Cyber Monday: Η φρενίτιδα προσφορών συνεχίζεται με την Public Orange Week! 

Περίληψη: Η φρενίτιδα της Black Friday δε τελειώνει εδώ! Cyber Monday και Public Orange Week παίρνουν τη σκυτάλη με ακόμα περισσότερα hot deals στα αγαπημένα σου προιόντα! 

Για άλλη μια χρονιά η γιορτή της Black Friday στα Public υπήρξε φαντασμαγορική. Διαγωνισμοί, live shows, δώρα και φυσικά αμέτρητες προσφορές στα πιο δημοφιλή είδη τεχνολογίας και ψυχαγωγίας περίμεναν όσους βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στα καταστήματα Public για να γιορτάσουν ακόμα μια «Μαύρη Παρασκευή». Μπορεί να λέμε αντίο στη φετινή Black Friday, δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τα συναρπαστικά deals που θα συνεχίσουν να «τρέχουν» και τις επόμενες μέρες. Όπως «επιτάσσει» το έθιμο, η Black Friday πάει πακέτο με τη Cyber Monday αλλά και τη «δική μας» Public Orange Week. Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα περισσότερα hot offers για να μπεις σε εορταστική διάθεση, μια ώρα αρχύτερα. Ή ένα μήνα για να είμαστε πιο ακριβείς! 

Πότε είναι η Cyber Monday 2023;  

Από το 2005, τη Γιορτή των Ευχαριστιών (aka Thanksigiving) στις ΗΠΑ είθισται να ακολουθεί μια μέρα αφιερωμένη στις online αγορές. Το όνομα αυτής, Cyber Monday. Η Cyber Monday γιορτάζεται φέτος στις 27/11 και το «μενού» περιλαμβάνει special offers, ειδικά για τους καταναλωτές που προτιμούν να κάνουν διαδικτυακά τις αγορές τους. Μπορεί το όνομά της να παραπέμπει σε προσφορές που απευθύνονται σε techies, στα Public όμως δεν υπάρχουν διακρίσεις. Από smartphones και υπολογιστές μέχρι είδη fitness και μικροσυσκευές, η Cyber Monday είναι εδώ για όλους! 

Και στο βάθος... Public Orange Week! 

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, τι να προλάβεις να κάνεις σε μία μόνο μέρα; Να ενημερωθείς, να ψάξεις, να δοκιμάσεις; Φέτος, αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα, εγκαινιάζοντας την Public Orange Week! Όλα τα deals της Cyber Monday θα «τρέξουν» και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας (27/11-3/12) για να καλωσορίσεις το Δεκέμβριο με τον πιο γιορτινό τρόπο! 

Public Orange Week: Ακόμα περισσότερα deals στα αγαπημένα σου προϊόντα 

Μετά τις μοναδικές προσφορές της Black Friday, τη σκυτάλη παίρνουν τώρα τα orange deals. Smartphones, τηλεοράσεις, laptops, gadgets και είδη σπιτιού έχουν και πάλι την τιμητική τους, χωρίς να λείπουν και οι καθιερωμένες εκπλήξεις σε μικροσυσκευές και θερμαντικά σώματα. Με ανανεωμένα offers όμως και ακόμα πιο δυνατές εκπτώσεις στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες. Οπότε αν ψάχνεις last chance προσφορές, η Public Orange Week σου δίνει ακόμα μια ευκαιρία να ανανεώσεις τον tech - και όχι μόνο - εξοπλισμό σου, χωρίς να «ξεφύγεις» από το budget σου. Χριστούγεννα όπου να 'ναι φτάνουν άλλωστε! 

Orange deals σε smartphones που πρέπει να χτυπήσεις! 

Xiaomi Redmi 12C - 99,99€ 

Smartphone υψηλών επιδόσεων σε διψήφια τιμή; Και όμως γίνεται! Με οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio G85, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 6,71 ιντσών, διπλή κάμερα 50MP και selfie κάμερα 5MP, το Xiaomi Redmi 12C είναι η απόλυτη budget friendly πρόταση, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. 

