10 μοναδικά ρομαντικά δώρα για ζευγάρια για να δείξεις την αγάπη σου

Περίληψη: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Κάνε την καλύτερη έκπληξη στο άλλο σου μισό με ξεχωριστά ρομαντικά δώρα για ζευγάρια!

Μια εβδομάδα έμεινε για την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου. Στις 14 Φεβρουαρίου δε γιορτάζει μόνο ο Άγιος Βαλεντίνος αλλά όλοι οι ερωτευμένοι. Η ανταλλαγή δώρων αυτή την ημέρα είναι πλέον έθιμο και κάθε ζευγάρι γιορτάζει με το δικό του τρόπο. Άλλοι τρέχουν από το πρωί για να βρουν το καλύτερο δώρο και άλλοι αρκούνται στο κλασικό τρίπτυχο κάρτα-σοκολάτα-λουλούδια. Αν φέτος λες να κάνεις τη διαφορά με ένα απίθανο ρομαντικό δώρο για ζευγάρια, εμείς σου έχουμε βρει τα καλύτερα Valentine’s gifts για να επιλέξεις!

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #1: Μυθιστορήματα για αθεράπευτα ρομαντικούς!

Ξεκινάμε με την all time classic επιλογή ρομαντικού δώρου για ένα ζευγάρι. Αν το άλλο σου μισό διαβάζει μανιωδώς, τότε ένα βιβλίο είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσεις την αγάπη σου. Η ημέρα των ερωτευμένων, όπως είναι λογικό, θέλει ρομαντικά μυθιστορήματα. Στις σελίδες βραβευμένων best-sellers όπως το «Τελειώνει με εμάς» της Colleen Hoover και το «Θεώρημα της αγάπης» της Ali Hazelwood εκτυλίσσονται ανατρεπτικά love stories που υμνούν τον έρωτα και «σπάνε» τα κοινωνικά ταμπού.

romantika-dora-agiou-valentinou-zeygaria-03

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #2: Action cameras για φανταστικές photos!

Ο έρωτας είναι ένα ταξίδι με δύο επιβάτες, απρόσμενους προορισμούς και αξέχαστες περιπέτειες. Όπως και σε κάθε άλλο ταξίδι, έτσι και εδώ οι φωτογραφίες είναι αυτές που θα κρατήσουν ζωντανές τις μοναδικές σας στιγμές. Με μια action camera μπορείτε να απαθανατίσετε τα πιο extreme σκηνικά που σκοπεύετε να ζήσετε μαζί. Καταδύσεις, windsurfing, snowboarding, ορειβασία, τα πάντα φαίνονται πιο μαγευτικά μέσα από το φακό μιας GoPro .

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #3: Επιτραπέζια για δύο!

Ρομαντική ταινία, όμορφο δείπνο, αρωματικά κεριά, χαλαρωτική μουσική. Ο Άγιος Βαλεντίνος έχει ορισμένα standards, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις ένα ακόμη fun στοιχείο για να απογειώσεις την ημέρα. Ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο μυστηρίου θα ανάψει τα αίματα, ενώ πέρα από ρομαντικό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο, πάει πολύ και σε game night βραδιές παρέα με φίλους.

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #4: Παζλ για ατελείωτη διασκέδαση

Εδώ δεν έχουμε… ανταγωνισμό αλλά συνεργασία. Ένα όμορφο παζλ θα σου δώσει ακόμα μια αφορμή για να περάσετε δημιουργικά πολλές ώρες με τον αγαπημένο σου και να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Το παζλ 500 κομματιών Sunset over Venice θα σας «μεταφέρει» στα πανέμορφα τοπία της ιταλικής πόλης, μια τοποθεσία που αξίζει και με το παραπάνω να συμπεριλάβετε στους επόμενους ταξιδιωτικούς σας προορισμούς!

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #5: Soundtrack για Valentine’s Day!

