Οι σειρές του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις μέσα στον Οκτώβριο

Περίληψη: Έφτασε η εποχή για cosy απογεύματα στο σπίτι και binge-άρισμα σειρών. Ανακάλυψε τι έρχεται στον Netflix τον Οκτώβριο, για ένα φθινόπωρο γεμάτο σειρές!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει αισθητά. Έρχεται λοιπόν η περίοδος που σε κάνει να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ μιας εξόδου στο αγαπημένο σου στέκι και του cocooning με σειρούλα και ζεστό ποπ κορν. Όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στον Οκτώβριο, θα επικρατεί όλο και περισσότερο η δεύτερη επιλογή. Δες το και σαν ευκαιρία να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου και να πάρεις επιτέλους την καινούρια τηλεόραση που έχεις βάλει στο μάτι.

Για κορυφαία ποικιλία σε τηλεοράσεις, εδώ είσαι! Στα Public θα βρεις ποικιλία σε ίντσες, τεχνολογίες, brands και περιφερειακά. Για κάθε περίσταση, έχουμε τη λύση. Από μικρές τηλεοράσεις για το υπνοδωμάτιο, μέχρι home cinema για να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές με την παρέα, ή τους αγώνες όλων των αθλητικών διοργανώσεων -οι οποίες έχουν ξεκινήσει-, σε περίπτωση που είσαι sports addict! A, μπορείς να βρεις και μηχανές για να φτιάχνεις ποπ κορν!

Και αφού σε φτιάξαμε στο πρακτικό κομμάτι, ας περάσουμε στο θεωρητικό! Όλα είναι έτοιμα για ατελείωτο Netflix and Chill. Ωστόσο, στον χαμό νέων series που επικρατεί, ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθείς. Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για σένα! Σκαλίσαμε όλα τα shows που έρχονται μέσα στον Οκτώβριο και επιλέξαμε τα καλύτερα. Ελπίζουμε η παρακάτω λίστα να σε βοηθήσει, ώστε να περάσεις κάποιες όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι. Το αξίζεις!

Fall of the House of Usher – 12/10 (Horror)

Video Duration
2:45

Οι δημιουργοί του The Haunting of Hill House (το οποίο επίσης αξίζει να δεις), επιστρέφουν με μια σειρά που φέρνει τον Edgar Allan Poe στο σήμερα. Το εν λόγω mini series είναι βασισμένο σε μια μικρή ιστορία του πασίγνωστου συγγραφέα και ποιητή και βρίσκει τα μέλη μιας ζάμπλουτης οικογένειας, η οποία δημιούργησε την περιουσία της μέσω μιας φαρμακοβιομηχανίας, να πεθαίνουν μυστηριωδώς. Όπως μπορείς να δεις και στο trailer, ο τρόμος συνδυάζεται υπέροχα με την κωμωδία και τον σχολιασμό της σημερινής εποχής, με το αποτέλεσμα να φαντάζει πραγματικά φρέσκο.

The Devil on Trial – 17/10 (Documentary/Crime)

Video Duration
2:19

Ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ που συνδυάζει μαρτυρίες, dramatization και αρχειακό υλικό. Ακολουθεί τη συγκλονιστική ιστορία του Arne Cheyenne Johnson, ο οποίος το 1981 δολοφόνησε τον σπιτονοικοκύρη του, χωρίς φαινομενικά να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Το ιδιαίτερο σε αυτή την ιστορία είναι πως ο Johnson έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ισχυρίστηκε ποτέ σε δικαστήριο ότι διετέλεσε έγκλημα λόγω δαιμονισμού. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είχε μπει μέσα του ένας δαίμονας. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει, αυτό συνέβη στην παιδική του ηλικία. Στην όλη ιστορία έμπλεξε και το ζευγάρι των Ed and Lorraine Warren -πάνω στους οποίους βασίστηκαν τα franchise ταινιών The Conjuring και Annabelle. Πρόκειται για ένα ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο μάλιστα εμφανίζεται και ο ίδιος ο δράστης.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix – 19/10 (Animation/Sci-fi)

