Η Black Friday που σου αξίζει θέλει τη δική της Spotify list!

Περίληψη: Friday I'm in love! Η κορυφαία ημέρα προσφορών δεν είναι τόσο μακρινή! Μπες στο ρυθμό με τη Spotify list που ετοιμάσαμε και ζήσε τη Black Friday που σου αξίζει!

Πλησιάζουμε τα τέλη Οκτωβρίου, και η αντίστροφη μέτρηση για την Black Friday ξεκινάει. Για άλλη μια φορά η γιορτή της «Μαύρης Παρασκευής» επιστρέφει στα Public, και μαζί της φέρνει 1.500.000 προϊόντα και προσφορές που σαρώνουν! Ίσως να είναι η σωστή στιγμή να χτυπήσεις το κινητό που έχεις βάλει στο μάτι, ή το smartwatch που θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη! 

Η Παρασκευή είναι μια υπέροχη μέρα! Από τη στιγμή που θα τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου, οι πιθανοί τρόποι διασκέδασης είναι πραγματικά ατελείωτοι! Από binge-watching σειρών στο σπίτι με ποπκόρν, μέχρι ατελείωτο partying με την παρέα!

Και μια τέτοια μέρα, η οποία μας δίνει την ώθηση που χρειαζόμαστε για το Σαββατοκύριακο, δεν θα μπορούσε να μην έχει το δικό της soundtrack! Οι καλλιτέχνες που έχουν γράψει τραγούδια γι’ αυτή είναι αμέτρητοι. Αποφασίσαμε λοιπόν να φτιάξουμε μια Spotify list με τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί για την Παρασκευή!

The Cure – Friday I’m In Love

Video Duration
3:29

Δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για να είσαι ερωτευμένος. Το τονίζει ο Robert Smith και η παρέα του, σε ένα από τα μεγαλύτερα hits των The Cure. «Δεν με νοιάζει αν η Δευτέρα είναι στενάχωρη, αν η Τρίτη είναι γκρίζα όπως και η Τετάρτη. Πέμπτη δεν νοιάζομαι για σένα, είναι Παρασκευή και είμαι ερωτευμένος». Ίσως το πιο iconic τραγούδι για την Παρασκευή!

David Bowie – Friday on My Mind

Video Duration
2:57

Στο μακρινό 1983, ο David Bowie τραγουδούσε για έναν άνδρα που ονειρευόταν την Παρασκευή και τη μαγεία της! Το single πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα, γεγονός που αποδεικνύει πόσο αγαπητή είναι η συγκεκριμένη μέρα!

Blink-182 – What’s My Age Again

Για τους Blink-182 τα έχουμε ξαναπεί! Στο What’s My Age Again αναλύουν σε βάθος έναν ανώριμο 23χρονο, ο οποίος, προτιμά να κάνει τηλεφωνικές φάρσες - αχ αυτά τα ‘90s - το βράδυ της Παρασκευής, από το να περνάει τον χρόνο του κάνοντας κάτι εποικοδομητικό, ή τουλάχιστον πιο ώριμο! Βέβαια του βγήκε σε καλό, αφού μέχρι σήμερα το εν λόγω τραγούδι είναι από τα μεγαλύτερα hits της μπάντας και ένας από τους πιο γνωστούς pop-punk ύμνους!

Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)

black-friday-spotify-list-04

Η Katy Perry κατάφερε με το συγκεκριμένο κομμάτι να φτιάξει ένα υπέροχο mix από σύγχρονους pop ήχους αναμειγμένους με 80’s αισθητική! Μάλιστα, το video clip για το κομμάτι είναι ό,τι πιο κοντινό σε 80’s teen movie έχει φτιαχτεί μετά την actual δεκαετία του '80. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και σε celebrities του παρελθόντος που παίζουν σε αυτό, όπως οι Hanson και ο Corey Feldman!

