Βάλαμε το ChatGPT να γράψει ευχές για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Περίληψη: Το ChatGPT βρίσκεται στη διάθεσή σου με όλη τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης για να αφιερώσεις στον Βαλεντίνο σου την πιο μαγική ευχή!

Άγιος Βαλεντίνος. Ο Φεβρουάριος είναι (σχεδόν) εδώ και μαζί του φέρνει τη μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων. Λουλούδια, σοκολάτες, καρδιές, και εκλεκτά δώρα για το «έτερον ήμισυ» γεμίζουν την ατμόσφαιρα με ερωτική διάθεση και Valentine's vibes που δε χορταίνουμε να απολαμβάνουμε! Από τα τέλη του 18ου αιώνα η κόκκινη ευχετήρια κάρτα είναι συνώνυμη με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Όπως και η συνοδευτική ευχή που αφιερώνουμε στον αγαπημένο μας. Η τεχνητή νοημοσύνη και το «διαβόητο» ChatGPT έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο έρωτας δε θα έμενε ανεπηρέαστος. Δοκιμάσαμε λοιπόν να κάνουμε match το ChatGPT με τον Άγιο Βαλεντίνο και να δούμε τα αποτελέσματα. Μπορεί το AI να γράψει ευφάνταστες ρομαντικές ευχές; Πρωτότυπες ευχές με χιούμορ; Δες παρακάτω τα στοιχεία που δώσαμε και τις «απαντήσεις» που πήραμε.

True romance ευχές για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η μέρα των αθεράπευτα ρομαντικών. Οπότε ξεκινήσαμε το ChatGPT challenge με ένα romance prompt για να τεστάρουμε τις ρομαντικές «ευαισθησίες» της ΤΝ!

  • «Είσαι σαν το τέλειο ρεφρέν - πάντα στο μυαλό μου και ποτέ δεν με αφήνεις να σε ξεχάσω!»
  • «Στον έρωτα μας, κάθε μέρα είναι γιορτή. Σήμερα όμως, ας το γιορτάσουμε ξεχωριστά! Χρόνια μας πολλά!»
  • «Η αγάπη μας είναι ένα υπέροχο ταξίδι και δεν θα μπορούσα να έχω επιλέξει καλύτερο συνοδοιπόρο. Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!"
  • «Στις πιο απλές μας στιγμές, βρίσκω τη μεγαλύτερη ευτυχία. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αγάπη μου!»

chat-gpt-agios-valentinos-03

Χιουμοριστικές ευχές για τον Άγιο Βαλεντίνο 

Ο έρωτας και το γέλιο είναι οι πιο ταιριαστοί σύντροφοι. Μια χιουμοριστική κάρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο με την υπογραφή του ChatGPT, αν μη τι άλλο ακούγεται ενδιαφέρουσα. Ας δούμε όμως αν πράγματι αξίζει να εμπιστευτείς το χιούμορ του AI ή τα αποτελέσματα παραείναι cringe.

  • «Η αγάπη μας είναι σαν το Wi-Fi - ποτέ δεν χάνει σύνδεση, αν και κάποιες φορές κολλάει λίγο. Κάνουμε update και πάμε παρακάτω!»
  • «Ο έρωτας μας είναι σαν το GPS - πάντα με καθοδηγείς σωστά και ποτέ δεν χάνω τον προορισμό μου με εσένα στο πλευρό μου!»
  • «Άγιε Βαλεντίνε, ας είναι η αγάπη μας σαν τα ρομαντικά τραγούδια. Μεγάλη, ενθουσιώδης, και πάντα λίγο υπερβολική!»
  • «Άγιε Βαλεντίνε, αν δεν μπορείς να μου στείλεις τον έρωτα της ζωής μου, τουλάχιστον στείλε μου έναν κωδικό έκπτωσης για το αγαπημένο μου πολυκατάστημα!»

chat-gpt-agios-valentinos-04

Άγιος Βαλεντίνος: Πρωτότυπες ευχές για όλους τους ερωτευμένους 

Κάθε ερωτική περιπέτεια ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι μοναδική. Εδώ ζητήσαμε από το  ChatGPT να αφήσει στην άκρη τα κλισέ, και να δούμε πόσες πρωτότυπες ευχές διαθέτει στη φαρέτρα του!