Μιλήσαμε πριν για μουσική και αν το καλοσκεφτείς, είναι από τα πράγματα που κάνουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πραγματικά φαντασμαγορική. Γιατί να μην δείξεις φέτος την αγάπη σου κάνοντας δώρο το soundtrack για την ημέρα των ερωτευμένων. Βάλε να παίζει το Bring You My Love της μοναδικής PJ Harvey, και θα μας θυμηθείς 😉!

romantika-dora-agiou-valentinou-zeygaria-02

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #6: Tablets για τους techies

Κάθε techie που σέβεται τον εαυτό του ρίχνει κλεφτές ματιές στα νέα gadgets που κυκλοφορούν. Αν τον/την ακούς να διαμαρτύρεται για την ταχύτητα και το βάρος του παλιού laptop, ίσως ήρθε η ώρα να λάβεις πρωτοβουλία. Ποια καλύτερη έκπληξη λοιπόν από ένα ολοκαίνουριο tablet την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #7: Μηχανές espresso για home-made καφεδάκι!

Πόσες και πόσες ρομαντικές χουχουλιάρικες στιγμές δεν έχετε περάσει με μια απολαυστική κούπα καφέ στο χέρι; Από το πρώτο ραντεβού μέχρι εκείνους τους ατελείωτους μαραθωνίους στο Netflix ο καφές είναι μόνιμο συνοδευτικό. Καλός ο καφές απ’ έξω, ο σπιτικός όμως έχει άλλη χάρη. Ρίξε μια ματιά λοιπόν στις αυτόματες μηχανές espresso για να απολαμβάνετε παρέα τον αγαπημένο σας καφέ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #8: Video game; Γιατί όχι!

Τι και αν έχουμε Βαλεντίνο; Ένα ρομαντικό δώρο δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα ροζ, με καρδούλες επάνω του. Το δώρο είναι ένας τρόπος να δηλώσεις την αγάπη σου στον άνθρωπό σου και να δείξεις πως τον σκέφτεσαι. Αν το «έτερον ήμισυ» είναι gamer καταλαβαίνεις ότι πιθανότατα δε θέλει κάτι παραπάνω από ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο δράση. Τώρα αν το μάτι σου πάρει και κανένα «δυνατό» περιφερειακό, να ξέρεις πως δεν θα πει όχι.

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #9: Wearables για ευκολία και στιλ!  

Πάνω από όλα ένα καλό Valentine’s Day gift πρέπει να είναι προσεγμένο και ξεχωριστό για τον άνθρωπό σου. Αν για παράδειγμα, το fitness είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του αγαπημένου σου, δοκίμασε φέτος να του χαρίσεις ένα στιλάτο wearable. Ένα smartwatch προσφέρει μοναδική λειτουργικότητα και θα τον συντροφεύει σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Ρομαντικά δώρα για ζευγάρια #10: Ακουστικά για audiophiles!

Ακόμη ένα tech δώρο με ξεχωριστό χαρακτήρα που μπορείς να δωρίσεις φέτος είναι τα headphones. Τα bluetooth ακουστικά κεφαλής διαθέτουν άνετη εφαρμογή, είναι πανεύκολα στον χειρισμό ενώ αν ο άνθρωπός σου ακούει μουσική με τις ώρες, θα τα λατρέψει μιας και η ποιότητα ήχου είναι το λιγότερο εξαιρετική.

romantika-dora-agiou-valentinou-zeygaria-01

Ο Άγιος Βαλεντίνος έφτασε στα Public!

Ένα καλό δώρο είναι προσωπική υπόθεση. Οπότε μην μείνεις για άλλη μια φορά στα τυπικά (κρασί, ταινία, τριαντάφυλλα). Σκέψου τα γούστα του καλού ή της καλής σου και επίλεξε το κατάλληλο Valentine gift. Ακόμα περισσότερες προτάσεις σε ρομαντικά δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα βρεις στα καταστήματα Public και στο public.gr. Τώρα αν δεν είσαι σίγουρος για το δώρο σου, υπάρχει και η safe επιλογή μιας gift card. Σε 1’ λεπτό έχεις έτοιμη την Public e-gift card για να τη στείλεις στον Βαλεντίνο σου!

Save the date για τις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν!