Μεγάλος διαγωνισμός / Επιστροφή στο σχολείο με τσάντες CITY - κέρδισέ τις!

Περίληψη: Ξεκίνα τη σχολική χρονιά με τσάντα CITY. Ανακάλυψε δεκάδες διαφορετικά σχέδια στο Public ή το public.gr και μπες στην κλήρωση για ένα από τα 8 μοναδικά σακίδια που εξασφαλίσαμε!

Η λίστα με τα σχολικά είδη για την επιστροφή στις τάξεις αρχίζει πάντοτε από την τσάντα! Πώς, λοιπόν, θα επιλέξουμε τη σωστή; Για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού είναι προτιμότερη μια τσάντα-τρόλεϊ, καθώς ο όγκος και η μάζα της δεν επιβαρύνουν την πλάτη του παιδιού. Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλα σημαντικά κριτήρια, όπως οι πολλές τσέπες και θήκες, για να ισομοιράζεται το βάρος - δες όλα τα tips μας εδώ.

Οι τσάντες CITY καλύπτουν αυτές τις απαιτήσεις και με το παραπάνω ενώ έρχονται σε δεκάδες σχέδια για να επιλέξεις, οπότε σίγουρα θα βρεις εκείνη που ταιριάζει σε κάθε παιδί!

Τα παιδιά μικρής ηλικίας αναζητούν παιχνιδιάρικα σχέδια - έτσι ο Mr Cool δεινόσαυρος θα είναι σίγουρα από τις πρώτες επιλογές τους. Για μια πιο χρωματιστή νότα στην καθημερινότητα των παιδιών η τσάντα Parrots είναι ίσως η πιο ταιριαστή. Η τσάντα Wild Camo έρχεται με «άγριες» διαθέσεις ενώ η τσάντα τρόλεϊ Lycsac κρύβει πολλά και διάφορα σχέδια, που κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον το design της.

Τα μεγαλύτερα παιδιά προτιμούν τα σακίδια πλάτης με λιτά σχέδια. Τα σακίδια CITY έχουν πολλές προτάσεις και για αυτές τις ηλικίες! Στις τσάντες CITY Zipit Black Twist και CITY Zipit Pink Animal κυριαρχεί ένα χρώμα ενώ τα μοτίβα προσθέτουν στυλ χωρίς να είναι έντονα.

Ακόμα πιο... μίνιμαλ προσέγγιση έχουν τα σακίδια The Drop. Διαθέτουν κλασική σχεδίαση, με έναν κύριο χώρο, μια άνετη τσέπη και δεν είναι καθόλου ογκώδη. Είναι ιδανικά τόσο για το σχολείο όσο και για βόλτα στην πόλη. Τα design Satin Kimono Colors και Satin Nature ξεχωρίζουν χάρη στα έντονα χρώματα και τα ασυνήθιστα σχέδιά τους.

Και το καλύτερο; Ένα από τα 8 σακίδια που είδες παραπάνω μπορεί να γίνει δικό σου εντελώς δωρεάν. Το Public χαρίζει οκτώ (8) σακίδια σε ισάριθμους (8) τυχερούς μετά από κλήρωση!
 

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής: 

Μαργαρίτα Κουτιβή
Ηλίας Μανωλόπουλος
Βηθανίς Βοσκοπούλου 
Ιωάννα Μελίδη
Ευγενία Σαρρηγιανίδου
Νίκος Τάσης
Μαρία Λεονάρδου
Νίκη Πέτρου

Σας ευχαριστούμε πολύ, καλή σχολική χρονιά!