  • «Αυτή τη γιορτινή μέρα, ας γίνει η αγάπη μας απέραντη όσο ο ωκεανός, όμορφη όσο ένα ηλιοβασίλεμα και μαγική όπως η πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε».
  • «Σου εύχομαι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι τόσο περιπετειώδης όσο ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα και τόσο γαλήνια όσο ένα γνώριμο τραγούδι αγάπης που παίζει στο παρασκήνιο».
  • «Εύχομαι ο έρωτας μας να γίνει το πινέλο που θα χρωματίσει με τα πιο όμορφα χρώματα τον καμβά της ζωής μας»
  • «Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ας γίνει η αγάπη μας σαν το καλό κρασί: απολαυστικότερη με το χρόνο, πλουσιότερη με τις εμπειρίες και αφήνοντας ένα μοναδικό άρωμα στις καρδιές μας»

Άγιος Βαλεντίνος: Ευχές εμπνευσμένες από ταινίες!

Ο έρωτας έχει εμπνεύσει πολλά από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Τι γίνεται όταν τα χολιγουντιανά blockbusters μπλέκονται σε mash-up με τη γιορτή των ερωτευμένων; Εδώ το ChatGPT μας εντυπωσίασε!

  • «Εύχομαι η αγάπη μας να είναι τόσο επική και αληθινή όσο οι περιπέτειες του Aragorn και της Arwen στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»!
  • «Είσαι η «αιώνια λιακάδα του καθαρού μυαλού μου», και κάθε ανάμνηση μας αξίζει να την ξαναζήσουμε!»
  • «Σαν άλλος Neo στο «Μάτριξ», μου άνοιξες τα μάτια σε μια άλλη πραγματικότητα. Εκεί όπου η αγάπη είναι η απόλυτη αλήθεια. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!»
  • «Σε σένα που κάνεις την κάθε μου μέρα να μοιάζει με τη «Μέρα της Μαρμότας» - γεμάτη ξανά και ξανά με τη χαρά του έρωτα! Χρόνια μας πολλά!

chat-gpt-agios-valentinos-02

Σύντομες ευχές για τον Άγιο Βαλεντίνο

Δύσκολο να εκφράσεις την αγάπη σου με λίγες μόνο λέξεις. Εδώ το AI ζορίστηκε, πόσω μάλλον εμείς, οι απλοί θνητοί. Ωστόσο αν είσαι της φιλοσοφίας «less is more», η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη για το φετινό Βαλεντίνο.

  • «Σε εσένα που έκλεψες την καρδιά μου - Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!»
  • «Στον άνθρωπο που κάνει την κάθε μου μέρα να μοιάζει σαν μια μοναδική ιστορία αγάπης - Χρόνια μας πολλά!»
  • «Είθε η αγάπη μας να γίνει η μουσική που θα βάλει ρυθμό στη ζωή μας. Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!»
  • «Σε εσένα που φωτίζεις ακόμα και τις πιο σκοτεινές μου μέρες. Σ' αγαπώ»
  • «Στον παντοτινό μου Βαλεντίνο - Είσαι ο λόγος που κάθε μέρα μοιάζει με γιορτή!»
  • «Στην αγάπη που μοιραζόμαστε, τις περιπέτειες που ξεκινάμε και τις αναμνήσεις που δημιουργούμε. Χρόνια μας πολλά, αγάπη μου!»

chat-gpt-agios-valentinos-01

Love's in the air και στα Public!

Δύο εβδομάδες και κάτι πριν τη μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων, τα Public ντύνονται στις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου και μπαίνουν στο ρυθμό του Βαλεντίνου. 1.000.000+ ιδέες σε περιμένουν για να χαρίσεις στον αγαπημένο σου το αμέσως επόμενο καλύτερο δώρο μετά την αγάπη σου!