Αξεσουάρ για να απολαύσεις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές

Περίληψη: Απόλαυσε την ομορφιά του καλοκαιριού χωρίς σκοτούρες με τα καλοκαιρινά αξεσουάρ που θα βρείς στο Public. Τώρα και με Next Day Delivery!

Όσο κι αν ο καιρός… προσπαθεί, όσες «ψυχρές λίμνες» και αέρηδες κι αν έρθουν, το καλοκαίρι είναι εδώ και η θάλασσα μας κλείνει πονηρά το μάτι! Τώρα είναι η εποχή που φοράμε τα απολύτως απαραίτητα, που το «έξω» είναι πολύ καλύτερο από το «μέσα», που οι μέρες κρατούν πολύ και οι νύχτες σε καλούν να τις περάσεις ξύπνιος! Τώρα πρέπει να εξοπλιστείς και να σηκωθείς από την καρέκλα σου, γιατί το καλοκαίρι δεν θα περιμένει! Η ομάδα του Public δουλεύει για 'σένα, σε περίπτωση που δεν προλαβαίνεις καν να πάρεις τα απαραίτητα για να βγεις σε παραλίες και εξοχές! Το Next Day Delivery είναι ενεργό και σου φέρνει στα χέρια σου όλα όσα χρειάζεσαι, την επόμενη κι όλας μέρα!

Καλοκαιρινές εξορμήσεις με εξοπλισμό

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο ευκαιρίες για αποδράσεις! Ταξίδια της τελευταίας στιγμής, βόλτες σε κοντινές – ή όχι και τόσο κοντινές – παραλίες, τριήμερα σε κοντινά νησιά, ακόμη και εβδομαδιαίες άδειες, όλα παίζουν και σε βοηθούν να αποφορτίζεις και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για αυτό και ο ήλιος και η θάλασσα έχουν αποδεδειγμένα ψυχοσωματικά οφέλη. Αλλά δεν είμαστε και άνθρωποι των σπηλαίων! Χρειαζόμαστε και μερικά αξεσουάρ για να μπορέσουμε να περάσουμε καλά, χωρίς κούραση και γκρίνιες. Εμείς διαλέξαμε τα πιο must από αυτά, τα οποία και παραγγείλαμε με Next Day Delivery, γιατί έρχεται και σουκού!

Video Duration
0:30

Public με Next Day Delivery

Τα Public φροντίζουν έτσι ώστε να έχεις στα χέρια σου τα απαραίτητα, για να μπορείς να φύγεις για διήμερο, τριήμερο ή όσο θέλεις, χωρίς να τρέχεις την τελευταία στιγμή. Μπαίνοντας στο Public.gr, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι – ούτως ή άλλως – αλλά πολλά από αυτά είναι διαθέσιμα για τη γρηγορότερη παράδοση που μπορείς να φανταστείς. Απλά τσέκαρε τη σήμανση στη «διαθεσιμότητα» και όλα όσα βλέπεις με «Παράδοση σε 24-48 ώρες» είναι διαθέσιμα για Next Day Delivery! Αν κάνεις την παραγγελία σου πριν τις 5:00 μμ (Δευτέρα έως Παρασκευή) τότε θα το έχεις στα χέρια σου την επόμενη μέρα!

Τα απολύτως απαραίτητα!

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς όταν ξεκινά για να πάει στη θάλασσα, εκτός κι αν το σπίτι του είναι στα 20 μέτρα από το κύμα, είναι το ότι θα ψοφήσει στη δίψα. Ό,τι και να πάρεις μαζί σου θα ζεσταθεί στα πρώτα 10 λεπτά και μετά ακόμη και το ice tea θα μοιάζει με κάτι που θα ταίριαζε στο φλυτζάνι της βασίλισσας Ελισσάβετ, δίπλα σε σαντουιτσάκια με αγγούρι. Η τεχνολογία, όμως, είναι στη διάθεσή σου: το ειδικά σχεδιασμένο θερμός Chilly's Series 2 θα αναλάβει να κρατήσει το νερό, το ice tea ή τον καφέ σου κρύο για 24 ώρες, όση ζέστη κι αν έχει, και μάλιστα με ειδικό αντιμικροβιακό στόμιο! Για μεγαλύτερη… δίψα, μπορείς να τσεκάρεις το μπουκάλι-θερμός Coolbee το οποίο θα κρατήσει μισό λίτρο οποιουδήποτε υγρού δροσερό.

Τώρα που καλύψαμε τη δίψα, μπορούμε να περάσουμε σε άλλες απαιτήσεις. Για όσους πηγαίνουν στην εξοχή, και ειδικά σε όσους αρέσει το camping, το πιο συχνό πράγμα είναι το να μη βλέπεις το βράδυ και να ψάχνεις για κάποια πηγή φωτισμού. Για να μην χαλάς τη μπαταρία του κινητού σου, ανάβοντας το φλας για να δεις, βάλε ένα φακό στην τσάντα σου. Ο φακός-μπρελόκ Moses χρησιμοποιεί LEDs για να παράγει απίστευτο φως και έχει και γάντζο για να μπορείς να τον βάλεις στο πιο προσιτό μέρος και να μην τον ψάχνεις! Όπως, για παράδειγμα, στο φερμουάρ της πόρτας της σκηνής!

Μιας και αναφέραμε «σκηνή», ακόμη και ο πιο φανατικός λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping έχει μέσα στη σκηνή του φουσκωτό στρώμα. Είπαμε φύση, αλλά δε θα γυρίσουμε από τις διακοπές ψάχνοντας φυσιοθεραπευτή! Το θέμα είναι πώς φουσκώνεις το στρώμα χωρίς να κουραστείς; Χα! Τρόμπα μπαταρίας, αυτή είναι η λύση! Η Intex Quick-Fill παίρνει απλές μπαταρίες και μπορεί να φουσκώσει το οτιδήποτε, από στρώμα ύπνου μέχρι φουσκωτό… SUP ή μπάλα θαλάσσης!

summer-gear-01

Το καλοκαίρι και το «έξω» όμως έχει και κάποια προβλήματα το καλοκαίρι – και όχι μόνο. Το κυριότερο πρόβλημα έχει όνομα (και ήχο) και αυτό είναι «κουνούπι». Λοιπόν, για να μην έχεις τέτοια προβλήματα, υπάρχει λύση: εντομοαπωθητικό κερί με γερανιόλη και κιτράλη, για να μην… ξύνεσαι και να μπορείς να απολαύσεις την φύση χωρίς ενοχλητικούς επισκέπτες.

Τέλος… «pics or it didn't happen». Εννοείται πως όλοι θέλουν να δουν το πόσο καλά πέρασες στις διακοπές, αλλά και να μη θέλουν, δε μας ενδιαφέρει! Με την αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Lamtech θα έχεις φωτογραφίες ποιότητας ακόμη και κάτω από το νερό, τις οποίες και θα ανεβάσεις σε Insta, Facebook αλλά και βίντεο στο TikTok, για να κάνεις τους φίλους που δεν ήθελαν να έρθουν (ή τους συναδέλφους στο γραφείο που δεν θα ήθελες να έρθουν) να σκάσουν από τη ζήλεια.

Εννοείται πως οι διακοπές δεν είναι διακοπές χωρίς ένα καλό βιβλίο για παρέα, και τα Public έχουν… χιλιάδες! Βρες το ιδανικό βιβλίο για διακοπές και… καλό καλοκαίρι. Εμείς θα φροντίσουμε να το έχεις… αύριο!