Μάθε περισσότερα για το Xiaomi Redmi 12C εδώ

TCL 40 SE - 119,90€ 

Όπως αποδεικνύει και το TCL 40 SE, τα οικονομικότερα smartphones μπορούν και προσφέρουν σήμερα εξαιρετικές λύσεις για το μέσο χρήστη. Κινηματογραφική οθόνη, υψηλή απόδοση, μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας, dual sim, διπλά ηχεία και τριπλή κάμερα AI (50MP + 2MP + 2MP) κάνουν το μοντέλο της TCL ένα από τα καλύτερα orange deals στην κατηγορία των smartphones. 

Μάθε περισσότερα για το TCL 40 SE εδώ

Motorola Moto G23 - 149,90€ 

Αν θες ένα smartphone που να συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες και στιλ, τότε ρίξε μια ματιά στο Motorola Moto G23. Το βάρος και ο σχεδιασμός του Moto G23 κάνουν το μοντέλο της Motorola ένα εντυπωσιακό για την τιμή του smartphone. Επεξεργαστής Helio G85, οθόνη HD+ 6,5", σύστημα τριπλής κάμερας, απολαυστικός ήχος Dolby Atmos, 8GB RAM και 128GB μνήμη υπόσχονται μια απολαυστική smartphone εμπειρία κάθε στιγμή της ημέρας. 

Μάθε περισσότερα για το Motorola Moto G23 εδώ

Oppo A78 - 179,90€ 

Εύχρηστο, κομψό, ανθεκτικό και με specs που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά «μεγαλύτερων» smartphones, το Oppo A78 καταφέρνει να «κοντράρει» στα ίσα, ακόμα και μοντέλα με πολλαπλάσια τιμή. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 680, FHD+ AMOLED οθόνη, κύρια κάμερα 50MP, selfie κάμερα με δυνατότητα HDR και μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh, το smartphone της Oppo έχει όλα όσα χρειάζεται για να τα βγάλει πέρα ακόμα και με το πιο απαιτητικό multitasking. 

Μάθε περισσότερα για το Oppo A78 εδώ

Sony Xperia 10 V - 359,98€ 

Τώρα είναι επίσης η top ευκαιρία για να αποκτήσεις ένα πραγματικά ισχυρό smartphone σε προσιτή τιμή. Μπορεί το μέγεθός του να ξεγελάει, τα specs του Sony Xperia 10 V όμως μιλούν από μόνα τους. Οθόνη FHD+ OLED 6,1 ιντσών, οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 695 με RAM στα 6 GB, τριπλή κάμερα 48MP (8MP τηλεφακός και 8MP ultrawide) μαζί 128 GB αποθηκευτικού χώρου φέρνουν στο Xperia 10 V την απόλυτη εμπειρία smartphone. Εννοείται σε τιμή Orange Week. 

Μάθε περισσότερα για το Sony Xperia 10 V εδώ

Orange deals σε τηλεοράσεις για επικά movie nights! 

Hisense ULED 55" 4K Smart 55U6KQ - 598,99€ 

Τα μεγάλα πράγματα αποτελούνται από μικρές λεπτομέρειες. Με τεχνολογία Mini-LED, ανάλυση 4K UHD, λειτουργία Filmaker και μια ηχητική πανδαισία (Dolby Vision IQ & Dolby Atmos), η 55αρα ULED 4K Smart 55U6KQ της Hisense προσφέρει απλόχερα μια εμπειρία θέασης κινηματογραφικών προδιαγραφών, αναδεικνύοντας χρώματα και λεπτομέρειες όσο λίγες τηλεοράσεις αυτής της κατηγορίας. 

