Πώς θα ζήσεις το ελληνικό καλοκαίρι φέτος; Κάνε το quiz μας!

Περίληψη: Όπως κι αν φαντάζεσαι το καλοκαίρι σου, μαζί μας το ζεις στο φουλ! Γιατί ξέρουμε πώς θα περάσεις φέτος τις διακοπές σου και ετοιμάσαμε το κουίζ που το αποδεικνύει!

Είσαι του βουνού ή της θάλασσας; Του ελεύθερου camping ή του ξενοδοχείου 5 αστέρων; Του beach volley ή της ρακέτας; Το ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα. Όλοι όμως θέλουμε να το ζήσουμε στο maximum για μία ακόμα χρονιά! Για ό,τι κι αν προγραμματίζεις για τις διακοπές σου λοιπόν, φροντίσαμε να είμαστε προετοιμασμένοι και να σε βοηθήσουμε να περάσεις μαγικές στιγμές! Όπως κι αν επιλέξεις να αξιοποιήσεις την άδειά σου, σε έχουμε καλυμμένο. Δεν μας πιστεύεις; Κάνε το κουίζ στο τέλος του άρθρου και θα δεις ότι ξέρουμε τι θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι για όσους θέλουν να μοιράζονται τις στιγμές

Είσαι από τους ανθρώπους που κάθε χρόνο τέτοια εποχή πάνε στο ένα πανηγύρι μετά το άλλο; Τότε σίγουρα κρύβεις ένα party animal μέσα σου! Και μάλλον το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή, αφού έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις στιγμές χαράς με συγγενείς, φίλους ή και τελείως αγνώστους. Φέτος το καλοκαίρι το πάρτι μπορεί να σε ακολουθεί όπου κι αν πας, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο πανηγύρι κοντά. Κι αυτό θα γίνει αν έχεις μαζί σου ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth! Και επειδή όπως καταλάβαμε είσαι social άτομο, δεν γίνεται να μην μοιραστείς αυτές τις στιγμές ακόμα και με όσους δεν είναι δίπλα σου. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να επιλέξεις ένα καινούργιο smartphone για να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο από τις καλοκαιρινές σου στιγμές και να τις μοιράζεσαι με όλους;

Χαλάρωση μακριά από όλους και από όλα

Στην άλλη άκρη των επιλογών, έχουμε όσους βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα την απόλυτη ξεκούραση. Αν εδώ νιώθεις ότι ανήκεις, έχουμε και για εσένα όλα τα απαραίτητα για να ζήσεις το καλοκαίρι σου όπως ακριβώς θες. Σε αυτή την περίπτωση, πιθανότητα είσαι λάτρης του camping. Μαντέψαμε σωστά; Σου έχουμε λοιπόν σε ένα σημείο όλα όσα θα χρειαστείς για να περάσεις τέλεια και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Κι αν φέτος σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις για πρώτη φορά, ετοιμάσαμε και έναν αναλυτικό οδηγό με tips επιβίωσης! Κάτι ακόμα που θα σου προτείναμε ανεπιφύλακτα για ένα φουλ χαλαρωτικό καλοκαίρι είναι ένα βιβλίο! Στον μπόλικο ελεύθερο χρόνο που θα έχεις, άνοιξε τις σελίδες του καλοκαιρινού σου βιβλίου και ταξίδεψε ακόμα πιο μακριά, σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Θα σε βρουν οι διακοπές στο σπίτι; Το έχουμε!

Αν προτιμάς να απολαμβάνεις την άδεια πόλη όταν όλοι έχουν φύγει ή απλά φέτος έτυχε να πάρεις νωρίς την άδειά σου και τώρα έχουν… εξαφανιστεί όλοι, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα! Ακόμα και στην πόλη, τον Αύγουστο οι ρυθμοί πέφτουν. Οπότε έχεις την ευκαιρία να την εξερευνήσεις όπως ποτέ άλλοτε. Ξεκίνα τις καλοκαιρινές βόλτες με πατίνι στους άδειους δρόμους και ανακάλυψε την πόλη σου. Εκτός κι αν έχει καύσωνα. Σε αυτή την περίπτωση εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις σε κλιματιστικά, κλείσε πόρτες και παράθυρα, φτιάξε δροσερή ατμόσφαιρα στο σπίτι και λιώσε στο gaming!

Ευκαιρία για θαλάσσια σπορ!

Υπάρχουν μερικά αθλήματα που συνήθως απολαμβάνουμε μόνο το καλοκαίρι, όπως το SUP για παράδειγμα. Για τους αθλητικούς τύπους της παρέας, έχουμε εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα. Συνδύασε διασκέδαση και άθληση με ένα θαλάσσιο σπορ ή βρες παρτενέρ και μαυρίστε κάτω από τον καυτό ήλιο παίζοντας ρακέτες. Μόνο μην ξεχάσετε το αντηλιακό! Η διασκέδαση δεν είναι μόνο για τους μεγάλους όμως. Και τα παιδιά μπορούν να παίξουν πολλά παιχνίδια στην παραλία και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα επάνω σε ένα φουσκωτό.

Μείνε οργανωμένος

Ό,τι κι αν επιλέξεις για τις διακοπές σου, πρέπει να οργανωθείς για να μην ξεχάσεις τίποτα. Για να μην είσαι… χύμα στο κύμα, επίλεξε μία βαλίτσα που θα χωρέσει όλα τα πράγματα και δεν χρειάζεται να μείνει τίποτα πίσω. Για ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση μπορείς να φτιάξεις και πρόγραμμα για την κάθε μέρα εκεί που θα είσαι. Δεν ξέρουμε που θα είσαι, αλλά αν θες να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη έχουμε ταξιδιωτικούς οδηγούς που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Καλοκαιρινό κουίζ!

Μπορούμε να μαντέψουμε με ακρίβεια πώς θα περάσεις τις διακοπές σου φέτος! Δεν μας πιστεύεις; Κάνε το κουίζ και θα το επιβεβαιώσεις. Όπως κι αν περάσεις το καλοκαίρι σου πάντως, με τα Public θα το ζήσεις στο 100%!