Thor Love and Thunder: Στο νέο trailer είδαμε τον Gorr!

Περίληψη: Ήρθε νέο trailer για το Thor: Thor Love and Thunder με… πλούσιες αποκαλύψεις. Δες το trailer παρακάτω και μάθε τα πάντα για αυτό!

Marvel fans ετοιμαστείτε να δείτε ένα ακόμη άκρως αποκαλυπτικό trailer για την ταινία Thor: Love and Thunder η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2022. Σε αυτό το trailer μαθαίνουμε τόσα όσα χρειάζεται έτσι ώστε στη μεγάλη πρεμιέρα να κάνουμε όλοι ουρές για να δούμε την ταινία στη μεγάλη οθόνη.

Σκηνοθέτης όπως έχουμε ξαναπεί είναι ο Taika Waititi ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το «Thor: Ragnarok» το 2017. Τα επόμενα χρόνια ο γνωστός σκηνοθέτης κέρδισε ένα Όσκαρ και επίσης σκηνοθέτησε τα επεισόδια της σειράς The Mandalorian.

Thor: Love and Thunder: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο σκηνοθέτης του Thor: Ragnorak, Taika Waititi, υπέγραψε για την τέταρτη ταινία Thor το 2019, επιλέγοντας να προσαρμόσει στοιχεία από τα comics Mighty Thor του Jason Aaron, τα οποία είχε διαβάσει ενώ γύριζε το Ragnarok. Σε αυτήν την ιστορία η Jane Foster διαγιγνώσκεται με καρκίνο του μαστού και τελικά γίνεται η Mighty Thor. Στο ρόλο της Jane Foster (και άρα της Mighty Thor) παραμένει φυσικά η Natalie Portman. Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το internet είχε ξεσηκωθεί όταν διέρρευσαν οι φωτογραφίες της Portman από τα γυρίσματα τον Μάρτιο του 2021, δείχνοντας πόσο μυϊκή μάζα είχε αποκτήσει για τον ρόλο η... μικροσκοπική ηθοποιός.

Για όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμη την επίσημη σύνοψη της νέας ταινία, την παραθέτουμε πριν περάσουμε στο trailer:

Το Thor: Love and Thunder βρίσκει τον Thor (Chris Hemsworth) σε ένα ταξίδι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχει αντιμετωπίσει ποτέ - μια αναζήτηση για γαλήνη και ειρήνη. Όμως, η απόσυρση του από τη δράση διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, γνωστό Gorr the God Butcher, ο οποίος επιδιώκει την εξαφάνιση των θεών. Για να καταπολεμήσει την απειλή, ο Thor ζητά τη βοήθεια της βασίλισσας Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην φίλης του Jane Foster (Natalie Portman), η οποία -προς έκπληξη του Thor- χρησιμοποιεί ανεξήγητα το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir. Μαζί, ξεκινούν μια συγκλονιστική κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο της εκδίκησης του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Thor: Love and Thunder: Τι βλέπουμε στο νέο trailer

Στο trailer, βλέπουμε την ακριβή στιγμή που ο Thor (Chris Hemsworth) νομίζει ότι πρόκειται να επανενωθεί με το μαγικό του σφυρί Mjolnir, για να ανακαλύψει ότι ανήκει σε κάποιον άλλο. Ξέρεις ποιο άτομο είναι αυτό... Το παλιό της όνομα ήταν Jane Foster (Natalie Portman), αλλά στο Thor: Love and Thunder, είναι η Mighty Thor, και είναι άξια να κρατάει το Mjolnir.

Video Duration
2:16

Ενώ βλέπουμε τον Thor να αντιμετωπίζει αυτή τη νέα πραγματικότητα, στην οποία υπάρχει ένα ακόμη άτομο, ένας ακόμη πιο ισχυρός Thor, το νέο trailer εστιάζει κυρίως στην θεϊκή εισαγωγή του Gorr του God Butcher (τον οποίο υποδύεται ο Christian Bale). «Το μόνο πράγμα για το οποίο νοιάζονται οι Θεοί είναι ο εαυτός τους», λέει ο Gorr καθώς βγαίνει από τους θάμνους τυλιγμένος με ένα λευκό σάβανο, λιπόσαρκος, πολύ χλωμός και γεμάτος ουλές. Ποιος είναι ο όρκος του Gorr; Ότι «Όλοι οι θεοί θα πεθάνουν». Και αυτό περιλαμβάνει, όπως πιθανόν μάντεψες, και τον ίδιο τον Thor. Ή για την ακρίβεια, και τους δύο Thor. Έτσι, ο Thor και η Mighty Thor θα πρέπει να συνεργαστούν μαζί με μερικούς από τους σύμμαχους τους, αν θέλουν να εξουδετερώσουν τον Gorr.

Η τελευταία σκηνή του trailer του Thor: Love and Thunder μας έδωσε κάτι πολύ.. juicy. Εκεί όπου νομίζαμε ότι είχε τα πάντα το trailer, βλέπουμε στο τέλος τον Δία του Russell Crowe να ξεγυμνώνει κυριολεκτικά τον Thor του Chris Hemsworth. Αναμένουμε λοιπόν πως και πως την μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας και, μέχρι τότε, για οτιδήποτε νεότερο, stay tuned στο Public Blog.