Μάθε περισσότερα για τη Hisense ULED 55" 4K Smart 55U6KQ εδώ

LG OLED 55" 4K Smart OLED55C36LC - 1399,01€ 

Η 55αρα 4K Smart OLED55C36LC είναι εδώ και υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου. Η τηλεόραση της LG, τεχνολογίας OLED, προσφέρει απαράμιλλη αντίθεση και πλούσιους τόνους τόσο σε φωτεινά όσο και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Έχει ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels) και ισχυρό, έξυπνο ανανεωμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή α9 AI Processor 4K Gen6, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα με αποτέλεσμα καθαρά χρώματα και πιο ζωηρή εικόνα. Η τηλεόραση είναι επίσης συμβατή με AMD FreeSync και NVIDIA G-SYNC εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία gaming

Μάθε περισσότερα για την LG OLED 55" 4K Smart OLED55C36LC εδώ

Samsung OLED 55" 4K Smart 55S95C - 1599,00€ 

Η 55αρα τηλεόραση OLED 4K Smart QE55S95C σε καλεί να ζήσεις την πιο συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία στο σαλόνι σου, με την εγγύηση της ποιότητας της Samsung. Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της νοτιοκορεατικής εταιρείας και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Έχουμε και λέμε: τεχνολογία OLED, ανάλυση 4K Ultra HD, επεξεργαστής Neural Quantum Processor 4K, μαζί με Quantum HDR OLED+ για απαράμιλλη λεπτομέρεια και ζωντάνια στην εικόνα. Εννοείται ότι και ο ήχος είναι κινηματογραφικών προδιαγραφών χάρη στη surround τεχνολογία του Dolby Atmos

Μάθε περισσότερα για την Samsung OLED 55" 4K Smart 55S95C εδώ

Samsung HW-Q700C/EN Soundbar - 349,00€ 

Αν ψάχνεις ένα εύκολο τρόπο για να κάνεις step-up το προσωπικό σου home cinema, ρίξε μια ματιά στο Samsung Soundbar HW-Q700C/EN. Με σύστημα 3.1.2 καναλιών και τεχνολογία Dolby Atmos, ο ήχος «έρχεται» από όλες τις κατευθύνσεις για να σου προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία μέσω του Samsung Acoustic Beam. Έτσι αναδεικνύεται στο έπακρο το περιεχόμενο από την τηλεόρασή σου, είτε μιλάμε για καταιγιστικό gaming είτε για τις αγαπημένες σου σειρές που binge-αρεις στο Netflix

Μάθε περισσότερα για το Samsung HW-Q700C/EN Soundbar εδώ

Orange deals για την ανανέωση της κουζίνας σου! 

Πολυμίξερ Kenwood FDP22.130GY - 109,99€ 

Κάθε κουζίνα χρειάζεται δυνατό πολυμίξερ ικανό να τα βγάλει πέρα με πολλές διαφορετικές απαιτητικές εργασίες. Το πολυμίξερ Kenwood FDP22.130GY μπορεί να ψιλοκόψει, να κόψει σε φέτες, να τρίψει και να σερβίρει απευθείας στο πιάτο σου. Και όλα αυτά σε ένα μέγεθος που είναι αρκετά μικρό για να το αποθηκεύσεις στον πάγκο της κουζίνας σου ή ακόμα και μέσα σε ένα συρτάρι. 

Μάθε περισσότερα για το Kenwood FDP22.130GY εδώ

Μηχανή Εσπρέσο De'Longhi ECAM21.117.B - 299,00€ 

Ένα αχνιστός, μυρωδάτος εσπρέσο είναι απόλαυση, πόσω μάλλον όταν μπορείς να τον έχεις έτοιμο στο φλιτζάνι σου με λίγες μόνο κινήσεις. Η μηχανή εσπρέσο De'Longhi ECAM21.117.B αλέθει την ακριβή ποσότητα κόκκων και εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία, για να απολαμβάνεις κάθε μέρα ένα ονειρικό ρόφημα. Και όλα αυτά αυτόματα, μιας και η εσπρεσιέρα της De'Longhi λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένα

