Μην σε τρομάζει το Halloween, πάρε ιδέες από τους Publicistas!

Περίληψη: Σε έπιασε το Halloween απροετοίμαστο; Η πιο «spooky» περίοδος έφτασε και οι Publicistas έχουν για εσένα τις πιο ξεχωριστές ιδέες για να το περάσεις μοναδικά!

Το Halloween δεν έχει πολλά χρόνια που ήρθε στη ζωή μας. Και όταν λέμε «ήρθε» εννοούμε ότι στην Ελλάδα τα τελευταία μόλις χρόνια συνηθίζεται να το γιορτάζουμε. Άλλωστε, γιατί να πούμε όχι σε μια ακόμα ευκαιρία για μασκάρεμα;

Τώρα μπαίνει στο πρόγραμμα του Οκτωβρίου μας και το Halloween, διαλέγοντας την πιο τρομακτική και creepy στολή, πηγαίνοντας σε θεματικά πάρτι, κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ στα παιδιά δίνοντας συγχρόνως «μάχη» για να ξεβαφτούν πριν πέσουν για ύπνο αλλά και φτιάχνοντας λιχουδιές και χειροτεχνίες που μένουν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Halloween is back λοιπόν! Εσύ είσαι προετοιμασμένος για το τι απάντηση θα δώσεις στο φετινό «trick or treat» δίλημμα που πρόκειται να σου χτυπήσει την πόρτα; Οι Publicistas είναι πάντα μάχιμοι και φέτος περισσότερο από ποτέ με τους cookiesbite_by_alexandra, paschalina_atmatzidou, Crafts By Stavy και gkildakis να έχουν φτιάξει ήδη τα δικά τους… κεράσματα και να μοιράζονται τις προτάσεις τους μαζί μας.

halloween-publicistas-01Πάντα «αρπάζουμε» κάθε ευκαιρία που βρίσκεται μπροστά μας για να φτιάξουμε ή μάλλον… για να φάμε γλυκές λιχουδιές! Halloween χωρίς γλυκά δεν γίνεται και επειδή εμείς τιμούμε τις παραδόσεις ξεκινάμε με παραδοσιακά μαρεγκάκια! Μαρέγκα άσπρη και λαχταριστή η οποία με δύο μικρές καραμέλες για μάτια παίρνει αμέσως τη μορφή φαντάσματος. Αν δεν νιώθεις σιγουριά για τις ζαχαροπλαστικές σου ικανότητες, αυτή είναι μια συνταγή που φτιάχτηκε για εσένα. Ακολουθώντας τις κατατοπιστικές οδηγίες της cookiesbite_by_alexandra τα μαρεγκάκια μπαίνουν αμέσως στη λίστα με τα must-try γλυκά!

halloween-publicistas-02Αν όμως έχεις μπει σε πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα θέλεις εσύ και τα παιδιά σου να αποφεύγετε όσο περισσότερο γίνεται τα γλυκά, έχουμε Publicist-ικες ιδέες για όλα τα γούστα! Η paschalina_atmatzidou ετοιμάζει μια healthy συνταγή για Halloween λιχουδιές που μπορείς να ετοιμάσεις παρέα με το παιδί σου -σαν παιχνίδι- ώστε να μην ταυτίσει απαραίτητα την ημέρα με σνακς και γλυκά γεμάτα ζάχαρη. Έτσι λοιπόν, Halloween κολοκύθες με βάση από καθαρισμένα ζουμερά μανταρίνια και κοτσάνι από ένα μικρό ζαχαρωτό, έχεις ξαναδεί; Είπαμε να αποφύγουμε την παραπανίσια ζάχαρη αλλά ένα μικρό ζαχαρωτό για το καλό δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Άλλη μια ιδέα φτιαγμένη με το αγαπημένο φρούτο όλων των παιδιών είναι ξεφλουδισμένες μπανάνες με στόμα και μάτια από τρούφα. Άλλο να στο περιγράφουμε και άλλο να το βλέπεις το πόσο μοιάζει με ένα μικρό νόστιμο φαντασματάκι. Με αυτές τις ιδέες τα παιδιά όχι μόνο θα τρώνε το φρούτο τους αλλά θα το ζητάνε κι όλας!

halloween-publicistas-03Αφού φάγαμε και το γλυκό μας και το υγιεινό μας σνακ γεμίσαμε μπαταρίες και συνεχίζουμε σε κάτι πιο χειροπιαστό. Σου προτείνουμε να αφιερώσεις μερικές ποιοτικές ώρες με παιδιά για να φτιάξετε παρέα Halloween κατασκευές. Χαρτόνια, κόλλες, μπογιές και ψαλίδια παίρνουν φωτιά! Οι Publicistas έχουν πολλές ιδέες να μοιραστούν μαζί μας! Ο gkildakis έφτιαξε ένα 3D στοιχειωμένο σπίτι με κολοκύθες και φαντάσματα γύρω του που είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσει όλα τα παιδιά. Με τη σειρά της η Crafts By Stavy δημιούργησε την πιο εντυπωσιακή γιρλάντα που έχουμε δει με νυχτερίδες, κολοκύθες ακόμα και μούμιες!

Video Duration
0:48

Τώρα είσαι έτοιμος για Halloween! Συνταγές και δραστηριότητες που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα δεις και εσύ ότι τελικά… δεν ήταν τίποτα!