Video Duration
2:26

Βρισκόμαστε στην Αμερική του 1992, αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η χώρα ονομάζεται πλέον Eden και έχει καταληφθεί από μια εταιρεία τεχνολογίας με το ίδιο όνομα. Αυτή, έχει δημιουργήσει έναν στρατό από υπερμαχητές. Ένας από αυτούς αποφασίζει να πάει κόντρα στο σύστημα και έτσι δημιουργεί μια ομάδα από επαναστάτες, οι οποίοι προσπαθούν να ελευθερώσουν τον κόσμο! Πρόκειται για μια animated σειρά, βασισμένη σε video games της Ubisoft και ιδιαίτερα το Far Cry 3: Blood Dragon. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ένα έπος!

Big Mouth – 20/10 (Animation/Comedy)

Video Duration
0:48

Η έβδομη σεζόν της δημοφιλούς animated coming of age σειράς επιστρέφει και μας υπόσχεται ότι θα είναι πιο awkward από ποτέ! Τα τέρατα των ορμονών θα έχουν ξανά δυναμική παρουσία και μάλιστα, όπως μπορείς να δεις και στο σχετικό trailer, σε ένα από αυτά δανείζει τη φωνή της η Megan Thee Stallion! Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους guests της φετινής σεζόν βρίσκει κανείς ηθοποιούς όπως ο Zach Galifianakis, o Randy Park και η υπέροχη Stephanie Beatriz από το Brooklyn Nine-Nine (μας λείπει πολύ αυτή η σειρά).

Doona! – 20/10 (Romantic)

Video Duration
1:05

Ένας νεαρός φοιτητής βρίσκεται να συγκατοικεί με την Doo-na, μια πρώην star της K-Pop. Οι δυο τους μαθαίνουν πολλά για τον έρωτα και ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, χωρίς όμως να γνωρίζουν τι κατάληξη θα έχει αυτό που βιώνουν. Πρόκειται για μια σειρά Κορεατικής παραγωγής, τα trailer της οποίας μας έχουν ψήσει ήδη! Αναμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα της.

Life on Our Planet – 25/10 (Documentary)

Video Duration
1:49

Μια αριστουργηματική σειρά ντοκιμαντέρ που αναμένεται να συζητηθεί! Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Stephen Spielberg και την αφήγηση ο τεράστιος Morgan Freeman. Μέσα από τα επεισόδια του Life on Our Planet, κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο και βλέπουμε πώς εξελίχθηκε η ζωή στον πλανήτη Γη. Από την αρχή μέχρι και το σήμερα. Ένα από τα δυνατά στοιχεία της εν λόγω σειράς είναι τα καταπληκτικά εφέ που φέρνουν στη ζωή κάθε λογής ζωντανό οργανισμό που έχει πατήσει το πόδι του στον πλανήτη. Από τους δεινόσαυρους, μέχρι τις αντιλόπες!

Sister Death – 27/10 (Horror)

Video Duration
2:10

Στη μεταπολεμική Ισπανία, η Narcisa βρίσκεται σε ένα σχολείο θηλαίων ως δασκάλα. Πρόκειται για ένα σχολείο–μοναστήρι και η νεαρή γυναίκα έχει κάποια παραφυσικά χαρίσματα. Σύντομα ανακαλύπτει ότι στο σχολείο υπάρχει μια παράξενη οντότητα και αυτό μόνο καλό δεν είναι! Όπως μπορείς να δεις και στο trailer, τα πράγματα ξεφεύγουν γρήγορα και έτσι θα έχουμε την ευχαρίστηση να περάσουμε κάποιες όμορφες (ή και όχι) στιγμές ατόφιου, Ισπανικού τρόμου.