Μάθε περισσότερα για τη De'Longhi ECAM21.117.B εδώ

Μηχανή Εσπρέσο De'Longhi Magnifica Start - 359,00€ 

 Αν δηλώνεις πραγματικός λάτρης του καφέ, και θες να απολαμβάνεις στο εκατό τοις εκατό τη μεθυστική γεύση ενός φρεσκοαλεσμένου εσπρέσο, η αυτόματη μηχανή Magnifica Start της De'Longhi απευθύνεται σε σένα. Με αντλία πίεσης 15 bar, δοχείο νερού χωρητικότητας 1,8 lt, ρυθμιζόμενο ακροφύσιο και μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών, η συσκευή της De'Longhi είναι εκεί για να ετοιμάσει τον καφέ των ονείρων σου, όπως και αν τον πίνεις. 

Μάθε περισσότερα για τη De'Longhi Magnifica Start εδώ

Kenwood Chef XL KVL4170S - 470,00€ 

Μια κουζινομηχανή τελευταίας τεχνολογίας όχι μόνο είναι μια all-around λύση για τις μαγειρικές σου ανάγκες, αλλά και μια συσκευή που ανεβάζει συνολικά το επίπεδο της κουζίνας σου. Η Kenwood Chef XL KVL4170S αναλαμβάνει να γίνει ο έμπιστος βοηθός στις καθημερινές σου παρασκευές και όχι μόνο. Αναδεύει, ζυμώνει, ανακατεύει, αναμιγνύει και διαθέτει πάνω από 20 ειδικά εργαλεία για να κάνεις πραγματικότητα ακόμα και τους πιο περίτεχνους γαστρονομικούς πειραματισμούς που ονειρεύεσαι. 

Μάθε περισσότερα για το Kenwood Chef XL KVL4170S εδώ

Οrange deals για τη θέρμανση του σπιτιού σου! 

Καλοριφέρ Kerosun Mica KRMC-25E - 149,00€ 

To καλοριφέρ Kerosun KRMC-25E αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τη θέρμανση του σπιτιού. Το καλοριφέρ τεχνολογίας Mica δημιουργεί άνετη ατμόσφαιρα στους χώρους του σπιτιού όταν ο υδράργυρος κινείται σε χαμηλά επίπεδα, προσφέροντας ταχύτερη θέρμανση του χώρου και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος

Μάθε περισσότερα για το καλοριφέρ Kerosun Mica KRMC-25E εδώ

Xiaomi Mi Smart Space Heater S - 129,00€ 

Ο θερμοπομπός δαπέδου Xiaomi Mi Smart Space Heater S μπορεί να αναλάβει την προσωρινή θέρμανση ενός δωματίου αλλά και να λειτουργήσει συμπληρωματικά στα υπόλοιπα θερμαντικά σώματα τις κρύες μέρες του χειμώνα. Εκτός από μεγάλη ισχύ (2200W) μετακινείται εύκολα και διαθέτει προηγμένες smart λειτουργίες που «δένουν» ιδανικά με ένα σύγχρονο «έξυπνο» σπίτι

Μάθε περισσότερα για το Xiaomi Mi Smart Space Heater S εδώ

Αερόθερμο δαπέδου De'Longhi HFS50B20 - 47,00€ 

Το αερόθερμο δαπέδου De'Longhi HFS50B20 είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις συσκευές θέρμανσης του σπιτιού. Παρά το μικρό του μέγεθος, το αερόθερμο της De'Longhi έχει αρκετή ισχύ για να διατηρήσει τη ζέστη και την άνεση σε μικρούς χώρους, ενώ χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό, μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο μπάνιο. 

Μάθε περισσότερα για το De'Longhi HFS50B20 εδώ

Για το καλύτερο orange deal πες Public! 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις συναρπαστικές προσφορές που σε περιμένουν στα Public (και) αυτή την εβδομάδα. Μη χάνεις χρόνο λοιπόν. Μπες στο public.gr και καλωσόρισε τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου με το πιο δυνατό orange deal