25η Μαρτίου: Προτάσεις για το τριήμερο από τις Publicistas

Περίληψη: Έχεις οργανωθεί για την 25η Μαρτίου; Πέντε Publicistas δίνουν ιδέες για συνταγές αλλά και τρόπους για να περάσεις διασκεδαστικά με τους αγαπημένους σου!

Άλλο ένα τριήμερο πλησιάζει! Του Ευαγγελισμού ή της 25ης Μαρτίου, πες το όπως θες αλλά δεν έχει αυτό σημασία. Εσύ έχεις οργανωθεί κατάλληλα για να το περάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Είτε έχεις αποφασίσει να κάνεις μια μικρή εκδρομή είτε να κάτσεις σπίτι με τους αγαπημένους σου, υπάρχουν κάποιες σταθερές που δεν διαπραγματεύεσαι κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε για την 25η Μαρτίου; Ας μην κρυβόμαστε! Τα παραδοσιακά φαγητά της 25ης Μαρτίου, ο μπακαλιάρος και η σκορδαλιά, είναι αυτά που περιμένουμε πως και πως! Αλλά ας μην μένουμε μόνο στο τραπέζι που σίγουρα θα έχει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, ας προχωρήσουμε και στις δραστηριότητες που θα κάνουν την ημέρα πιο ιδιαίτερη.

Τον τίτλο των… ειδικών για τα τριήμερα έχουν πάρει με την αξία τους οι Publicistas και είναι πάλι εδώ για να μοιραστούν μαζί μας διάφορες όμορφες ιδέες και συμβουλές για να ακολουθήσουμε πιστά! Πάμε λοιπόν, να δούμε τι πρόκειται να κάνουμε το τριήμερο που έρχεται.

25η Μαρτίου – Συνταγές

Όπως αναφέραμε 25η Μαρτίου χωρίς μπακαλιάρο στο μενού… δεν υφίσταται! Έτσι η αγαπημένη μας Publicista @constantina_craftingcooking, έχει για εμάς την πιο εύκολη και υγιεινή συνταγή φτιαγμένη στον νέο της air fryer. Κρατάει την παράδοση αλλά όχι το τηγάνισμα και μαγειρεύει με ελάχιστο έως καθόλου λάδι για να αποφύγει τα περιττά λιπαρά.

Την σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου του 2022 θα αναλάβει να μας δείξει η @greekmamachef, η οποία υπόσχεται ότι θα είναι… «διακριτική», πιο απαλή αλλά πολύ νόστιμη!

Και κλείνουμε με το γλυκό όπου η @cookiesbite_by_alexandra μας φτιάχνει νηστίσιμα και υγιεινά scones με παντζάρι. Μια πολύ ιδιαίτερη συνταγή που μικροί και μεγάλοι θα λατρέψουν!

25η Μαρτίου – Ό,τι πρέπει να έχεις μαζί σου

Η Publicista @paschalina_atmatzidou, μας δίνει μια άλλη προσέγγιση για την 25η Μαρτίου και τι θα χρειαστεί να έχουμε οπωσδήποτε στο σπίτι μας. Μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε στα παιδιά μας από μικρή ηλικία τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου; Και αν ναι ποιος είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος που θα λατρέψουν τα παιδιά και παράλληλα θα μαθαίνουν για τη σπουδαία γιορτή του 1821; Η @paschalina_atmatzidou μας δείχνει τα must have προϊόντα και άλλες τόσες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για αυτήν την ημέρα.

Από την άλλη η @salina_wondermommy είναι έτοιμη για τη δική της… απόδραση. Αλλά φυσικά όχι μόνη. Έχει προμηθευτεί τα απαραίτητα παιχνίδια και προϊόντα που θα κάνουν την ημέρα διασκεδαστική και εύκολη όπου κι αν πάει!

Τώρα είσαι έτοιμος για την αργία της 25ης Μαρτίου χάρη στις Publicistas. Συνταγές, δραστηριότητες και εκπαιδευτικά παιχνίδια… DONE! Είτε μείνεις σπίτι, είτε κάνεις την εκδρομή που έχει προγραμματίσει αυτό το τριήμερο σου ευχόμαστε να είναι γεμάτο χαλάρωση και όμορφες στιγμές!