Valentine's Day: Η γιορτή των ερωτευμένων έρχεται με LEGO διαγωνισμό!

Περίληψη: Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και τον υποδεχόμαστε με έναν true romance διαγωνισμό με την υπογραφή της αγαπημένης μας LEGO.

Love is in the air! Καλωσορίζουμε το Φεβρουάριο και μπαίνουμε σιγά σιγά στο mood της πιο ερωτικής γιορτής του χρόνου. Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και τον υποδεχόμαστε με ρομαντικές ευχές, ιστορίες αγάπης και παραμυθένια δώρα! Μαζί με τις σοκολάτες και την κόκκινη κάρτα προς το έτερον ήμισυ, τίποτα δε «φωνάζει» Βαλεντίνο περισσότερο από λίγα όμορφα λουλούδια. Τη φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η LEGO αναλαμβάνει να φτιάξει το πιο πρωτότυπο μπουκέτο λουλουδιών για να χαρίσεις στο άλλο σου μισό το πιο πλατύ χαμόγελο.

LEGO σετ για Valentine’s Day : Δώρισε το απροσδόκητο!

lego-diagwnismos-valentines-day-01

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι πάνω απ' όλα μια ευκαιρία να δείξεις στον άνθρωπό σου πόσο πολύ τον νοιάζεσαι. Αν ψάχνεις ένα πραγματικά δημιουργικό δώρο για τη μεγάλη μέρα, τότε ετοιμάσου να ανακαλύψεις τα πιο ασυνήθιστα και παιχνιδιάρικα μπουκέτα λουλουδιών που έχεις δει ποτέ. Από την αρχαιότητα, διαφορετικοί πολιτισμοί απέδιδαν μεγάλη σημασία στα φυτά και τα λουλούδια. Τώρα, εν αναμονή και του Αγίου Βαλεντίνου η LEGO Botanical Collection φέρνει εντυπωσιακά μπουκέτα λουλουδιών φτιαγμένα από τα γνωστά μας τουβλάκια για να κοσμήσουν το σπίτι του άλλου σου μισού.

Τριαντάφυλλα: To κλασικό Valentine's gift... αλλιώς!

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι συνώνυμα του Αγίου Βαλεντίνου. Διόλου τυχαίο μιας και τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν εδώ και αιώνες το πάθος, το ρομαντισμό και την αληθινή αγάπη. Με το LEGO® Icons Bouquet of Roses μπορείς να δώσεις ένα διαφορετικό twist στο κλασικότερο Valentine's gift. Την Ημέρα των Ερωτευμένων μπορείς να απολαύσεις μια χαλαρωτική εμπειρία κατασκευής φτιάχνοντας με τον Βαλεντίνο σου τα δικά σας LEGO τριαντάφυλλα που θα φέρουν γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο! Είτε συνδυάσεις το LEGO μπουκέτο σου με άλλα κομμάτια από τη Botanical Collection είτε αφήσεις τα τριαντάφυλλα να λάμψουν από μόνα τους, ετοιμάσου φέτος για έναν πραγματικά ξεχωριστό Άγιο Βαλεντίνο.

Ανθοδέσμες για τον Βαλεντίνο και κάθε περίσταση!

Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα μια πολύχρωμη ανθοδέσμη; Ένα εντυπωσιακό μπουκέτο λουλούδια είναι ένα φανταστικό δώρο για κάθε περίσταση, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Στη νέα συναρπαστική συλλογή της LEGO θα βρεις δύο σετ γεμάτα χρώμα και στιλ που θα συνοδεύσουν τις πιο ρομαντικές σας στιγμές. Το κλασικό μπουκέτο λουλουδιών LEGO® Icons Flower Bouquet περιλαμβάνει τριαντάφυλλα, μαργαρίτες και άλλα άνθη, ενώ το νέο LEGO® Wildflower Bouquet περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικά είδη αγριολούλουδων όπως λεβάντες και παπαρούνες. Σε περίπτωση που η τελική επιλογή φαντάζει κάπως δύσκολη, τι θα έλεγες να συνδυάσεις τα δύο σετ δημιουργώντας τη δική σου ανθοκομική σύνθεση;

lego-diagwnismos-valentines-day-03

Ορχιδέες για κομψότητα και ομορφιά!

Αν θέλεις να δείξεις στον Βαλεντίνο σου ότι τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι, υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα φυτά και λουλούδια για να διαλέξεις. Η ορχιδέα έχει τη δική της χάρη και είναι σίγουρα ένα από τα λουλούδια που «μιλούν» τη γλώσσα της αγάπης. Οι ορχιδέες είναι το τέλειο δώρο για επετείους και ειδικές περιστάσεις όπως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και μια ευχάριστη αλλαγή από τα κλασικά τριαντάφυλλα - όσο και αν τα αγαπάμε. Εμπνευσμένο από μια πραγματική ορχιδέα, το LEGO® Creator Expert Orchid είναι μια κατασκευή-κόσμημα για κάθε δωμάτιο, που αναδεικνύει το χαρακτήρα και το στιλ του σπιτιού. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει χαρούμενο το «έτερον ήμισυ»!

Αποξηραμένα λουλούδια για αιώνιους δεσμούς αγάπης!

Τα αποξηραμένα λουλούδια είναι σύμβολο αιώνιας αγάπης και αναμνήσεων. Τα διακοσμητικά αυτά λουλούδια είναι ένα συμβολικό όσο και πανέμορφο δώρο για να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου και να δείξεις πόσα πολλά σημαίνει για εσάς ο έρωτάς σας. Το LEGO® Icons Dried Flower Centerpiece σετ, ταιριάζει στο τραπέζι του σαλονιού, πάει πολύ με τον τοίχο και είναι σχεδιασμένο ώστε να φτιάχνεται από δύο. Άλλωστε τα LEGO σετ δε θα ήταν αυτά που είναι αν δε μας έφερναν πιο κοντά!

lego-diagwnismos-valentines-day-02

Μπονσάι για απολαυστικές στιγμές γαλήνης!

Ένα δέντρο Μπονσάι αντιπροσωπεύει τη γαλήνη, την αρμονία, τη χαλάρωση και τη δημιουργικότητα. Όπως ακριβώς και όλες οι κατασκευές με LEGO τουβλάκια. Τώρα οι δύο αυτοί κόσμοι γίνονται ένα. Το όμορφο LEGO® Μπονσάι προσφέρεται για να περάσεις δημιουργικά χρόνο με το Βαλεντίνο σου, με μια ιδιαίτερη LEGO κατασκευή που αποπνέει ηρεμία, θετική ενέργεια και χαλαρά vibes! Εκτός από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα δέντρα Μπονσάι είναι εκεί για να καλωσορίσεις τον ερχομό της άνοιξης και τις αλλαγές των εποχών του χρόνου.

Valentine's Day: Μεγάλος Διαγωνισμός με LEGO σετ!

It's a match! Φέτος το δώρο του Βαλεντίνου σου γράφει πάνω του το όνομα της LEGO. Τα Public και η LEGO χαρίζουν έξι (6) κομμάτια από τη συλλογή Botanical Collection σε έξι (6) τυχερούς. Για να είσαι και εσύ ένας από τους τυχερούς που θα γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με τη LEGO, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής έως τις 13 Φεβρουαρίου. Δες αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ. Πολλαπλές συμμετοχές δε λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!