείς με ελάχιστα κλικ να επιστρέψεις σε αυτά όποια στιγμή επιθυμείς για να ενημερωθείς για πιθανές αλλαγές στις τιμές. Μόλις σκάσει η προσφορά στο inbox σου μπορείς εύκολα να ανατρέξεις στους σελιδοδείκτες και να επιβεβαιώσεις ότι αυτό που μόλις είδες σε χαμηλότερη τιμή είναι το ίδιο με αυτό που είχες αποθηκεύσει.

Sale Now, Pay Later

Οι τιμές στις καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι πιο προσιτές. Τι θα έλεγες, όμως, αν σου λέγαμε πως υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις τις αγορές σου ακόμα πιο προσιτές; Αυτός ο τρόπος είναι το Public Now, Pay Later, η νέα, επαναστατική υπηρεσία πληρωμών που παρέχουμε σε συνεργασία με την Klarna και προσθέτει ευελιξία στα ψώνια σου. Με απλά λόγια: εσύ κάνεις τις αγορές σου τη στιγμή που το θες, αλλά η πληρωμή γίνεται σε 3 άτοκες δόσεις, ακόμα και αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις με Next Day Delivery

Είπαμε, καλοκαίρι έχουμε, οπότε οι αγορές online είναι λίγο πιο βολικές. Τα καταστήματά μας αγκαλιάζουν τη «Love Earth» φιλοσοφία και παρέχουν σύγχρονες μονάδες κλιματισμού, αλλά η ζέστη δεν παλεύεται και πολύ, οπότε μπες Public.gr για να κάνεις αγορές με έκπτωση 24 ώρες το 24ωρο. Βέβαια, η αμεσότητα του καταστήματος είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, καθώς παίρνεις στα χέρια σου αμέσως αυτό που θες. Στα Public, πλέον, απολαμβάνεις σχεδόν την ίδια αμεσότητα ακόμα και στις online αγορές χάρη στο Next Day Delivery, που φέρνει στην πόρτα σου τα πράγματα που επέλεξες την επόμενη κιόλας μέρα!

Με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις να έχουν μόλις ξεκινήσει, ακολούθησε το game plan μας για να πετύχεις κι εσύ τα καλύτερα summer deals.