Sia – Cheap Thrills (ft. Sean Paul)

black-friday-spotify-list-05

Σήμερα, το video clip του τραγουδιού μετράει σχεδόν δυο δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube. Και τι έκπληξη! Η Sia μιλάει για τα βράδια της Παρασκευής (και του Σαββάτου) τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να περάσεις όμορφα! Xρειαζόμαστε απλά κάποια cheap thrills!

The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling

Video Duration
6:52

Αν ήταν αδύνατο να αποφύγεις το Cheap Thrills στα party και στο ραδιόφωνο, τότε το superhit των The Black Eyed Peas πρέπει να έπαιζε μέχρι και στα όνειρά μας! Την περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας το pop group από το Los Angeles μεσουρανούσε, δεν υπήρχε dj που να μην παίζει κάποιο remix του τραγουδιού ή mainstream ραδιοφωνικός σταθμός που να μην το έβαζε σε heavy rotation.

Bell & James - Livin' It Up (Friday Night)

Έχουμε την ανάγκη να προσθέσουμε και κάτι πιο ψαγμένο! Αν βάλεις το κομμάτι των Bell & James και κλείσεις τα μάτια σου, μεταφέρεσαι σε μια κλασική, boogie βραδιά Παρασκευής στα αμερικανικά 70s! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Jens Lekman – Friday Night At The Drive-Inn Bingo

Video Duration
4:17

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτή τη λίστα χωρίς να έχουμε έστω ένα νοσταλγικό indie pop τραγούδι! Δεν υπάρχει καλύτερος στο είδος του από τον γλυκύτατο Σουηδό τροβαδούρο Jens Lekman. Η ιστορία πίσω από το τραγούδι είναι καταπληκτική! Ο Lekman το 2005 έπαιξε περίπου 200 συναυλίες με σκοπό να προωθήσει τον προηγούμενό του δίσκο με τίτλο When I Said I Wanted to Be Your Dog. Όντας εξαντλημένος, αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη μουσική και να εργαστεί ως παρουσιαστής αριθμών σε παιχνίδια bingo! Αυτό κράτησε μόλις δυο μέρες! Ευτυχώς, ο τραγουδοποιός επέστρεψε στη μουσική και μας χάρισε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Μπορείς να βρεις το φετινό remake του δίσκου από τον οποίο προέρχεται σε ένα υπέροχο, διάφανο, βινύλιο εδώ!

Ετοιμάσου για την πιο Hi-Fi Παρασκευή

Playlist έχεις. Εξοπλισμό όμως έχεις; Τι εξοπλισμό; Hi-Fi φυσικά. Αν δεν έχεις και ακους ακόμα μουσική από τα ηχεία του laptop (όχι και ό,τι καλύτερο), είναι ώρα να κάνεις step-up. Με χαρά σε ενημερώνουμε πως τη φετινή Black Friday σε περιμένουν στα Public τα πιο hot offers και σε προϊόντα ήχου, που θα σε καλωσορίσουν στον κόσμο των audiophiles. Ηχεία, soundbars, ακουστικά και πολλά ακόμα αξεσουάρ που θα κάνουν να μην ξεκολλάς από τις λίστες σου στο Spotify. Άλλωστε η Black Friday είναι γιορτή. Και έχει ακούσει να γίνεται γιορτή χωρίς μουσική;

Black Friday: Γιόρτασε την απόλυτη ημέρα προσφορών με τη Spotify list

Λίγος καιρός απομένει για την επίσημη έναρξη της Black Friday, της αγαπημένης Παρασκευής του χρόνου. Βέβαια, οι προσφορές έχουν ξεκινήσει να τρέχουν προ πολλού. Γι' αυτό κάτσε αναπαυτικά, άνοιξε τη wishlist σου και κάνε το καλύτερο deal στα δημοφιλέστερα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες. Ά, και όσο ψάχνεις για καινούριο laptop ή smartphone, μην ξεχάσεις να πατήσεις play στη Spotify list που ετοιμάσαμε ειδικά για τη φετινή «Μαύρη Παρασκευή»!

Καλή ακρόαση και καλές αγορές!