Black Friday 2022: Πότε είναι και πώς να τη ζήσεις στο full!

Περίληψη: Λίγες μέρες πριν τη φετινή Black Friday ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό για να απολαύσεις τη μεγαλύτερη γιορτή προσφορών στην Ελλάδα!

Νοέμβριος. Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου ακροβατεί ανάμεσα στις εποχές, θυμίζοντας πότε καλοκαίρι και πότε χειμώνα. Εκτός από μικρότερες ημέρες και άστατο καιρό, ο Νοέμβριος φέρνει μαζί του τα πιο hot deals του χρόνου. Μιλάμε φυσικά για την Black Friday! Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του μήνα, ο «ντόρος» όμως έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά. Για άλλη μια χρονιά, η ημέρα προσφορών που έγινε θεσμός, επιστρέφει στα Public για να κάνεις την προσωπική σου wishlist πραγματικότητα. Σε περίπτωση που δεν έχεις προλάβει να δεις τι «παίζει» τη φετινή Black Friday, συνέχισε να διαβάζεις! Παρακάτω θα σου λύσουμε όλες τις απορίες ώστε να είσαι πανέτοιμος για τη μεγαλύτερη γιορτή προσφορών!

Black Friday 2022: H αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

black-friday-erwthseis-04

Τα τελευταία χρόνια η Black Friday έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, καλού κακού όμως ας κάνουμε ένα refresh στη μνήμη σου. Το «έθιμο» της Black Friday πηγαίνει πολλές δεκαετίες πίσω. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 1932, ως μια μέρα αφιερωμένη στους καταναλωτές. Έκτοτε ο θεσμός της Black Friday έχει κατακτήσει όλη την υφήλιο. Στην Ελλάδα η Black Friday ήρθε το 2016 δια χειρός Public! Στόχος μας, να μεταφέρουμε τον ενθουσιασμό της επονομαζόμενης και «Μαύρης Παρασκευής» μέσα από μοναδικές εκπτώσεις σε χιλιάδες είδη τεχνολογίας, σπιτιού και ψυχαγωγίας!

Φέτος, η Black Friday πέφτει στις 25 Νοεμβρίου. Καιρός λοιπόν να κάνεις ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα στη λίστα αγορών και να σκανάρεις τις προσφορές που παίζουν. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Public, θα φροντίσουν για τα πιο δυνατά Black Friday deals. Στη Black Friday συμμετέχουν χιλιάδες προϊόντα από όλες τις μεγάλες κατηγορίες. Τηλεοράσεις, υπολογιστές, οικιακές συσκευές, βιβλία, παιχνίδια, you name it! Και επειδή μια μέρα δεν είναι ούτε κατά διάνοια αρκετή, οι προσφορές θα τρέξουν πολύ πριν αλλά και μετά τις 25 Νοεμβρίου.

Αρχή με Pre-Black Friday sales!

Truth be told, έχουν ήδη ξεκινήσει! Φέτος είπαμε να κάνουμε λίγη… προθέρμανση με Pre-Black Friday sales. Λίγα κλικ αρκούν για να βρεις εκατοντάδες προϊόντα σε τιμές Black Friday, ακόμα και αν μεσολαβούν τρεις βδομαδούλες για τη μεγάλη μέρα. Καθώς περνούν οι μέρες, στο Public.gr και τα καταστήματα Public θα βρίσκεις συνεχώς νέα Black Friday deals, τα οποία θα κορυφωθούν την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου. Μην ξεχνάς πως αμέσως μετά έρχεται η Cyber Monday, η ξακουστή συνέχεια της Black Friday, με ακόμα περισσότερα offers. Οπότε μάνι μάνι έχεις ένα μήνα και βάλε για να τικάρεις τη wishlist σου, χωρίς άγχος και τύψεις.

black-friday-erwthseis-02

Τα καλύτερα deals σε προϊόντα τεχνολογίας

Παραδοσιακά η Black Friday είναι αφιερωμένη στα είδη τεχνολογίας. Εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να τιμήσουμε και με το παραπάνω αυτή την παράδοση. Smartphones, laptops, tablets, smartwatches, και όλα τα απαραίτητα για την αναβάθμιση του PC σου είναι εδώ στις καλύτερες τιμές. Αν θες λοιπόν να τρέξεις σε ultra settings όλους τους νέους gaming τίτλους, ή να ζήσεις στο σαλόνι σου την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία (ξεκινά το Παγκόσμιο σε λίγες μέρες), τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Η Black Friday άλλωστε προσφέρεται για αγορές ακριβών προϊόντων, μιας και εκεί παίζουν οι μεγαλύτερες εκπτώσεις. Ξεκίνα το ψάξιμο λοιπόν και ετοιμάσου να κάνεις γερή ανανέωση!

Μην ξεχνάς και τις οικιακές συσκευές

Καλή η τεχνολογία, αλλά το σπίτι έχει πάντα τις δικές του ανάγκες σε εξοπλισμό. Οι οικιακές συσκευές είναι αυτές που βάζουν σε τάξη το νοικοκυριό, ώστε να μη καταπιάνεσαι συνεχώς με τις δουλειές του σπιτιού. Μεταξύ μας, ποιος δε βαριέται το σκούπισμα, το σιδέρωμα και το πλύσιμο των ρούχων. Πόσω μάλλον όταν μπορείς να τις βάλεις στον… αυτόματο με προηγμένες συσκευές από τα κορυφαία brands. Τη φετινή Black Friday θα βρεις δυνατές προσφορές σε πλυντήρια, στεγνωτήρια, συστήματα σιδερώματος ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο, κόπο και χρήματα. Μιας και μιλάμε για εξοικονόμηση, η μείωση του λογαριασμού ρεύματος το φετινό χειμώνα περνάει μέσα από ενεργειακά αποδοτικά κλιματιστικά και τις συσκευές θέρμανσης. Σίγουρα τα κρύα δεν έχουν σφίξει ακόμα, αλλά όπως μας έμαθε ο George R.R. Martin «winter’s coming»!

Public: Ο απόλυτος Black Friday προορισμός

black-friday-odigos-05

Η ώρα της φετινής Black Friday πλησιάζει και το παν είναι η οργάνωση. Σημείωσε τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, τσέκαρε το διαθέσιμο budget και λάβε μέρος στο μεγαλύτερο πάρτι προσφορών που πρώτα έφεραν τα Public στην Ελλαδα. Όπως κάθε χρόνο μπορείς να κάνεις τις Black Friday αγορές σου είτε online είτε από οποιοδήποτε κατάστημα! Στη διάθεσή σου έχεις επίσης την υπηρεσία Public Now, Pay Later η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα σε 3 άτοκες δόσεις, ακόμα και χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Πιστός σου «σύμμαχος» για άνετες αγορές είναι τα newsletters και οι ενημερώσεις του Public.gr. Πήγαινε στο κάτω μέρος του site μας, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις τα newsletter μας και ακολούθησέ μας στα social media, για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις νέες Black Friday προσφορές! Μείνε λοιπόν συντονισμένος γιατί ο φετινός Νοέμβριος στα Public θα είναι γεμάτος εκπλήξεις