Η μικρή γοργόνα: Πώς αντέδρασε το internet στο πρώτο trailer;

Περίληψη: Η Disney κυκλοφόρησε trailer για το remake της ταινίας «Η μικρή γοργόνα» και το ίντερνετ δεν άργησε να γεμίσει με απόψεις, memes και reaction videos.

Με το που κάτι γίνει viral online, από κάθε γωνία του internet αρχίζουν να σκάνε memes, hot takes, αντιδράσεις κάθε λογής – ένας χαμός γενικότερα. Ο τρόπος με τον οποίο το internet υποδέχθηκε το teaser trailer για το live action remake της κλασικής ταινίας της Disney «Η μικρή γοργόνα» δεν ήταν καθόλου διαφορετικός. Από το Hollywood μέχρι την Αθήνα, τα social media feeds γέμισαν με Ariel. Πριν πούμε οτιδήποτε όμως, ας δούμε πρώτα το trailer. Μετά θα μιλήσουμε για την ανταπόκριση που είχε.

Τα teaser trailer για τη νέα ταινία «Η μικρή γοργόνα»

Video Duration
1:24

Με την κυκλοφορία του teaser trailer είδαμε για πρώτη φορά την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Ariel. Στο ρόλο της μικρής γοργόνας, λοιπόν, θα είναι η Halle Bailey (προσοχή: όχι η Halle Berry, αν και έτσι το διαβάσαμε κι εμείς την πρώτη φορά που το είδαμε). Η αποκάλυψη της Halle Bailey στον πρωταγωνιστικό ρόλο της επερχόμενης ταινίας έφερε ένα κύμα αρνητικών αντιδράσεων από μερίδα θεατών. Η Halley Bailey είναι αφροαμερικανή και άρα δεν μοιάζει με το χαρακτήρα της ταινίας του 1989, οπότε αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς. Εμείς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τις θετικές αντιδράσεις όμως, που μόλις τις είδαμε μας έφτιαξαν τη μέρα!

Οι καλύτερες αντιδράσεις στο trailer για τη «Μικρή γοργόνα»

Αυτό που μας ενέπνευσε να γράψουμε αυτό το άρθρο ήταν τα πάρα πολλά βίντεο με αντιδράσεις κοριτσιών που είδαμε στο internet. Σε TikTok, YouTube, Instagram και όλα τα μεγάλα social media πετύχαμε βίντεο από μικρά κορίτσια που ξετρελάθηκαν με την εμφάνιση της νέας Ariel, μιας και μοιάζει με αυτά. Και όλο αυτό μας έβγαλε ένα τρελό wholesomeness και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σου. Πάρε ένα παράδειγμα:

Video Duration
1:59

Και μετά ήρθαν τα memes

Καλά, μην φανταστείς ότι άργησαν και πολύ Σχεδόν με την ίδια ταχύτητα που γέμισε το internet με αντιδράσεις, γέμισε και με memes. Κάνε μία βόλτα σε γκρουπάκια στο Facebook, στο Twitter στα σχετικά hashtags, στο reddit και θα βρεις πολλά παραδείγματα, άλλα λιγότερο πετυχημένα κι αλλά πολύ αστεία.

Ποιο άλλοι θα παίζουν, εκτός από την Halle Bailey;

Από την επερχόμενη ταινία «The Little Mermaid», που αναμένεται στους κινηματογράφους το 2023, δεν ανακοινώθηκε μόνο το όνομα της Halle Bailey στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάθαμε και τα σημαντικότερα ονόματα από το υπόλοιπο cast. Στο γλάρο τη φωνή της θα δώσει η Akwafina, ενώ την Ούρσουλα υποδύεται η Melissa McCarthy. Η επιλογή του Daveed Diggs στο ρόλο του Σεμπάστιαν ξεχωρίζει, καθώς φαίνεται πως άρεσε σχεδόν σε όλους! Μην ρωτάς από τώρα για τις φωνές στην ελληνική έκδοση, δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Ελπίζουμε απλώς η ελληνική μεταγλώττιση να είναι το ίδιο πετυχημένη με την πρωτότυπη ταινία. Όπως και να το κάνουμε βέβαια, η «Μικρή γοργόνα» του 1989 πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις μας. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, τώρα που είμαστε πιο μεγάλοι, cringe-άρουμε όταν ακούμε την Ariel να λέει ότι είναι 16 χρονών και πως είναι πλέον πολύ μεγάλη για να πάρει μόνη της αποφάσεις για το μέλλον της.

Γνώρισε στα παιδιά τη μικρή γοργόνα 

Παρά το σημερινό cringe, μεγαλώσαμε με την Άριελ από τα κινούμενα σχέδια Disney οπότε πάντα θα αγαπάμε αυτό το χαρακτήρα. Και τα παιδιά μπορούν να τον αγαπήσουν το ίδιο, αρκεί να stream-άρετε την ταινία στο Disney+ και να κάτσετε να τη δείτε παρέα. Και αφού δείτε την ταινία, καθίστε να φτιάξετε μαζί το παζλ Clementoni Η Μικρή Γοργόνα με 1000 κομμάτια! Και αν τα παιδιά θέλουν κι άλλη μικρή γοργόνα, δεν έχεις παρά να τους χαρίσεις το βιβλίο «Άριελ», για να διαβάσουν το παραμύθι της μικρής γοργόνας!