Tim Grover: Κέρδισε θέση στο σεμινάριο του θρυλικού coach!

Περίληψη: Ο Tim Grover, o mental coach του Kobe και του MJ έρχεται στην Αθήνα! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό για το σεμινάριο που θα σου αλλάξει τη ζωή!

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς είναι να εμπνέεις κάποιον; Να στέκεσαι ακλόνητος δίπλα του, δείχνοντας το δρόμο προς την υπέρβαση των ορίων. Την επιτυχία. Την αυτοπραγμάτωση. Σκέψου τώρα αυτός ο άλλος να είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Ένας σταρ του τένις. Ένας ολυμπιονίκης. Ή ακόμα και ο ίδιος σου ο εαυτός. Ο Tim Grover είναι ο πλέον ειδικός σε τέτοια θέματα. Για περισσότερα από 35 χρόνια, έχει σταθεί ως μέντορας δίπλα στους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου. Τώρα, ο φημισμένος mental coach έρχεται στην Ελλάδα, για ένα μοναδικό σεμινάριο. Λίγες μέρες πριν από το μεγάλο event, ανακάλυψε τα μυστικά της επιτυχίας του Tim Grover και μπες στο διαγωνισμό για μια συνάντηση που θα σου αλλάξει τη ζωή!

Tim Grover: Η αμείλικτη πορεία προς το μεγαλείο

«Το να είσαι αμείλικτος σημαίνει να απαιτείς από τον εαυτό σου περισσότερα από όσα θα μπορούσε ποτέ να απαιτήσει κάποιος άλλος από σένα, γνωρίζοντας ότι κάθε φορά που σταματάς, μπορείς να κάνεις περισσότερα». Ο Tim Grover γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία ενός αληθινού success story. Ίσως καλύτερα από κάθε άλλο γνωρίζει το δρόμο της επιτυχίας. Την αξία της επιμονής, της υπομονής και της θέλησης.

tim-grover-diagwnismos-01

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε πως ο Tim Grover έχει υπάρξει μέντορας, coach και σύμβουλος σε μερικούς από τους σπουδαιότερους αθλητές του σύγχρονου αθλητισμού. Τον Michael Jordan, τον Kobe Bryant, τον Marcus Rashford και εκατοντάδες άλλους σταρ του NBA, του NFL και του ποδοσφαίρου. Εκεί όπου η πίεση και οι απαιτήσεις μοιάζουν πραγματικά ακατανίκητες. Άμεσος, αμείλικτος και απόλυτα ειλικρινής με όλους τους «μαθητές» του, ο Tim Grover ξεχώρισε για τη πειθαρχία του και τη πίστη του στο «χτίσιμο» ενός σκληρού χαρακτήρα. Ενός χαρακτήρα ο οποίος είναι αυτός που δίνει τη μεγάλη ώθηση για την κατάκτηση της επιτυχίας, όταν όλα κρίνονται στη κόψη του ξυραφιού. Φυσικά οι μεγάλοι αθλητές που θαυμάζουμε στα γήπεδα, είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει χάρη στον Tim Grover. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αξιοποιήσει τις επαναστατικές μεθόδους και τα μυστικά της αυτοβελτίωσης του Αμερικανού coach για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Πιο δυνατοί, πιο ανθεκτικοί, πιο ισχυροί. Σε σώμα, μυαλό και πνεύμα.

tim-grover-diagwnismos-02

Tim Grover: Ένα παγκόσμιο φαινόμενο

Έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ως life coach και motivational speaker, ο Tim Grover έβαλε στόχο να μεταδώσει τις εμπειρίες του από τα χρόνια που πέρασε πλάι στους μεγαλύτερους  αστέρες των σπορ. Έκτοτε ταξιδεύει διαρκώς, με sold out ομιλίες σε όλο τον κόσμο. Οι παρουσιάσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλους εκείνους που είτε θέλουν να κατακτήσουν την επιτυχία και να φτάσουν στην κορυφή, είτε επιδιώκουν να κατανοήσουν τη νοοτροπία των κορυφαίων και να οδηγηθούν στο ανώτατο επίπεδο. Θέτοντας όλο και υψηλότερους στόχους. Εκτός από τις ομιλίες και τα σεμινάρια, τα βιβλία του Tim Grover έχουν σημειώσει εξίσου μεγάλη επιτυχία. Τα βιβλία του «Winning» και «Relentless» έχουν βρεθεί ψηλά στις best selling λίστες των βιβλίων αυτοβελτίωσης, αποδεικνύοντας πως το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής χρειάζεται έναν διαρκή, ασταμάτητο, μα πάνω απ’ όλα περήφανο αγώνα.

Video Duration
0:48

Tim Grover Seminar – Μεγάλος Διαγωνισμός

Τι χρειάζεσαι λοιπόν για να επιτύχεις απόλυτη πνευματική και σωματική ισορροπία; Όλες οι απαντήσεις σε περιμένουν στο Θέατρο Άλσος, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Το event θα παρουσιάσει ο Αντώνης Σρόιτερ. Τα Public χαρίζουν δύο (2) διπλές VIP προσκλήσεις (συνολικής αξίας 640€) σε δύο (2) τυχερούς. Για να μπεις στο διαγωνισμό που θα σε φέρει στο μεγάλο event του Tim Grover, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής έως και τις 18 Οκτωβρίου. Πολλαπλές συμμετοχές δε λαμβάνονται υπόψη. Εδώ μπορείς να βρεις αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!